CS:GO: Οι 10 καλύτεροι παίκτες στον κόσμο (Part 1)

Οι δέκα καλύτεροι παίκτες όπως τους παρουσίασε το pcgamer.com

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

10. Kenny «KennyS» Schrub (Γαλλία, EnVyUs)

KennyS

Στο τέλος του 2014 και στις αρχές τους 2015, ο KennyS είχε θεωρηθεί ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, χάρη στην τρομερή επιδεξιότητα του στη χρήση του AWP(Sniper). Παρόλο που έπαιζε σε μια ομάδα, που μετά βίας βρισκόταν στο TOP 8, εκείνος συνέχιζε και προσπαθούσε για κάτι καλύτερο. Με αυτό τον τρόπο κατάφερε και έφερε τους Titan σε μάχες με αντιπάλους άλλες καλύτερες ομάδες, καταφέρνοντας έτσι να αυξήσει και την αποδοτικότητα της ομάδας. Παρόλα αυτά, μετά το Update και το Nerf του AWP, o ΚennyS δεν είναι ο κυρίαρχος που ήταν κάποτε, και είναι πλέον περιορισμένος σε μία θέση στους EnVyUs που δεν θα του επιτρέψει ποτέ να βρεθεί στην κορυφή. Ο KennyS όμως δεν παύει να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους.

9. Tyler «Skadoodle» Latham (ΗΠΑ, Cloud 9)

Skadoodle

Καθώς οι φαν κάνουν σαν τρελοί για τα απίστευτα flick shots του «shroud» (Mike Grzesiek), το αληθινό αστέρι των Cloud9 και ο παίκτης που το καλοκαίρι υπήρξε «απειλή» για τους τίτλους, είναι ο Skadoodle, ένας από τους καλύτερους AWP παίχτες στον κόσμο αυτή την στιγμή. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και ο πιο συνεπής στους Cloud9, πράγμα που επιτρέπει στην ομάδα να βασίζεται στο δικό του παίξιμο.

8. Aleksandr «s1mple» Kostyliev (Ουκρανία, HellRaisers)

s1mple

Έχοντας χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο αποδοτικούς παίκτες, ο s1mple, που είναι ένας εξαίρετος AWPer σε αυτή τη λίστα, έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από την έξοδο του από τους FlipSid3. Φαινομενικά, κάποιες από τις αρχές που είχε θέσει ο s1mple στην ομάδα, μια ομάδα που είχε πολύ καλή τακτική αλλά όχι και τόσο χαρισματικούς παίκτες, θεωρήθηκαν παράλογες. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης που σίγουρα θα έχει ανέλιξη στο μέλλον, αφού είναι μόνο 17!

7. Ladislav ‘Guardian’ Kovacs (Σλοβακία, Natus Vincere)

GuardiaN

Εδώ βρίσκουμε ακόμα ένα AWPer, που βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους από το 2012, με μία εξαίρεση, που συνέβη όταν οι Virtus.Pro πέρασαν τους NiP σε απόδοση και ο αναφερόμενος δεν κατάφερε να απολαύσει την επιτυχία που του άξιζε. Αυτό έληξε όταν οι Na’Vi να καταφέρουν να ανεβούν ξανά σε υψηλή κατάταξη τον Μάιο του 2014. Από τότε θεωρήθηκε ως το βασικό Carry μέσα στην ομάδα. Πιο απλά, οι Na’Vi και η απόδοση τους σαν ομάδα, – θα μπορούσε να πει κανείς- πως εξαρτώνται από τις αποδόσεις του GuardiaN. Πλέον όμως, δεν είναι μόνος του, καθώς έχουν και τον flamie, γεγονός όμως που δεν επηρεάζει το να θεωρείται ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης σε μια ομάδα που στην παγκόσμια κατάταξη υπήρξε δεύτερη για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

6. Vincent ‘Happy’ Cervoni (Γαλλία, EnVyUs)

Happy-EnvyUS

Μάλλον είναι ο πρώτος in-game αρχηγός στην ιστορία του Counter Strike, που έχει τέτοια ατομική απόδοση και επιτυχία και ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που έχει υποστεί σκληρή κριτική. Παρόλα αυτά, είναι ο καλύτερος παίκτης των EnVy, μίας ομάδας η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στις TOP 3 του περασμένου χρόνου. Έχει χαρακτηριστεί επίσης ως ένας εξαίρετος lurker, μετά τον Get_RiGhT. Ο Happy είναι ένας σχεδόν ολοκληρωμένος παίκτης. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το AWP, να είναι αρχηγός μίας από τις καλύτερες ομάδας στο κόσμο και ταυτόχρονα να παίζει και να χειρίζεται οποιοδήποτε όπλο.

Stay tuned για το επόμενο.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive