Το Battlegrounds είναι εδώ, οι εγγραφές άνοιξαν!

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

battlegrounds_image

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε, αλλά εάν πιστεύατε ότι αυτό θα σήμανε και το τέλος του ανταγωνιστικού League στην Ευρώπη το 2015, γελαστήκατε! Το Battlegrounds έχει επιστρέψει – και οι εγγραφές έχουν ανοίξει!

Το τουρνουά Battlegrounds θα ξεκινήσει σύντομα στην Αυστρία/Ελβετία, Γερμανία, Ελλάδα και Ιταλία, άρα αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Battlegrounds για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές.

Το Battlegrounds είναι μια σειρά από τουρνουά που επιτρέπει σε παίκτες κάθε επιπέδου ικανότητας να σχηματίσουν ομάδες και να αναμετρηθούν με άλλες ομάδες στην ίδια χώρα. Όταν λέμε κάθε επιπέδου ικανότητας, το εννοούμε! Δε μας ενδιαφέρει εάν πάτε για Αδαμάντινη βαθμίδα ή εάν στις φλέβες σας κυλάει χαλκός – οι οργανωμένοι αγώνες League είναι συναρπαστικοί σε κάθε επίπεδο και σας ενθαρρύνουμε να πάρετε μέρος.

Αναβαθμίσαμε επίσης το περιβάλλον αρκετά από το τελευταίο τουρνουά:

  • Δώσαμε στο Battlegrounds ένα κομψό ρετουσάρισμα το οποίο σας διευκολύνει επίσης στο να βρείτε ανά πάσα στιγμή ποιες ομάδες στη περιοχή σας έχουν μαζέψει τους περισσότερους πόντους διοργάνωσης. (Δεν ξέρετε τι είναι οι πόντοι διοργάνωσης; Διαβάστε αυτές τις χρήσιμες απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις).
  • Προσθέσαμε και την επιλογή να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ομάδες στην ιστοσελίδα του Battlegrounds, αντί να φορτώνετε ολόκληρη την εφαρμογή κάθε φορά για να μαστορέψετε με τη σελίδα των Αγώνων Κατάταξης.
  • Ανοίξαμε στο σύστημα πληροφόρησης έτσι ώστε όλοι οι παίκτες (και όχι μόνο οι αρχηγοί ομάδων) να έχουν τη δυνατότητα να δουν τον επόμενο αντίπαλο, να βρουν τον κωδικό τουρνουά που χρειάζονται για να παίξουν και να έρθουν σε επαφή με έναν δικαστή.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε το Battlegrounds την καλύτερη ανταγωνιστική πλατφόρμα στην διάθεση των Ευρωπαίων παιχτών κάθε επιπέδου ικανότητας, γι’ αυτό θα παρακολουθούμε τις συμβουλές σας για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την εμπειρία για μελλοντικά τουρνουά. Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια και θα τα λάβουμε υπόψη για τις επόμενες αλλαγές!

Στο μεταξύ, οι εγγραφές έχουν ανοίξει, άρα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Battlegrounds και ξεκινήστε. Καλή επιτυχία!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends