Ανακοίνωση του Forg1ven σχετικά με τους Gambit

Σύμφωνα με δήλωση που ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook, από χθες, επιβεβαιώνει ότι δεν αποτελεί βασικό μέλος της 5αδας του οργανισμού

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

11154593_389664391158258_859587037953593601_oΜε απόφαση του manager των Gambit Gaming ο Forgiven δεν θα αγωνίζεται στο βασικό roster.Σύμφωνα με δήλωση που ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook, από χθες, επιβεβαιώνει ότι δεν αποτελεί βασικό μέλος της 5αδας του οργανισμού. Δείτε την σχετική ανακοίνωση της ομάδας εδώ .

Εξέφρασε μερικά παράπονα για τους συμπαίχτες του, και για την κακή τους απόδοση στους αγώνες, πέρα απ’αυτό είπε πως έβαλαν τα δυνατά τους και ότι διασκέδασε πάρα πολύ μαζί τους.

Στο μέλλον, αφού τελειώσει το Παγκόσμιο θα πάρει μια απόφαση για το αν θα συνεχίσει να παίζει στο LCS η απλά να κάνει κάτι άλλο.Επίσης είπε ότι είναι μια δύσκολη απόφαση και θα προσπαθήσει να σκεφτεί όσο πιο λογικά μπορεί.

Τέλος, είπε ότι είναι «ορεξάτος» ακόμα να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να διεκδικεί ξεχωριστούς τίτλους, αλλά πιστεύει ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο δεν αξίζει να παίξει σε μία αδύναμη ομάδα.

Περισσότερα νέα για το League of Legends