Το Fallout 4 στο PC δεν θα περιλαμβάνεται ολόκληρο στο δίσκο

Με την κυκλοφορία του Fallout 4 να βρίσκεται προ των πυλών, μάθαμε πως η έκδοση για PC θα απαιτεί από τους παίκτες να κατεβάσουν ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, ακόμα και αν το έχουν σε φυσική μορφή

Platforms
 
Genre
 

Θα πρέπει να κατεβάσετε μεγάλο μέρος των δεδομένων

fallout 4

Με την κυκλοφορία του Fallout 4 να βρίσκεται προ των πυλών, μάθαμε πως η έκδοση για PC θα απαιτεί από τους παίκτες να κατεβάσουν ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, ακόμα και αν το έχουν σε φυσική μορφή.

O διευθυντής της Bethesda Pete Hines απάντησε σε μερικές ερωτήσεις στο Twitter, δηλώνοντας: «Δεν υπάρχουν δεδομένα μέσα στον δίσκο». Η επόμενη ερώτηση ήταν αν το Fallout 4 μπορεί να εγκατασταθεί με τον δίσκο. Η απάντηση του Hines ήταν η εξής: «Ναι, ωστόσο θα πρέπει να κατεβάσετε από το Steam. Ο δίσκος δεν περιλαμβάνει ολόκληρο το παιχνίδι».

Η PC έκδοση θα έρχεται σε πολλά DVD, ενώ για κονσόλες θα κυκλοφορήσει σε πολύ μεγαλύτερο Blu-ray. Κάποιος ρώτησε γιατί περιορίζεται με τέτοιο τρόπο το παιχνίδι για PC. Ο Hines απάντησε μόνο με μια λέξη: «Πειρατεία».

Περισσότερα νέα για το Fallout 4

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.