Οι Dyrus, Lustboy, και Santorin αποσύρονται από το roster των TSM

Οι Dyrus, Lustboy, και Santorin αποσύρονται από το roster των TSM

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

tsmannouncementheader_B9MFT7f

Οι Team SoloMid έχουν ανακοινώσει την αποχώρηση  3 μελών της ομάδας του League of Legends, με τον Marcus «Dyrus» Hill, Lucas «Santorin» Larsen, και Ham «Lustboy» Jang-sik να αποχωρούν από το αρχικό roster. Ο Dyrus θα παραμείνει στους TSM ως full-time streamer και παραγωγός υλικού, ο Lustboy θα γίνει αναλυτής για την ομάδα και θα βοηθήσει στη δημιουργία του καινούργιου roster, και ο Santorin δεν θα παίζει πλέον επαγγελματικά.

10142015-300x192

Η 5η Season έρχεται στο τέλος της. Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε τις αποχωρήσεις των  Lucas «Santorin» Larsen, Jang-sik «Lustboy» Ham, και Marcus «Dyrus» Hill από το line-up του League of Legends. Ο Santorin θα αποσυρθεί από το roster των TSM, ενώ οι Lustboy και Dyrus θα παραμείνουν σαν streamers στους TSM.

Ο Lucas «Santorin» Larsen και η εταιρεία μας χαράζουν διαφορετικές πορείες. Εκείνος και η ομάδα παραμένουν φίλοι ενώ εκτιμούμε πάρα πολύ τη σκληρή δουλειά του τον τελευταίο χρόνο. Οι TSM του εύχονται καλή τύχη στις μελλοντικές επιλογές του.

«Απόλαυσα το χρόνο μου στους TSM αλλά τώρα αποφάσισα να αλλάξω πορεία. Όλοι τους μου φέρθηκαν με πολύ καλό τρόπο και ο Andy έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να με βοηθήσει με όλα. Πιθανόν να μην παίζω πια επαγγελματικά League Of Legends αλλά θα προσπαθήσω να έχω full time streaming όσο παράλληλα θα διαβάζω».

-Lucas «Santorin» Larsen

«Η συνεργασία μου με τον Santorin ήταν ευχάριστη. Είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε. Του εύχομαι καλή τύχη στο μέλλον».

-Andy «Reginald» Dinh

Ο Jang-sik ‘Lustboy’ Ham αποχωρεί από τους TSM με την αποφασή του να αποσυρθεί από την επαγγελματική σκηνή. Η «συνταξιοδότησή» του έχει ένα σημαντικό τέλος την ιστορική του καριέρα, ήταν μέρος της κυρίαρχης ομάδας Azubu Blaze, και πέρασε τον τελευταίο χρόνο της καριέρας του ως κομμάτι της οικογένειας των TSM. Δύσκολα θα φτάσει κανείς στο επίπεδο που ήταν εκείνος. Επιπλέον, θα θυμούνται θερμά πόσο σκληρά κέρδισε τις νίκες στους TSM. Ο Lustboy θα μεταβιβαστεί στη θέση του αναλυτή, ενώ θα βοηθήσει στη δημιουργία του roster 2016 των TSM.

«Λόγω ζημιάς στον αγκώνα και έχοντας κουραστεί να παίζω, αποφάσισα να αποσυρθώ σαν παίκτης αλλά θα συνεχίσω να βοηθάω τους TSM με όποιο τρόπο μπορώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους fans και όποιον μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά, επίσης εκτιμώ την ευκαιρία που μου έδωσαν οι TSM να αποδείξω τις ικανοτητές μου παρ’όλο που είμαι ξένος».

– Jang-sik «Lustboy» Ham

«Ο Lustboy μπήκε στους TSM σε κρίσιμη περίοδο, όταν μείναμε χωρίς support λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων. Επισπεύσαμε τη διαδικασία για να μπεί στην ομάδα και ήταν σημαντικό για την πρώτη θέση στο summer split 2014. Ήταν ευχάριστη η συνεργασία μαζί του εντός και εκτός του παιχνιδιού και ελπίζω να συνεχίσει να επιτύγχάνει τις μελλοντικές φιλοδοξίες του».

– Yoonsup «Locodoco» Choi

Τέλος, η αποχώρηση του Marcus ‘Dyrus’ Hill. Τα τελευταία χρόνια, ο Dyrus έχτισε μια κληρονομιά. Η κληρονομιά της κυριαρχίας στη Βόρια Αμερική της επαγγελματικής σκηνής στις τέσσερις προηγούμενες seasons του League of Legends. Tέσσερις seasons όπου ο Dyrus διατήρησε τα standings του top της Βόρειας Αμερικής στην πορεία της καριέρας του, και έγινε ένας από τους δύο παίκτες που κατάφερε να πάει σε κάθε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Τα επιτεύγματα του Dyrus κατά τη θητεία του με τους Team SoloMid τον έκανε θρύλο, και η «συνταξιοδοτησή» του φέρνει το τέλος μιας εποχής. Ο Dyrus θα μεταβιβαστεί στο «TSM Retirement Home» μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του Brian «TheOddOne» Wyllie για να γίνει full time streamer.

«Μετά από 5 seasons παίζοντας επαγγελματικά πιστεύω πως έιναι καιρός να δώσω την ευκαιρία σε κάποιον άλλον να παίξει με τόσο φοβερούς συμπαίκτες. Έχω «ξεμείνει» και δεν έχω να δώσω κάτι άλλο στο παιχνίδι οπότε δεν θα ήταν δίκαιο να συνεχίζω να παίζω χωρίς το ίδιο κίνητρο. Θα παραμείνω στους TSM και θα τους υποστηρίζω από τα παρασκήνια. Σας ευχαριστώ όλους, ανυπομονώ να δω το καινούριο roster σύντομα!»

-Marcus «Dyrus» Hill

«Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που ήταν ένας φοβερός φίλος, συμπαίκτης και υπάλληλος για τα τελευταία πέντε χρόνια. Ανυπομονώ να συνεχίζω να δουλεύω με τον Dyrus και να τον υποστηρίζω στη μεταβασή του από παίκτη σε streamer».

-Andy «Reginald» Dinh

Ευχαριστούμε, αυτούς τους παίκτες, που αφοσίωσαν αρκετό χρόνο από τη ζωή τους στους Team SoloMid. Η συνεισφορά τους θα έχει μεγάλη διάρκεια και επίδραση μέσα στην οργάνωση. Ευχόμαστε καλή τύχη στο μέλλον τους!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο