Αποκάλυψη νέων μορφών Pokémon

Νέες μορφές για τα Pokémon Zygarde και το Greninja

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Νέες μορφές για τα Pokémon Zygarde και το Greninja

zygarde_complete_display

Η επίσημη ιστοσελίδα Pokémon ενημερώθηκε σήμερα με όλα τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις νέες εναλλακτικές μορφές του Zygarde μαζί με μια μυστηριώδη νέα μορφή του Greninja. Αυτές εντοπίστηκαν αρχικά στο περιοδικό CoroCoro, όπου διέρρευσαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Τα ονόματα των διαφόρων μορφών του Zygarde είναι:  Zygarde Cell, Zygarde Core, Zygarde 10% Forme, και η «τέλεια» Zygarde Complete Forme. Μέχρι αυτό το σημείο, οι παίκτες έχουν δει το θρυλικό Pokémon μόνο στην «50% Forme» που μοιάζει με φίδι στους τίτλους της έκτης Γενιάς. Λέγεται ότι το Zygarde στην ολοκληρωμένη μορφή του θα είναι ισχυρότερο από το Xerneas και το Yveltal, το οποίο είναι ενδιαφέρον παρατηρώντας ότι έχει στους ώμους του χρώματα που θυμίζουν τα δύο Legendary Pokémon. Ίσως το Complete Forme μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την απορρόφηση της ισχύος των άλλων δύο Pokémon.

Zygarde Cell

Zygarde Cell

 

Zygarde Core

Zygarde Core

Zygarde 10% Forme

Zygarde 10% Forme

Το Greninja θα αποκτήσει επίσης μια νέα μορφή που θα ονομάζεται Ash-Greninja και η οποία λέγεται πως θα προκύπτει όταν ο δεσμός του Pokémon με τον πρωταγωνιστή της anime σειράς, Ash Ketchum, φτάσει στο μέγιστο δυνατό όριο. Σε αυτή τη μορφή το Greninja αποκτά κάποια από τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης του Ash. Η Pokémon Company αναφέρει πως αυτό το φαινόμενο είναι κάτι που συνέβη μόνο μια φορά «πριν αρκετές χιλιάδες χρόνια» στην Kalos region, και επομένως είναι βέβαιο πως θα συμβεί πάλι στο anime.

ash_greninja_display

Ash-Greninja

Είναι επιπλέον ενδιαφέρον πως θα κυκλοφορήσει νέα σεζόν για το τηλεοπτικό anime στις 29 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία με τίτλο «Pokémon XY & Z». Ίσως αυτό είναι ένα μικρό hint ότι θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του Pokémon Z το 2016;

Πηγή: NeoSeeker

Περισσότερα νέα για το Pokemon Omega Ruby & Pokemon Alpha Saphire

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.