Ανακοινώθηκε το νέο expansion του Bloodborne [TGS 2015]

The Old Hunters

Platform
 

The Old Hunters

BB-The-Old-Hunters_Key-Art.0

Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε το The Old Hunters, το πρώτο μεγάλο expansion για το Bloodborne, κατά την διάρκεια του TGS 2015.

Το The Old Hunters θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Νοεμβρίου στην τιμή των 14.99€ και θα διαδραματίζεται σε έναν εφιαλτικό κόσμο, όπου οι κυνηγοί από το παρελθόν έχουν παγιδευτεί για πάντα. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν νέες περιοχές γεμάτες κινδύνους, έπαθλα αλλά τέρατα για να ξεπεράσουν. Θα βρείτε πολλές νέες στολές και όπλα για να προσθέσετε στο οπλοστάσιο σας, επιπλέον μαγείες για να χρησιμοποήσετε καθώς και νέες τακτικές για να εφαρμόσετε στις μάχες.

Μέσα από το expansion, θα μάθετε την ιστορία των κυνηγών που έκαναν το Yharnan τον κυνηγότοπο τους, θα γνωρίσετε νέους NPC και θα εξερευνήσετε μία άλλη πλευρά της ιστορίας και του κόσμου του Bloodborne.

Επιπλέον, η Sony ανακοίνωσε ότι το Bloodborne έφτασε τις δύο εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Δείτε το debut trailer και τις πρώτες εικόνες του Old Hunters παρακάτω.

Περισσότερα νέα για το Bloodborne

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.