Ανακοινώθηκε το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue [TGS 2015]

Έρχεται στο PS4

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Έρχεται στο PS4

kingdom hearts 2.8

Η Square Enix ανακοίνωσε το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue για το Playstation 4, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου της SCEJA στο TGS 2015.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει:

  • Kingdom Hearts: Dream Drop Distance HD – Ένα full-HD remaster για το Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance που είχε κυκλοφορήσει το 2012 για το Nintendo 3DS. Οι πρωταγωνιστές τις σειράς Sora και Riku παίρνουν μέρος στο Mark of Mastery exam, ώστε να προετοιμαστούν για τις επερχόμενες απειλές. Η κλασική δράση της σειράς Kingdom Hearts έχει εξελιχθεί, επιτρέποντας στους παίκτες να ζήσουν μάχες αλλά και εξερεύνηση σε ταχύτερους ρυθμούς.
  • Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep: A Fragmentory Passage – Ένα τελείως νέο επεισόδιο που συνδέει την ιστορία με το Kingdom Hearts III. Διαδραματίζετε μετά το Kingdom Hearts: Birth by Sleep και παίζετε από την μεριά της Aqua.
  • Kingdom Hearts Chi: Back Cover (ταινία) – Μία νέα HD ταινία που αφηγείται την ιστορία των Foretellers. Συνδέει τα πρώτα μέρη της σειράς, τα οποία θα προβληθούν στον επερχόμενο τίτλο για κινητά Kingdom Hearts: Unchained Chi.

Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε Ιαπωνία, Αμερική αλλά και Ευρώπη.

Δείτε το announcement trailer παρακάτω μαζί με τα πρώτα screenshots του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.