Ανταμοιβές 5ης σεζόν και αποκλεισμοί

Ο Jeffrey Lin «RiotLyte» μίλησε στο προσωπικό του ask.fm, σχετικά για τις ανταμοιβές της 5ης σεζόν

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Jeffrey Lin «RiotLyte» μίλησε στο προσωπικό του ask.fm, σχετικά για τις ανταμοιβές της 5ης σεζόν

ask

Ερώτηση: «Απ’ ότι άκουσα, αν έχεις ένα οποιοδήποτε ban σε οποιαδήποτε περίοδο της 5ης σεζόν, δεν θα πάρεις ανταμοιβές της 5ης σεζόν. Είναι σωστό αυτό κύριε; Σας ευχαριστώ».

Και απαντάει ο κ. Jeffrey Lin: «Έκανα μία μεγάλη γκάφα και επειδή μετά πετούσα, δεν βρήκα ευκαιρία να τη διορθώσω νωρίτερα.

Στην προηγούμενη σεζόν, αποκλείσαμε παίκτες από τις ανταμοιβές που ήταν υπερβολικά «τοξικοί» (που εμφάνισαν σοβαρή επιθετική συμπεριφορά, όπως ρατσισμός και σεξισμός) ή κάποιους «τοξικούς» παίκτες που συνέχιζαν επίμονα (εκείνοι που είχαν μέτρια επιθετική συμπεριφορά σε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια). Θα συνεχίσουμε με αυτή τη πολιτική και αυτή τη σεζόν, αλλά με μερικές αλλαγές:

Πρώτον, πάντα θέλουμε να ενθαρρύνουμε την αλλαγή στη συμπεριφορά και να επιβραβεύουμε παίκτες που θα επιτύχουν αυτό το σκοπό, μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι αν οι παίκτες που είχαν περιορισμό στο chat ή στα παιχνίδια Κατάταξης κατά τη διάρκεια της σεζόν, και έχουν συμμορφωθεί επιτυχώς αλλά δεν έχουν ενεργούς περιορισμούς στο Chat ή στα παιχνίδια Kατάταξης μέχρι το τέλος, θα παραλάβουν τις ανταμοιβές τους κανονικά. Οι παίκτες που θα έχουν ενεργούς περιορισμούς σε chat και παιχνίδια Κατάταξης δεν θα πάρουν τις ανταμοιβές τους.

Δεύτερον, αν ο παίκτης έχει δεχθεί λίγους περιορισμούς για μερικά λεπτά στην «ουρά», θα μπορεί ακόμα να παραλάβει τις ανταμοιβές του γιατί δεν θέλουμε να τιμωρήσουμε παίκτες λόγω αποσύνδεσης ή hardware θεμάτων. Όμως οι παίκτες που φεύγουν συχνά από τα παιχνίδια και έχουν μεγάλη επίδραση στους συμπαίκτες τους ή έχουν φύγει από πάρα πολλά παιχνίδια, δεν θα παραλάβουν τις ανταμοιβές τους. Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν καταστρέψει εκαντοντάδες παιχνίδια και έχουν περιορισμό 20 λεπτών στην ουρά.

Τρίτον και τελευταίο, οι παίκτες που έχουν τιμωρηθεί με μακροχρόνια bans (7 ημέρες ή 14 ημέρες) για μεγάλη τοξικότητα μέσα στη σεζόν 2015 δεν θα παραλάβουν τις ανταμοιβές τους. Οι παίκτες που έχουν τιμωρηθεί με τέτοιου είδους bans, έχουν δείξει από τις πιο άσχημες και κακές συμπεριφορές στο παιχνίδι. Έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι σε σεξισμό, ρατσισμό, ομοφοβία και άλλου είδους μίσους. Αυτοί οι παίκτες ΘΑ έχουν το δικαίωμα να παραλάβουν τις ανταμοιβές τους, μόνο και αν αλλάξουν την συμπεριφορά τους και δεν μας απασχολήσουν στο μέλλον με την επιθετική τους συμπεριφορά.

Ελπίζω αυτό να ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα και συγνώμη που μπέρδεψα τα λόγια μου στο προηγούμενο post. Καλή τύχη για την υπόλοιπη σεζόν».

Εδώ θα δείτε το post στο Twitter:

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο