Στην πεντάδα των φαβορί Cloud9 και Origen

Tι βλέπουν οι «books» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αλήθεια τι βλέπουν οι «books» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του League of Legends μετά και το πέρας των 4 πρώτων ημερών;

worlds_header_2

Τα αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων ημερών έφεραν (όπως αναμενόταν) αλλαγές και στους στοιχηματικούς… πίνακες των eSports. Οι SKT παραμένουν το φαβορί, όμως οι EG «ψαλιδίζουν» τη διαφορά. Στην πρώτη πεντάδα Origen και Cloud9 από εκεί που δεν υπολογίζονταν από κανέναν.

Η πρώτη δυάδα δεν άλλαξε με τους SKT T1 να παραμένουν η δημοφιλέστερη επιλογή (1.91) και τους Edward Gaming να είναι το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου (από το 5 η απόδοση κατρακύλησε στο 3.75). Στο 7.00 συναντάμε τους KT Rolster ενώ μετά πέφτουμε πάνω στις ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης.

Οι Cloud9 πλέον πληρώνουν 15.00, από εκεί που πριν τη διοργάνωση η απόδοση ήταν 67.00! Μαζί τους και οι Origen (ξεκίνησαν από το 51.00) καθώς και οι Fnatic (ήταν στο 9.00) με την 3η ευρωπαϊκή ομάδα να παραμένει πολύ χαμηλά (Η2Κ με απόδοση 201.00), κάτι που δεν προξενεί εντύπωση καθώς έχουν στον όμιλο τους SKT T1 και EG.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου

winner

Όσον αφορά τώρα τους νικητές των ομίλων, οι books βλέπουν Koo Tigers, SK Telecom T1, Origen και Cloud9. Ποιο αμφίρροπος θεωρείται ο 4ος όμιλος με τις τέσσερις ομάδες να μην απέχουν τόσο όσο στους υπόλοιπους. Αναλυτικά οι αποδόσεις για νικητή κάθε group:

groups

Πηγή αποδόσεων: Williamhill
Οι αποδόσεις πριν την έναρξη της διοργάνωσης

*Το παραπάνω άρθρο είναι καθαρά ενημερωτικό και δεν έχει σκοπό να προτρέψει κανέναν να ρισκάρει τα χρήματα του σε τυχερά παιχνίδια. Ο μόνος λόγος που γράφτηκε είναι για να δούμε πως βλέπουν οι άνθρωποι των στοιχηματικών εταιριών το παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends.

Περισσότερα νέα για το League of Legends