Worlds: Η Riot απενεργοποιεί Gragas, Lux και Ziggs

Worlds: Η Riot απενεργοποιεί Gragas, Lux και Ziggs

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

fgf

Kατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού των προημιτελικών μεταξύ EDG και Fnatic, ένα γνωστό σφάλμα έκανε την εμφάνισή του και είχε σαν αποτελέσμα την επανέναρξη του παιχνιδιού. Το bug, όπως αναφέρθηκε από την Riot, προκαλεί τον Gragas να μην εκτελεί την ικανότητα του Q, το Barrel Roll.

Σύμφωνα με τον Riot Hebble:

«Μετά από περαιτέρω έρευνα, σχετικά με το bug του Gragas, έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως λειτουργεί το bug και το πότε συμβαίνει. Ξέρουμε ότι η απενεργοποίηση κάποιου ήρωα προκαλεί προβλήματα στη στρατηγική της ομάδας και δεν θέλαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια χωρίς να είμαστε σίγουροι για την αιτία του προβλήματος.

Απομονώνοντας το πρόβλημα, φτάσαμε στο συμπέρασμα, πως οι πιθανότητες να ξανασυμβεί είναι περισσότερο απ’ όσες νομίζαμε. Δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε την ακεραιότητα των επερχόμενων παιχνιδιών ή να ρισκάρουμε την επανάληψη του ίδιου σεναρίου, και γι’ αυτό απενεργοποιούμε τον Gragas για το υπόλοιπο του τουρνουά. Το bug επηρεάζει επίσης τους Lux και Ziggs, οι οποίοι επίσης απενεργοποιούνται.

Αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό στο τέλος των προημιτελικών και μία ολόκληρη εβδομάδα πριν τους ημιτελικούς για να έχουν χρόνο οι ομάδες να προσαρμόσουν τις στρατηγικές τους. Γνωρίζουμε ότι ο Gragas υπήρξε υψηλή προτεραιότητα στο pick μέχρι τώρα στο Παγκόσμιο, και θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως και οι τέσσερις ομάδες θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα».

Αυτή η αλλαγή στο champion pool μπορεί να επηρεάσει κατά πολύ το Παγκόσμιο, ειδικά με τον Gragas να θεωρείται ήρωας κλειδί, και με τις περισσότερες ομάδες να τον κάνουν pick ή ban. Αυτό έχει συμβεί στα 33 από τα 63 παιχνίδια μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής του στους 9 από τους 15 αγώνες των προημιτελικών.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο