Rekkles: «Ήμουν αγχωμένος πριν τους τελικούς»

Μετά την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου από τους Fnatic, ο Martin «Rekkles» Larsson έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου από τους Fnatic, ο Martin «Rekkles» Larsson έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη

18509-rekkles_top20_cropped

Ο MVP των τελικών του EU LCS – ήρεμος και χαλαρός πλέον – μίλησε στο Aftonbladet Esport για το πώς ένιωθε πριν τους αγώνες, εκθείασε τον Niels (adc των Origen) και για πολλά άλλα. Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα για το οποίο ο νεαρός marksman ήταν ξεκάθαρος «θα δώσουμε μεγάλη μάχη».

Αποσπάσματα από την συνέντευξη

-Για το πώς ένιωθε πριν τους τελικούς

«Ήμουν αρκετά νευρικός πριν τους τελικούς καθώς τελευταία δεν βρισκόμουν και στην καλύτερη κατάσταση. Έτσι ένιωθα και πριν τους ημιτελικούς όμως όλα πήγαν καλά. Πολλές φορές νιώθω πως περιμένω πολλά από τον εαυτό μου, πως έχω στόχο την τελειότητα. Όταν χάνω ένα last hit στην προπόνηση εκνευρίζομαι και σκέφτομαι: δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο απέναντι στους Origen».

-Για τον Niels

«Ένιωθα πολύ ανασφαλής πριν τους τελικούς γιατί ξέρω πως ο Niels είναι πραγματικά πολύ καλός».

-Για την «επιστροφή» του στην Σουηδία

«Το να παίζεις σε σουηδικό έδαφος, με την οικογένεια και τους φίλους σου στην κερκίδα, να κερδίζεις τον 5ο game και να παίρνεις και pentakill, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Ήταν πάρα πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκα στην Σουηδία ήταν στο Dreamhack του 2012 και τότε με ακολουθούσαν περίπου 100 άνθρωποι στο Facebook, ενώ τώρα έχω 310.000! Ήταν μοναδική εμπειρία το σημερινό, έπαιξα με το κοινό να με υποστηρίζει, κάτι που δεν είχα ξαναζήσει».

-Για τις ήττες από τους Origen

«Παρόλο που είναι λίγο σπάνιο για εμάς να χάνουμε σε ματς υψηλού επιπέδου αυτή τη στιγμή, δεν ήταν η πρώτη φορά που μας συνέβη. Νομίζω το χειριστήκαμε πάρα πολύ καλά».

-Για το τι ήθελαν να αλλάξουν μετά το 0-1

«Κυρίως (ασχοληθήκαμε) με το champion pool του XPeke. Ξέραμε πως είναι καλός με τους poke champions και θέλαμε να δούμε τι θα κάνει. Του δώσαμε τον Varus στο πρώτο game και μας διέλυσε. Τότε αποφασίσαμε πως πρέπει να τον banάρουμε, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Δούλεψε τμερά καλά στο δεύτερο game. Μετά άρχισαν να προσαρμόζονται οπότε ήταν αμφίρροπα τα παιχνίδια.

-Για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

«Πιθανότατα δεν μπορείς να πεις πως έχουμε καλές πιθανότητες να το κερδίσουμε, ωστόσο αυτό που μπορώ να πω είναι πως μπορούμε να παίξουμε καλά, να περάσουμε τα groups και να αγωνιστούμε με τους SKT ή τους EDG σε Bo5. Ακόμα και αν δεν τους κερδίσουμε 3-2 όπως τους Origen, θα δώσουμε μεγάλη μάχη».

Περισσότερα νέα για το League of Legends