Βασισμένο στην τεχνολογία του Kingdom Hearts III το Kingdom Hearts 0.2

Το Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep: A Fragmentory Passage, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, θα ακολουθεί μια ιστορία όπου η Aqua περιπλανιέται μέσα στον κόσμο του σκότους

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

O λόγος που κυκλοφορεί αποκλειστικά σε Playstation 4

Kingdom-Hearts-HD-2-8-Final-Chapter-Prologue_2015_09-15-15_006

Το Kingdom Hearts 0.2 Birth By Sleep: A Fragmentory Passage, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, θα ακολουθεί μια ιστορία, όπου η Aqua περιπλανιέται μέσα στον κόσμο του σκότους. H ιστορία ξεκινάει αμέσως μετά το secret episode του Kingdom Hearts: Birth by Sleep Final Mix.

Υπάρχουν σχέδια να συμπεριληφθούν στοιχεία από το Kingdom Hearts III στο 0.2. Το παιχνίδι είναι ένα μικρό επεισόδιο, η διάρκεια του οποίου ισοδυναμεί με έναν κόσμο της σειράς Kingdom Hearts.

Όσο για το λόγο που ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μόνο σε Playstation 4 και όχι σε Playstation 3, o παραγωγός του παιχνιδιού Testuya Nomura είπε πως είναι μια πρόγευση από το Kingdom Hearts III και ότι χρησιμοποιεί την τεχνολογία του. Συγκεκριμένα, αυτό γίνεται στο Kingdom Hearts 0.2 και το Kingdom Hearts Chi: Back Cover.

Ο Nomura επίσης επιβεβαίωσε, ότι μιας και η αρχική έκδοση του Kingdom Hearts: Dream Drop Distance χρησιμοποιούσε δύο οθόνες, η HD έκδοση έχει σχεδιαστεί από την αρχή.

Δεν έχει  ανακοινωθεί ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει το Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue .

Περισσότερα νέα για το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.