Ταράζουν τα νερά του CS:GO οι Elysium Gaming

Οι Elysium gaming με πρόσφατη ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν την Ελληνική gaming κοινότητα για τη δημιουργία μιας ομάδας CS:GO.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Elysium gaming με πρόσφατη ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν την Ελληνική gaming κοινότητα για τη δημιουργία μιας ομάδας CS:GO

egcsgo

Η ομάδα αυτή αποτελείται από γνωστούς και έμπειρους παίκτες, βάση της ομάδας είναι ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος στο CS:GO Πέτρος «Prj» Χονδροκούκης, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τέσσερις άλλους παίκτες από ομάδα Panic η οποία κέρδισε το πρόσφατο τουρνουά του esports.gr.

Πίσω από αυτή την ομάδα ως team manager, (θα πρέπει κάποτε να γίνεται αναφορά και στους αφανείς ήρωες των ομάδων) θα βρίσκεται ο Σπύρος «Cryptman» Ζήσης.

Όπως δήλωσε ο Cryptman, η ομάδα τώρα έχει το έμψυχο υλικό να σταθεί με αξιώσεις απέναντι σε μεγαθήρια της Ευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας σκηνής.

Το roster των Elysium Gaming στο CS:GO διαμορφώνεται ως εξής:

  • Πέτρος «Prj» Χονδροκούκης (Awper , Entry Fragger)
  • Αναστάσιος «Bondas» Φωτόπουλος (Caller , Second Sniper)
  • Αλέξανδρος «aLex» Βουραζάνης (Lurker)
  • Αλέξανδρος «SunloungeR» Καμπίσης (Entry Fragger)
  • Κλεάνθης «Volcast» Μιχαήλ (Support)

Από την μεριά μας, ως Gamespace.gr, να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην νέα αυτή προσπάθεια και μακάρι να δουμε την ομάδα αυτή σε μεγάλες διοργανώσεις σαν αυτή που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην Κολωνία!!

Την επίσημη ανακοίνωση των Elysium Gaming μπορείτε να την βρείτε εδώ

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Gamer since: 1983