Μένουν στο LCS οι Gambit, υποβιβάστηκαν οι SK

EU LCS: Για μια ακόμα χρονιά στο LCS οι Gambit, το πάλεψαν αλλά αποχαιρέτησαν οι SK Gaming την θέση των οποίων θα πάρουν οι Gamers2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

EU LCS: Για μια ακόμα χρονιά στο LCS οι Gambit, το πάλεψαν αλλά αποχαιρέτησαν οι SK Gaming την θέση των οποίων θα πάρουν οι Gamers2

lcs

Gambit vs. Mousesports 3-0

Οι Gambit ήταν μια κλάση ανώτεροι από τους Mousesports και με μια «σκούπα» (3-0) τελείωσαν τις ελπίδες των αντιπάλων τους για παρουσία στο Spring Split της ερχόμενης περιόδου. Σοβαρή ανάλυση δεν μπορεί να γίνει καθώς η εμπειρία των GMB φάνηκε και στα τρία παιχνίδια. Αν και η αλήθεια είναι πως δεν υστέρησε κανείς από την ομάδα των Gambit η αλήθεια είναι πως έπρεπε να βγει και κάποιος MVP της σειράς.

Εκείνος ήταν ο Cabochard που έπαιξε Hecarim (5/3/9), Fizz (10/0/4) και Olaf (3/0/3) και είχε KDA: 11,3! Tέλος καλό όλα καλά για τους Gambit που πλέον μπορούν να επικεντρωθούν στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν που θα τους βρει για ακόμα μια φορά στην κορυφαία κατηγορία. Το μόνο που μένει είναι να δούμε που θα βρίσκεται ο Forg1ven καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμα το μέλλον του (να θυμίσουμε ότι δεν έπαιξε στα παιχνίδια κόντρα στους Mousesports).

Τα στατιστικά των παιχνιδιών

Game 1
Game 2
Game 3

SK Gaming vs. Gamers2 2-3

Η αλήθεια είναι πως η σειρά ξεκίνησε με… έκπληξη, καθώς το πρώτο game πήγε στους Gamers, με τους PerkZ (5/1/7 με Azir) και Jesse (5/2/9 με Kalista) να κάνουν «όργια» και μετά από 37’ λεπτά να οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη. Σαν να μην έμαθαν τίποτα από το πρώτο παιχνίδι οι SK επέλεξαν κατά 4/5 το ίδιο line-up και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο αλλά ήρθε διαφορετικά. Το 0-2 είχε γίνει πολύ εύκολα και οι G2 απείχαν μια νίκη από το LCS.

Η μεγάλη εμφάνιση του Fox με Orianna (11/5/12) οδήγησε τους SK Gaming στην πρώτη τους νίκη στη σειρά και τους γλίτωσε από τη σκούπα όμως δεν θα ήταν αρκετή αν δεν κέρδιζαν και το επόμενο ματς. Το 4ο game ήταν το πιο απολαυστικό της σειράς με τις δύο ομάδες να χτυπιούνται στα ίσια και στο τέλος οι SK Gaming να καταφέρνουν αν φέρουν τη σειρά στα ίσια. Το σκορ ήταν στο 2-2 και όλα θα κρίνονταν σε ένα game.

Οι Gamers2 χρειάστηκαν 27 λεπτά για να «διαλύσουν» τους SK και να εξασφαλίσουν μια θέση στο Spring Split. PerkZ (6/0/9 με Orianna) και Jesse (7/1/13 με Sivir) ήταν και πάλι εξαιρετικοί και έφεραν εύκολα τη νίκη στην ομάδα που εντυπωσίασε στο challenger series.

Τα στατιστικά των παιχνιδιών

Game 1
Game 2
Game 3
Game 4
Game 5

Περισσότερα νέα για το League of Legends