Οι AHQ αντιμέτωποι ξανά με τους SKT T1

Οι AHQ αντιμέτωποι ξανά με τους SKT T1

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

cropped_21900130672_84ac9b19a5_k

 

Παίζοντας το δικηγόρο του διαβόλου: Οι ΑΗQ μπορούν να νικήσουν αυτό το πρωτάθλημα. Η πιθανότητα δεν είναι υψηλή, αλλά έχουν φοβερή ομαδικότητα στις μάχες. H νίκη πιθανόν να πάει στους Ταϊβανέζους πρωταθλητές. Αν οι SKT κάνουν λάθη γύρω από τον δράκο και επιτρέψουν στους εαυτούς τους να μπουν σε εκείνες τις μεγάλες action σκηνές σαν από ταινία μάχες, τότε οι AHQ μπορούν να μετατρέψουν το παιχνίδι θετικά για εκείνους και να τους τιμωρήσουν. Επίσης εάν οι AHQ υπνωτίσουν τους Τ1 και τους κάνουν να βιαστούν στον τρόπο παιχνιδιού τους και να έχουν χαοτικές μάχες σε τρία παιχνίδια, τότε οι ΑHQ μπορούν να κερδίσουν.

Παρ’ όλα αυτά, δίνω τη νίκη στους Τ1 σε μία άλλη κατηγορία: drafting, objective control, μικρές μάχες, lane phase, split-pushing και χρήση του teleport, και γενικά η σύγκριση των lineups από το top στο bottom. Τα δύο αδύναμα σημεία των AHQ , jungle και mid lane, είναι στη χειρότερη περίπτωση, τα ζευγάρια των Bengi και Faker, ένα δίδυμο το οποίο έχει νικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ξέρουν πως να αναγνωρίσουν τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου.

Οι AHQ είναι η ομάδα που έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα σχεδόν σε κάθε άλλη ομάδα από τον πρώτο γύρο με τον επιθετικό και καταιγιστικό τρόπο τους. Δυστυχώς για αυτούς, όπως οι Gama Bears πριν δύο χρόνια, ήρθαν σε ισοπαλία με τον Faker και τους SK Telecom T1 στο πρώτο γύρο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο