Ελληνικό και Κυπριακό LoL Qualifier για το ESL SEEC

Δυναμικά ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα στο League of Legends, με ένα πλήθος δυνατών αγώνων

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δυναμικά ξεκίνησε και αυτή η εβδομάδα στο League of Legends, με ένα πλήθος δυνατών αγώνων στο Greece & Cyprus Qualifier του ESL SEEC (South East Europe Championship)

SEE-Championship-News-Header

Μέσω του σημερινού qualifier δίνονταν 4 θέσεις πρόκρισης. Εν συνεχεία, 3 ακόμη θέσεις θα δοθούν στο go4lol του Σαββάτου 17/10/2015 και 1 έχει ήδη δοθεί στους Different Dimension ως νικητές του περσινού SEEC.

Στα 2 Semi-finals είχαμε τρομερές αποκαλύψεις στα roster των On Top και Void Gaming, καθώς και πολύ ωραία παιχνίδια με On Top vs Pame paron και Void Gaming vs Team in Game. Ο τελικός διαμορφώθηκε ως On Top vs Void Gaming και ο μικρός τελικός Pame paron vs Team in Game. Παρόλο που οι ομάδες από τα ημιτελικά κιόλας έχουν προκριθεί στα τελικά του SEEC, είδαμε πολύ καλά plays και αρκετή προσπάθεια από όλους τους παίκτες.

Screenshot_5

Ο ημιτελικός των On Top ενάντια στους Pame paron αποδείχθηκε ιδιαίτερα εύκολος, αφού το παιχνίδι έληξε μόλις στα 18:30 λεπτά. Σήμερα, όπως αναφέραμε η On Top παρουσίασε με αυτό το παιχνίδι και το καινούργιο δοκιμαστικό roster ύστερα από την ανακοίνωση της ομάδας για την αποχώρηση Epsi,Owner.

Έτσι το roster διαμορφώνεται : R1ou στο mid lane, Translogic στο top lane, CCP Zoosadist στην ζούγκλα (εδώ να πούμε ότι μερικοί ίσως θυμάστε τον Zoosadist από παλιά με το όνομα Voljin στην ομάδα των Different Dimension), και HungryPandaGG ως support με την επιστροφή του Heaven ως marksman.

Screenshot_6

Ο ημιτελικός των Void Gaming ενάντια στους Team in Game ήταν συναρπαστικός με μια διάρκεια 54 λεπτών και τρομερά team fights. Ενώ οι Team in Game ήταν φανερά μπροστά με την κατάκτηση των 7 δράκων έναντι στους 0 των VG, έναν NaSoMaNiAC να κυριαρχεί στο top και στην αρένα των επικαλεστών με τον Gnar και ένα score 10/3/10 σε συνεργασία με τον khàdgàr στο mid με Victor και score 13/6/18, έχασαν έναντι των VG.

Οι Void Gaming ήταν η έκπληξη του Qualifier με μέλη τους: DeviiLish στο mid lane, Owner στο top lane,τον Epsi(πρώην μέλος των On Top) στη ζούγκλα και Oath με Gagai Ov3rkill (πρώην μέλος των On Top) στο bot lane ως support και marksman αντίστοιχα.

Screenshot_7

Έτσι, όπως καταλαβαίνετε, είχαμε έναν θεαματικό τελικό μεταξύ παλιών συμπαικτών, φίλων αλλά και μια «κόντρα», με νικητές τους VG. Το διπλό teleport των mid και top laners έδωσε ένα aggressive παιχνίδι με αρκετά kills.

Περιμένουμε με ανυπομονησία τα παιχνίδια στις 28-29 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του ESL εδώ.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Καλύτερα να πεθάνεις προσπαθώντας παρά μετανιώνοντας! Θα γίνω φωτογράφος ο κόσμος να χαλάσει! Αλλά για την ώρα είπα να ασχοληθώ με την αρχισυνταξία,τα esports και το gaming μιας που έχω χαλάσει άπειρες ώρες της καθημερινότητάς μου σε αυτό.