Σημειώσεις ενημέρωσης 5.16

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 5.16, μια ενημέρωση που έχει Κολοσσούς

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 5.16, μια ενημέρωση που έχει Κολοσσούς, αγνοεί τα αμυντικά αντικείμενα και ενισχύει τον Ζεντ. Ναι, αλήθεια. Προτού ξεκινήσουμε, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για όλους τους φίλους των esports: στην ενημέρωση 5.14 (εκείνη που είχε την θεότρελη Ελίζ, #bigsorry) θα είναι η ενημέρωση με την οποία θα παιχτούν όλα τα πλέι οφ, συμπεριλαμβανομένου και του gauntlet. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με την ενημέρωση 5.18. Έχετε δίκαιο όσοι λέτε ότι αυτές οι αλλαγές είναι πολύ μεγάλες για να ενσωματωθούν πριν από το Παγκόσμιο και για αυτόν το λόγο έχουμε αφήσει χώρο στις άλλες δύο ενημερώσεις, ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις (δηλαδή να μαζέψουμε λίγο τυχόν υπερβολές), προτού επηρεάσουν αυτές οι αλλαγές την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.

Ωραία, τώρα που ξεμπλέξαμε με όλα αυτά, πάμε στο κυρίως πιάτο Κολοσσοί.

Αν δεν έχετε ακούσει ξανά αυτήν την έκφραση, ετοιμαστείτε να τη μάθετε για τα καλά: κάναμε μια αναζήτηση την ώρα που ανεβάσαμε αυτήν τη δημοσίευση και βρήκαμε ότι η λέξη αναφέρεται 13 φορές. Τι είναι λοιπόν οι Κολοσσοί; Αποκαλούμε κολοσσούς τους ήρωες, όπως τον Νάσους, δηλαδή μεγαλόσωμους, ανθεκτικούς ήρωες που μπορούν να κάνουν κομμάτια ολόκληρες ομάδες σε μάχες σώμα με σώμα, αν δεν τους περιορίσει κανείς. Ωστόσο, έχουν τόσο μικρή εμβέλεια και είναι τόσο αργοί που δεν μπορούν να πιάσουν γρήγορους ήρωες, ακόμα και αν τους κυνηγάνε για μέρες ολόκληρες. Είναι εργαλεία που βγάζουν μπόλικη δουλειά, αλλά χρειάζονται λίγη προσπάθεια για να λειτουργήσουν. Αν, λοιπόν, αρχίσετε να βλέπετε κρύσταλλα στη ζούγκλα και δράκους-φαντάσματα στη μεσαία λωρίδα σας, τότε ξέρετε ότι ένας κολοσσός ετοιμάζεται να κάνει τα δικά του.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αλλαγές της 5.16, περιλαμβάνουν τις συνηθισμένες αλλαγές που γίνονται κάθε φορά στα αντικείμενα και στους ήρωες (αν και είναι πιο σημαντικές από όσο συνήθως), για να διατηρήσουμε την ισορροπία και να ενθαρρύνουμε την ποικιλία στην επιλογή ηρώων λίγο πριν στρέψουμε την προσοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να γίνουν άλλες πολύ μεγάλες αλλαγές μετά από αυτήν την ενημέρωση, αλλά θα ξεσκονίσουμε λίγο μερικούς παλιούς αγαπημένους ήρωες των επαγγελματιών παικτών (Κάσαντιν, ΛεΜπλάν, Ζεντ) και θα περιορίσουμε λίγο μερικούς από τους ήρωες που φιγουράρουν αυτήν τη στιγμή στην κορυφή της πυραμίδας (Ραμπλ, Βίκτορ, Άλισταρ) καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Κύπελλο του Επικαλεστή (ή τις λαχταριστές ανταμοιβές τέλους σεζόν για όλους εμάς που ανήκουμε στο 99,9% που δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα).

Για αυτό, βάλτε τις ζώνες σας, μπείτε σε μια ουρά και καλή σας διασκέδαση. Μετά την ενημέρωση 5.16, θα έχετε πολλά πράγματα να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε, ενώ σας περιμένουν μπόλικοι ΠΠ.

Εδώ ενισχύσαμε και τον Λι Σιν, τι να λέμε τώρα. Γράφουμε ιστορία.

Κολοσσοί

Έχουν γίνει σημαντικές ενημερώσεις στον τρόπο παιχνιδιού των Γκάρεν, Ντάριους, Σκάρνερ και Μορντεκάιζερ. Πλέον, αυτή η κατηγορία ηρώων θα λέγεται «κολοσσοί».

Κάθε φορά που κάνουμε μια ενημέρωση στο παιχνίδι, ο στόχος μας είναι διπλός: Θέλουμε κάθε παιχνίδι στο League να έχει ουσιαστικά διαφορετική αίσθηση ανάλογα με τους ήρωες που συμμετέχουν. Επίσης, θέλουμε κάθε ήρωας του League να έχει τη δική του ταυτότητα. Για πολλούς, αυτό το εγχείρημα φαντάζει υπερβολικά φιλόδοξο (ίσως επειδή είναι), αλλά το σχέδιό μας είναι να χωρίσουμε τους ήρωες σε ομάδες που έχουν λίγο-πολύ τον ίδιο στρατηγικό ή τακτικό ρόλο και να ξεκινήσουμε τους πειραματισμούς μας από εκεί. Με αυτήν την προσέγγιση, μπορούμε να βελτιώσουμε ορισμένες αδικημένες ομάδες ηρώων με μία κίνηση. Μια από αυτές τις ομάδες είναι το πρώτο σετ ηρώων που θα μας απασχολήσει, τους οποίους αποκαλούμε χαϊδευτικά «κολοσσούς».

Οι ανθεκτικοί επωμιστές που μάχονται σώμα με σώμα ισορροπούν μεταξύ της δύναμης και της προστασίας των αδύναμων συμμάχων. Για να ανακαλύψουμε, λοιπόν τα στοιχεία στο στυλ παιχνιδιού που θα κάνουν ξεχωριστό κάθε έναν από αυτούς τους τέσσερις ήρωες, προσπαθήσαμε να προσθέσουμε ορισμένες ιδιαιτερότητες όπου αυτό ήταν εφικτό. Γιατί όταν δύο ήρωες παίζουν με τον ίδιο τρόπο, τελικά όλοι επιλέγουν αυτόν που είναι καλύτερος. Αυτήν τη φορά, θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό αλλάζοντας σημαντικά τις δυνάμεις κάθε ήρωα, ώστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα να είναι ταυτόχρονα πιο τονισμένα, αλλά και πιο διαφορετικά σε σύγκριση με άλλους ήρωες που παίζουν τους ίδιους ρόλους.

Πάμε να γνωρίσουμε την ομάδα.

imagea Ντάριους

Ξεκινάμε τη διερεύνηση της ενημέρωσης των κολοσσών με τον Ντάριους τον Πετσοκόφτη, τον Dunkmaster αυτοπροσώπως. Ο Ντάριους μπορεί θεωρητικά να γίνει μια μηχανή πολλαπλών εκτελέσεων, αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβαινε στην πράξη. Σε πραγματικές συνθήκες, μάζευε ζημιά και πέθαινε πριν προλάβει να γίνει πραγματικά μεγάλη απειλή (παίρνοντας μαζί του συνήθως έναν στόχο χαμηλής προτεραιότητας). Εναλλακτικά, μπορούσε να ενισχύσει την άμυνά του και να γίνει το Ακίνδυνο Ντουβάρι της Νόξους. Σε συνδυασμό με τη γενική δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι κολοσσοί, καθώς δεν πείθουν εύκολα τους παίκτες να τους προτιμήσουν από άλλους μαχητές, ο Ντάριους είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Για αυτό, προσθέσαμε τη Μανία για Αίμα.

Αν και δεν αντιμετωπίζει όλα του τα προβλήματα (δεν του δίνει έναν μαγικό τρόπο για να έρχεται κοντά, ούτε κάποια κόμμωση της προκοπής), η Μανία για Αίμα είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στον Ντάριους να κάνει πραγματικότητα τη θεωρητική του δυνατότητα να μοιράζει pentakill αν βρεθεί στη μέση της αντίπαλης ομάδας, με την παθητική του στο μάξιμουμ. Με άλλα λόγια, τώρα θέλει με κάθε τρόπο να βρεθεί στις γραμμές του εχθρού (με τη βοήθεια νέων εργαλείων, όπως είναι η θεραπεία που δίνει ο Αποδεκατισμός και η επιβράδυνση που προκαλεί το Άρπαγμα για να αντέχει περισσότερο) και να τους αναγκάζει να τον περιορίσουν με κάθε τρόπο, διαφορετικά η εξόντωσή τους είναι σίγουρη. Έχουμε μειώσει λίγο τη ζημιά του προτού φορτίσει τη Μανία για Αίμα, αλλά όταν πάρει μπρος δεν τον σταματάει τίποτα.

Αυτές είναι οι αλλαγές του Ντάριους, με λίγα λόγια. Δείτε παρακάτω τις αναλυτικές λεπτομέρειες και τα λέμε μετά. Θεωρητικά, μπορείτε να περάσετε απευθείας στην επόμενη ενότητα, αλλά θα μας στενοχωρήσετε πολύ. Δεν θα θυμώσουμε, αλλά θα είναι αρκετά απογοητευτικό.

Γενικά
Η Εμβέλεια Επίθεσης αυξάνεται. Η Ζημιά Επίθεσης, η Ζωή και η Θωράκισης ανά επίπεδο αυξάνονται. Το ποσοστό Ταχύτητας Βασικής Επίθεσης και η Ταχύτητα Επίθεσης ανά επίπεδο μειώνονται.
ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 125 ⇒ 175
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 3,5 ⇒ 5
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΩΗΣ 93 ⇒ 100
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3,5 ⇒ 4
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 0,679 ⇒ 0,625
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 4% ⇒ 1%

Παθητική – Αιμορραγία
Εκτός από την τρέχουσα λειτουργία της, η επίτευξη 5 στοιβών ή η εκτέλεση ενός αντίπαλου ήρωα με την R – Γκιλοτίνα της Νόξους θέτει τον Ντάριους σε κατάσταση Μανία για Αίμα. Κατά τη διάρκεια της Μανίας για Αίμα, ο Ντάριους αποκτά 40-200 Μπόνους Ζημιά Επίθεσης και εφαρμόζει μέγιστες στοίβες Αιμορραγίας σε εχθρούς με βασικές επιθέσεις ή τη Λεπίδα του Αποδεκατισμού.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 5 δευτερόλεπτα
ΖΗΜΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ 12~36 (9 + 3 κάθε επόμενο επίπεδο ήρωα) ⇒ 10~27 (9 + 1 ανά επίπεδο ήρωα)
ΤΥΠΟΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ Μαγική Ζημιά ⇒ Σωματική Ζημιά
αφαιρέθηκεΚΥΜΑ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ Δεν παρέχει πλέον Ταχύτητα Κίνησης ανά ήρωα που επηρεάζεται

Q – Αποδεκατισμός
Πλέον έχει μια μικρή καθυστέρηση κατά τη χρήση. Το χτύπημα με τη Λεπίδα του Αποδεκατισμού πλέον θεραπεύει τον Ντάριους.
ΚΟΣΤΟΣ 40 Μάνα ⇒ 30 Μάνα
Νέο: ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Άμεση χρήση ⇒ 0,75 δευτερόλεπτα καθυστέρηση
Νέο: ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΩΝ Ο Ντάριους πλέον θεραπεύεται για 10% της Ζωής που του λείπει για κάθε αντίπαλο ήρωα που πετυχαίνει η Λεπίδα του Αποδεκατισμού, έως 30%.
ΖΗΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑΣ 105/157,5/210/262,5/315 ⇒ 20/40/60/80/100
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΛΕΠΙΔΑΣ 1,05 Μπόνους Ζημιάς Επίθεσης ⇒ 1,0/1,1/1,2/1,3/1,4 συνολική Ζημιά Επίθεσης
ΖΗΜΙΑ ΛΑΒΗΣ 66% της Λεπίδας του Αποδεκατισμού ⇒ 50% της Λεπίδας του Αποδεκατισμού
ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΑΒΕΣ Οι αντίπαλοι τους οποίους πετυχαίνει η Λαβή του Αποδεκατισμού δεν λαμβάνουν πλέον μία στοίβα Αιμορραγίας

W -Χτύπημα Παράλυσης
Η επιβράδυνση αυξήθηκε σημαντικά. Δεν επιβραδύνει πλέον την Ταχύτητα Επίθεσης.
ΚΟΣΤΟΣ 30/35/40/45/50 Μάνα ⇒ 30 Μάνα σε όλες τις βαθμίδες
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ9/8/7/6/5 δευτερόλεπτα ⇒ 8 δευτερόλεπτα σε όλες τις βαθμίδες
ΖΗΜΙΑ 120/140/160/180/200% της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης ⇒ 140% της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης σε όλες τις βαθμίδες
ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ 20/25/30/35/40% ⇒ 90% σε όλες τις βαθμίδες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ 2 δευτερόλεπτα ⇒ 1 δευτερόλεπτο
Καταργήθηκε: ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 20/25/30/35/40% ⇒ Δεν επιβραδύνει πλέον την Ταχύτητα Επίθεσης
Αφαιρέθηκε: ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΥ Δεν μειώνει πλέον το βασικό Χρόνο Επαναφόρτισης του Χτυπήματος Παράλυσης ανά στοίβα Αιμορραγίας στο στόχο

E – Άρπαγμα
Το Άρπαγμα δεν τραβάει πλέον ήρωες που διαφεύγουν από την περιοχή, αλλά επιβραδύνει για σύντομο χρονικό διάστημα τους αντιπάλους που πετυχαίνει.
Καταργήθηκε: ΕΛΑ ΕΔΩ Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου οι αντίπαλοι σέρνονταν προς τα μέσα αν κατάφερναν να διαφύγουν από την περιοχή κατά το χρόνο χρήσης
Νέο: ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Οι αντίπαλοι που τραβιούνται από το Άρπαγμα επιβραδύνονται κατά 90% για 1 δευτερόλεπτο
ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 0,32 δευτερόλεπτα ⇒ 0,25 δευτερόλεπτα

R – Γκιλοτίνα της Νόξους
Η εκ Νέο: υ χρήση της R είναι χωρίς κόστος.
ΖΗΜΙΑ 160/250/340 ⇒ 100/200/300
ΚΟΣΤΟΣ 100 σε όλες τις βαθμίδες ⇒ 100/100/0 (ναι, καλά βλέπετε, είναι 0)
Καταργήθηκε: ΑΝΙΕΡΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝ Δεν αναπληρώνει πλέον Μάνα κατά την εκτέλεση
Νέο: ΣΤΗ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΩΡΟ Οι επόμενες χρήσεις της Γκιλοτίνας της Νόξους είναι χωρίς κόστος
Νέο: ΤΡΕΞΤΕ, ΑΔΥΝΑΜΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ Κατά την εκτέλεση ενός αντίπαλου ήρωα, όλα τα κοντινά κατώτερα πλάσματα (μη ήρωες) τρομοκρατούνται

image_008 Γκάρεν

Ο Γκάρεν είναι ο κολοσσός με τις λιγότερες αλλαγές. Πάντα ήταν ένας από τους εμβληματικούς «καλούς» ήρωες του League of Legends, αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο δεν έχει πετύχει σπουδαία πράγματα. Ο Γκάρεν είναι καλός στη ζημιά και μπορεί να λειτουργήσει ως δευτερεύον τανκ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βρει τη δική του θέση, εκτός από τις περιπτώσεις που λειτουργούσε ως αυτοσχέδιος εκτελεστής, με γρήγορες εφορμήσεις στα μετόπισθεν του εχθρού με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να εξοντώσει με λίγα χτυπήματα όποιον ήρωα έχει την Αιχμή του Απείρου. Μας αρέσει γενικά η ταυτότητα του Γκάρεν ως «εκδικητή της δικαιοσύνης». Είναι ο ήρωας που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή ενάντια στους χειρότερους κακούς και τους επιβάλλει τις συνέπειες των πράξεών τους (τι καλά που θα ήτανε αν δεν μας το θύμιζε συνέχεια κιόλας).

Ο ρόλος του Γκάρεν στο παιχνίδι ταιριάζει πλέον με τη θεωρητική περιγραφή του: προστατεύει τους αδύναμους, τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού. Η αποτελεσματικότητά του ως «αντιεπωμιστής» διαρκεί σε όλο το παιχνίδι και προσαρμόζεται στα αδικήματα που διαπράττει κάθε αντίπαλος που ονομάζεται «Κακός». Αν και δεν πρόκειται να περάσει πολύ καλά όταν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας δεν συνεργάζονται μαζί του, η δυνατότητά του να κόβει τη φόρα στους υπερεπωμιστές που αποκτούν θεϊκές δυνάμεις, δεν επιτρέπει στην αντίπαλη ομάδα να ξεφύγει, όσο δύσκολα και αν δείχνουν τα πράγματα. Πάμε όλοι μαζί: «ΝΤΕΜΑΣΙΑ!!».

Γενικά
Χαμηλότερη Ζωή ανά επίπεδο, αλλά υψηλότερη Ζημιά Επίθεσης και Θωράκιση. Η Εμβέλεια Επίθεσης αυξήθηκε.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΑΘΙ Ενημερώθηκαν τα προτεινόμενα αντικείμενα
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΩΗΣ 96 ⇒ 84,25
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 3,5 ⇒ 4,5
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 2,7 ⇒ 3,0
ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 125 ⇒ 175

Q – Αποφασιστικό Χτύπημα
Κανονικοποιήθηκε η διάρκεια της Σιωπής. Η διάρκεια Ταχύτητας Κίνησης μειώθηκε.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΙΩΠΗΣ 1,5/1,75/2/2,25/2,5 δευτερόλεπτα ⇒ 1,5 δευτερόλεπτο σε όλες τις βαθμίδες
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 1,5/2,25/3/3,75/4,5 δευτερόλεπτα ⇒ 1,5/2/2,5/3/3,5 δευτερόλεπτα

W – Κουράγιο
Ό,τι παλιό είναι και πάλι καινούργιο.
Καταργήθηκε: ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ Δεν παρέχει πλέον ενεργά Εμμονή
Καταργήθηκε: ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Δεν αυξάνει πλέον παθητικά τη Μπόνους Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας του Γκάρεν
Νέο: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΙΒΩΝ Παθητικά, η εκτέλεση μονάδων δίνει μόνιμη 0,2 Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας (1 για εκτελέσεις Ηρώων, Μεγάλων Τεράτων και Επικών Τεράτων), με μέγιστο όριο 10/15/20/25/30

E – Κρίση
Η αναλογία Ζημιάς και ρυθμού ενεργοποίησης της Κρίσης αυξάνεται στη διάρκεια του αγώνα.
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 13/12/11/10/9 δευτερόλεπτα ⇒ 9 δευτερόλεπτα σε όλες τις βαθμίδες
ΒΑΣΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΑΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 10/22,5/35/47,5/60 ⇒ 14/18/22/26/30
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 0,35/0,40/0,45/0,50/0,55 ⇒ 0,34/0,35/0,36/0,37/0,38
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΧΡΗΣΗ 6 ⇒ 5
Νέο: ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΝΙΚΗΣ Η ταχύτητα περιστροφής της Κρίσης αυξάνεται μόνιμα στα επίπεδα 1/4/7/10/13/16, με αποτέλεσμα μέγιστες συνολικές ενεργοποιήσεις ζημιάς 5/6/7/8/9/10 ανά χρήση
Νέο: ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΡΜΗΣ Η ακύρωση της Κρίσης νωρίς επιστρέφει Χρόνο Επαναφόρτισης ίσο με την εναπομείνασα διάρκεια της περιστροφής
Νέο: ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ Η Κρίση προκαλεί 33% αυξημένη Ζημιά όταν πετυχαίνει έναν μόνο στόχο

R – Ντεμασιανή Δικαιοσύνη
Οι αντίπαλοι με τις πιο πρόσφατες εκτελέσεις αποκτούν την ονομασία Κακός. Ο Γκάρεν τους μισεί αυτούς.
Νέο: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΚΟΙ Οι ενεργοποιήσεις και οι βασικές επιθέσεις της Κρίσης εναντίον του Κακού προκαλούν επιπλέον 1% της μέγιστης Ζωής του ως Πραγματική Ζημιά
Νέο: Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ Η Ντεμασιανή Δικαιοσύνη προκαλεί Πραγματική Ζημιά αντί για Μαγική Ζημιά στον Κακό

image_016 Σκάρνερ

Η δυνατότητα του Σκάρνερ να σουβλίζει τους εχθρούς του και να τους σέρνει μακριά από το σημείο όπου αισθάνονται άνετα είναι ένα μοναδικό και ισχυρό στιγμιότυπο του παιχνιδιού που κάνει τον ήρωα να ξεχωρίζει. Το θέμα είναι να βρούμε τι μπορεί να κάνει όταν δεν μπορεί να απαγάγει τους αντίπαλους επωμιστές. Επειδή ο Σκάρνερ νιώθει τέτοια θλίψη για τη φυλή του που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στα έγκατα της γης, αποφασίσαμε να θεραπεύσουμε τη νοσταλγία του και να του δώσουμε μια ξεχωριστή ταυτότητα με μία κίνηση: τώρα ο Σκάρνερ μπορεί να τραβάει τεράστιους σταλαγμίτες από την Κρυστάλλινη Ουλή και να τους ρίχνει στο Φαράγγι των Επικαλεστών.

Αυτή η ικανότητα δεν είναι μόνο για επίδειξη, βέβαια. Επειδή είναι ένας ενεργειακός σκορπιός με κέλυφος από διαμάντια (απίστευτη πρόταση, ε;), ο Σκάρνερ αποκτά ένα σωρό ενισχύσεις όταν βρίσκεται κοντά σε αυτά τα κρύσταλλα, με αποτέλεσμα να γίνεται η καλύτερη επιλογή για τις ομάδες που θέλουν να ελέγχουν το χάρτη. Η κατάληψη και ο έλεγχος αυτών των κρυστάλλων είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι μέσα στο παιχνίδι. Αν οι αντίπαλοι τού στερήσουν τους κρυστάλλους, ο Σκάρνερ δεν αποκτά ποτέ τη δύναμη που θα μπορούσε να έχει. Αν καταφέρει να τους ελέγξει, ο Σκάρνερ γίνεται πραγματικό τρένο στη ζούγκλα. Ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία παίζει, η δυνατότητα του Σκάρνερ να ελέγχει συγκεκριμένα στρατηγικά σημεία στο χάρτη με τη βοήθεια των κρυστάλλων του μετατρέπει το στυλ παιχνιδιού σε κάτι που διαφοροποιείται εντελώς από τους υπόλοιπους μαχητές, ιδιαίτερα αν στόχος της ομάδας σας είναι ο έλεγχος των στόχων.

Γενικά
Μείωση Ταχύτητας Κίνησης και Ζωής ανά επίπεδο προς όφελος της κλιμάκωσης της Ζημιάς Επίθεσης.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ Ενημερώθηκαν τα προτεινόμενα αντικείμενα
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΩΗΣ 96 ⇒ 90
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 4,2 ⇒ 4,5
Νέο: Παθητική – Κρυστάλλινοι Πύργοι

Η παρουσία του Σκάρνερ προκαλεί τη δημιουργία κρυστάλλων σε καθορισμένες τοποθεσίες στο χάρτη. Και οι δύο ομάδες μπορούν να κατακτήσουν τους κρυστάλλους, αν σταθούν από πάνω τους. Η κατάκτηση ενός κρυστάλλου αποτρέπει την κατάκτησή του από την αντίπαλη ομάδα για 15 δευτερόλεπτα.
ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥ Όταν βρίσκεται κοντά σε ενεργούς κρυστάλλους, ο Σκάρνερ αποκτά 100 Ταχύτητα Κίνησης, 48~150% (42 + 6% ανά επίπεδο ήρωα) Ταχύτητα Επίθεσης και αναπληρώνει το 3% του μέγιστου Μάνα του ανά δευτερόλεπτο.

Q – Κρυστάλλινο Κόψιμο
Τόσο στο φορτισμένο όσο και στη μη φορτισμένο Q έχει αντικατασταθεί η βασική Ζημιά με αναλογία ενίσχυσης. Έχει μικρότερο κόστος Μάνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο.
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 3,50 δευτερόλεπτα ⇒ 3,50/3,25/3,00/2,75/2,50 δευτερόλεπτα
ΚΟΣΤΟΣ 16/17/18/19/20 Μάνα ⇒ 10/11/12/13/14 Μάνα
ΖΗΜΙΑ 20/30/40/50/60 Σωματική Ζημιά ⇒ 0,33/0,36/0,39/0,42/0,45 της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης
Καταργήθηκε: ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΖΗΜΙΑΣ 0,4 Μπόνους Ζημιάς Επίθεσης ⇒ Καταργήθηκε
ΖΗΜΙΑ – ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ 20/30/40/50/60 Μαγική Ζημιά ⇒ 0,33/0,36/0,39/0,42/0,45 της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗΣ5 δευτερόλεπτα ⇒ 4 δευτερόλεπτα
ΜΕΙΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ ΣΕ ΜΗ ΗΡΩΕΣ 0,5 δευτερόλεπτα ανά επίθεση ⇒ 0,25 δευτερόλεπτα ανά επίθεση [Η Μείωση Χρόνου Επαναφόρτισης εναντίον ηρώων παραμένει 1 δευτερόλεπτο]
αφαιρέθηκεΤΡΕΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΜΟΥ Δεν αυξάνει πλέον την Ταχύτητα Κίνησης ή την Ταχύτητα Επίθεσης

W – Κρυστάλλινος Εξωσκελετός
Πλέον προσαρμόζεται με τη μέγιστη Ζωή, αντί να έχει ένα βασικό ποσό ισχύος ασπίδας.
ΙΣΧΥΣ ΑΣΠΙΔΑΣ 80/135/190/245/300 (+0,8 Ισχύος Ικανότητας) ⇒ 12/13/14/15/16% της μέγιστης Ζωής του Σκάρνερ (+0,8 Ισχύος Ικανότητας)

E – Θρυμμάτισμα
Πλέον το Θρυμμάτισμα σημαδεύει αντίπαλους ήρωες και η επόμενη επίθεση του Σκάρνερ τούς προκαλεί ζημιά και τους εξουδετερώνει.
ΚΟΣΤΟΣ 50/55/60/65/70 Μάνα ⇒ 55 μάνα σε όλες τις βαθμίδες
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 12/11,5/11/10,5/10 δευτερόλεπτα ⇒ 13/12,5/12/11,5/11 δευτερόλεπτα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ 2,5 δευτερόλεπτα ⇒ 2 δευτερόλεπτα
Νέο: ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ταχύτητα του βλήματος του Θρυμματίσματος μειώνεται με κάθε ήρωα που πετυχαίνει
Νέο: ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Επηρεάζει στόχους με Κρυσταλλικό Δηλητήριο για 5 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα η επόμενη βασική επίθεση του Σκάρνερ εναντίον τους να προκαλεί 25/50/75/100/125 επιπλέον Σωματική Ζημιά και να τους ακινητοποιεί για 1 δευτερόλεπτο.
Νέο: ΣΑΝ ΝΑ ‘ΜΟΥΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ H κρυσταλλοποίηση εχθρών με το Θρυμμάτισμα και το Σούβλισμα παρέχει στον Σκάρνερ Κρυστάλλινη Φόρτιση (η ενίσχυση που δίνεται όταν βρίσκεται κοντά σε έναν ενεργό κρύσταλλο) για τη διάρκεια της καταστολής και μειώνει το χρόνο επαναφόρτισης του Θρυμματίσματος κατά το ίδιο ποσό.

R – Σούβλισμα
Το R κοστίζει λιγότερο. Η Μαγική Ζημιά μειώθηκε σημαντικά, αλλά πλέον προκαλεί μπόνους Σωματική Ζημιά.
ΚΟΣΤΟΣ 100/125/150 Μάνα ⇒ 100 Μάνα σε όλες τις βαθμίδες
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 110/100/90 δευτερόλεπτα ⇒ 120/100/80 δευτερόλεπτα
ΜΑΓΙΚΗ ΖΗΜΙΑ 100/150/200 ⇒ 20/60/100
Νέο: ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ Προκαλεί επιπλέον 100% της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης του Σκάρνερ στην έναρξη και στη λήξη του ξορκιού
αφαιρέθηκεΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΗ ΚΑΘΑΡΣΗ Δεν προκαλεί πλέον επιπλέον ζημιά σε μονάδες που επηρεάζονται από το Κρυσταλλικό Δηλητήριο

image_024 Μορντεκάιζερ

Σας τρομάζουν οι δήμιοι και οι εκτελεστές; Έχει μαζέψει η ομάδα σας άπειρη Σωματική Ζημιά; Σας αρέσει να παίζετε επικίνδυνα με τον ήρωα υποστήριξής σας; Τότε βρήκατε τον ήρωά σας. Ο Μορντεκάιζερ είναι ένας από τους παλαιότερους ήρωές μας, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον ιδανικό ρόλο ή θέση για τις ικανότητές του. Είναι πάντα αξιόπιστος, κοπανώντας τους αντίπαλους με το ρόπαλό του και κλέβοντας τις ψυχές τους. Πιστεύουμε ότι αυτός ο ρόλος του ταιριάζει πάρα πολύ, για αυτό αποφασίσαμε να ανεβάσουμε στο Θεό τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει και να τον προσαρμόσουμε ώστε να είναι ιδανικός για φαρμάρισμα σε λωρίδες δύο ηρώων. Διαβάστε ξανά την τελευταία πρόταση, θα περιμένουμε.

Αν και εξακολουθεί να είναι καλός σε σόλο λωρίδες, η πραγματική δύναμη του Μορντεκάιζερ ελευθερώνεται όταν έχει ένα φιλαράκι στο πλευρό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα builds του θα μοιάζουν με αυτά ενός παραδοσιακού σκοπευτή (αν και μπορείτε φυσικά να κάνετε ό,τι θέλετε, εμείς δεν κρίνουμε κανέναν). Χάρη στην μπόνους εμπειρία και την εκπληκτική ζημιά που βγάζει το Ρόπαλο της Καταστροφής, ο Μορντεκάιζερ δεν χρειάζεται να ασχολείται με την παραδοσιακή επιλογή αντικειμένων. Αντί να σκέφτεται «ποια είναι τα αντικείμενα που θα μου δώσουν την περισσότερη ζημιά», ο παίκτης του Μορντ είναι πλέον εγγυημένο ότι θα κάνει τρελή ζημιά σε όποιον πλησιάσει, επομένως είναι προτιμότερο να επιλέγει αντικείμενα που του δίνουν ταχύτητα και τη δυνατότητα να συγκρατεί τους στόχους του.

Η ενημέρωση του Μορντεκάιζερ δεν είναι για όλους, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι πλέον έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την πορεία ενός παιχνιδιού. Αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι τώρα μπορεί να κλέβει την ψυχή του Δράκου και να τη χρησιμοποιεί στις πολιορκίες, ο Μορντεκάιζερ φαίνεται ότι αποκτά πλέον ένα πραγματικό σπίτι στην κάτω λωρίδα και διαφοροποιείται από τη Σίβιρ. Δείτε και μόνοι σας πώς θα τα πάει σε μια λωρίδα δύο ηρώων, αλλά μην ξαφνιαστείτε αν διαπιστώσετε ότι δεν θα θέλετε να επιστρέψετε στις κλασικές του λωρίδες.

Υ.Γ. Δοκιμάστε μια διπλή Ασπίδα-Κειμήλιο, μαζί με τον ήρωα υποστήριξης. Σκέτη απόλαυση.

Γενικά
Μειώνονται αρκετά βασικά στατιστικά προς όφελος της σταδιακής κλιμάκωσης. Η Εμβέλεια Επίθεσης αυξήθηκε.
ΒΑΡΥ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΟ Ενημερώθηκαν τα προτεινόμενα αντικείμενα
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ 340 ⇒ 325
ΒΑΣΙΚΗ ΖΩΗ 555 ⇒ 525
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΩΗΣ 73 ⇒ 80
ΒΑΣΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 57,5 ⇒ 61
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 3,5 ⇒ 5
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 2,6 ⇒ 3
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 3,3 ⇒ 4
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΖΩΗΣ 0,67 ⇒ 0,3
ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 125 ⇒ 200

Παθητική – Ατσάλινος
Η ασπίδα του Ατσάλινου δεν μπορεί πλέον να μειωθεί κάτω από ένα συγκεκριμένο σημείο και πλέον ενισχύεται βάσει της μέγιστης Ζωής.
ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΠΙΔΑΣ 3% ανά δευτερόλεπτο ⇒ 1,5% Βασικής Ζωής ανά δευτερόλεπτο
Νέο: ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΣΠΙΔΑΣ Η ασπίδα του Ατσάλινου πλέον δεν μειώνεται κάτω από το 25%
ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΠΙΔΑ 120~630 (90 + 30 ανά επίπεδο ήρωα) ⇒ 25% της μέγιστης Ζωής του Μορντεκάιζερ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑΣ 35% της Ζημιάς που προκαλείται ⇒ 25% της Ζημιάς που προκαλείται

Q – Ρόπαλο της Καταστροφής
Επανασχεδιάστηκε. Τα επόμενα τρία χτυπήματα του Μορντεκάιζερ είναι ενισχυμένα. Κάθε ένα προκαλεί 2-3 φορές τη ζημιά του προηγούμενου, ανεβάζοντας το όριο ζημιάς στο δισεκατομμύριο.
ΚΟΣΤΟΣ 20/23/26/29/32 Ζωή
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 10/8,5/7/5,5/4 δευτερόλεπτα
Νέο: ΕΝΕΡΓΟ ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Πλέον ενισχύει τις 3 επόμενες επιθέσεις του Μορντεκάιζερ. Κάθε επίθεση προκαλεί 2/2,25/2,5/2,75/3 φορές τη ζημιά της προηγούμενης (δηλαδή, αν η πρώτη σας επίθεση κάνει 100 ζημιά, η δεύτερη θα προκαλέσει 300 και η τρίτη 900 ζημιά).
ΖΗΜΙΑ 4/8/12/16/20
ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ (+0,25/0,2625/0,275/0,2875/0,3 της συνολικής Ζημιάς Επίθεσης) (+0,2 Ισχύος Ικανότητας)
ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ 180 (+2,7 συνολικής Ζημιάς Επίθεσης) (+1,8 Ισχύος Ικανότητας)

Νέο: W – Θεριστές της Θλίψης

Ο Μορντεκάιζερ και ο στοχευμένος σύμμαχος ήρωας αποκτούν Ταχύτητα Κίνησης 75, όταν κινούνται ο ένας προς την κατεύθυνση του άλλου. Όταν βρεθούν κοντά ο ένας στον άλλον, προκαλούν και οι δύο Μαγική Ζημιά σε κοντινούς εχθρούς σε διάρκεια 4 δευτερολέπτων. Ο Μορντεκάιζερ πλέον δεν μοιράζει την εμπειρία για τους υπηρέτες στη λωρίδα που σκοτώνει.
Νέο: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο Μορντεκάιζερ πλέον λαμβάνει το σύνολο της εμπειρίας από τους υπηρέτες στη λωρίδα που σκοτώνει
ΚΟΣΤΟΣ Δεν έχει κόστος
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 12/11/10/9/8 δευτερόλεπτα
ΖΗΜΙΑ 140/180/220/260/300 σε 4 δευτερόλεπτα.
ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Στο τέλος της διάρκειας των Θεριστών (ή όταν ο Μορντεκάιζερ ενεργοποιεί ξανά την ικανότητα), προκαλεί 50/70/90/110/130 ζημιά σε όλους τους κοντινούς εχθρούς και θεραπεύει τον Μορντεκάιζερ και το σύμμαχό για ποσό ίσο με τη ζημιά που προκλήθηκε.
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛ Η ζημιά σε βάθος χρόνου και η ζημιά της έκρηξης των Θεριστών της Θλίψης εφαρμόζονται ταυτόχρονα και προκαλούν ζημιά δύο φορές στους εχθρούς που χτυπά ο Μορντεκάιζερ και ο σύμμαχός του
ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ Ο Μορντεκάιζερ μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Θεριστές της Θλίψης στην ψυχή που έχει σκλαβώσει

E – Φονικό Σιφόνι
Προκαλεί πολύ λιγότερη ζημιά και ενισχύεται με τη συνολική Ζημιά Επίθεσης, καθώς και με την Ισχύ Ικανότητας. Πλέον δίνει αρκετή ασπίδα όταν πετυχαίνει ήρωες.
ΖΗΜΙΑ 70/115/160/205/250 ⇒ 35/65/95/125/155
ΑΝΑΛΟΓΙΑ 0,6 Ισχύος Ικανότητας ⇒ 0,6 Ισχύος Ικανότητας + 0,6 συνολικής Ζημιάς Επίθεσης
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 6 δευτερόλεπτα ⇒ 6/5,75/5,5/5,25/5 δευτερόλεπτα
Νέο: Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Πλέον δίνει 15% της μέγιστης Ζωής του Ατσάλινου, όταν χτυπά ήρωες

R – Κατάρα του Τάφου
Ο Μορντεκάιζερ μπορεί να κλέψει την ψυχή του Δράκου. Δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ 20/50/100 Ζημιά Επίθεσης ⇒ 10/25/50 Ζημιά Επίθεσης
Νέο: ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ Καταριέται τον Δράκο, αν του προκαλέσει ζημιά. Αν η ομάδα του Μορντεκάιζερ τον σκοτώσει, η ψυχή του Δράκου υποδουλώνεται και τον ακολουθεί. Όλα τα ενεργά φαντάσματα ηρώων που έχει ενεργά ο Μορντεκάιζερ απελευθερώνονται.
ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ Όταν ελέγχει τη Δύναμη του Δράκου, ο Μορντεκάιζερ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την Κατάρα του Τάφου.

Αντιστάθμιση βασικών στατιστικών

Αυξήσαμε τη Θωράκιση και τη Ζωή ανά επίπεδο για όλους τους ακόλουθους ήρωες.

Στο πλαίσιο των αλλαγών αντικειμένων της ενημέρωσης 5.16, μειώθηκε η αποτελεσματικότητα ορισμένων δημοφιλών αμυντικών αντικειμένων. Ωστόσο, πολλά τανκ και διασπαστές ομάδας «χαμηλού εισοδήματος» βασίζονταν σημαντικά στη δύναμη αυτών των αντικειμένων, για να διατηρήσουν το κατάλληλο επίπεδο ροής χρυσού – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το γιατί παρακάτω, αλλά όλοι οι ακόλουθοι ήρωες έχουν δεχθεί προσαρμογές στατιστικών, ώστε να πετυχαίνουν παρόμοια ορόσημα, για να γίνουν άθραυστοι.

Μπλίτζκρανκ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3,5 ⇒ 4
Μπράουμ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 4 ⇒ 4,5
Λεόνα
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3,1 ⇒ 3,6
Νότιλους
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3,25 ⇒ 3,75
Τάρικ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3,2 ⇒ 3,7
Ράμους
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3,8 ⇒ 4,3
Αμούμου
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3,1 ⇒ 3,6
Ταμ Κεντς
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗΣ 3 ⇒ 3,5
Άλισταρ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΖΩΗΣ 102 ⇒ 106
Βάρδος
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΖΩΗΣ 89 ⇒ 93
Θρες
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΖΩΗΣ 89 ⇒ 93

Ήρωες

image_035 Άρι

Η παθητική θεραπεύει λιγότερο σε όλα τα επίπεδα.

Μετά την επιστροφή της στις ρίζες της ως ευέλικτου μάγου που δεν επιτρέπει στους αντιπάλους της να την πλησιάσουν, η Άρι επωφελήθηκε από μια αρκετά ασφαλή φάση των λωρίδων. Αυτό μεταφράζεται σε ένα «αρκετά ασφαλές» παιχνίδι στη μέση και στο τέλος του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να τείνει επικίνδυνα να γίνει «παντός καιρού». Δεν θέλουμε να αφαιρέσουμε τον ιδιαίτερο τρόπο χρήσης ξορκιών της Άρι και όλη την ικανότητα που απαιτείται για τη συνεχή διαδικασία παραπλάνησης-εκτέλεσης (είναι πειραχτήρι), αλλά θεωρήσαμε σωστό να περιορίσουμε το ποσό της χωρίς κόστος διατήρησης που μπορεί να έχει – απλώς και μόνο επειδή ασκεί πίεση σε κύματα υπηρετών – διατηρώντας την ισορροπία κινδύνου έναντι ανταμοιβής.

Παθητική – Ψυχοφάγος
ΘΕΡΑΠΕΙΑ 3~20 (2 + 1 ανά επίπεδο ήρωα) ανά χτύπημα μονάδας ⇒ 3/5/9/18 ανά χτύπημα μονάδας (στα επίπεδα 1/6/11/16)

image_042 Άλισταρ

Η Κουτουλιά έχει πιο αργό χρόνο μετακίνησης.

Ο Άλισταρ είναι μια από τις βασικές επιλογές της επαγγελματικής σκηνής εδώ και αρκετό καιρό, χάρη στην απαράμιλλη ικανότητά του να ξεκινά μάχες με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό Κουτουλιά – > Κονιορτοποίηση, ο οποίος απαιτεί σωστό συγχρονισμό για την εκτέλεση, αλλά και για την αποφυγή του. Για να αντισταθμίσουμε λίγο το πλεονέκτημα του Άλισταρ, δίνουμε στους αντιπάλους του την ευκαιρία να αντιδράσουν με Ταχυμεταφορά, εφορμήσεις ή άλλους τρόπους που δεν επιτρέπουν στον Άλισταρ να καρφώνει στα μούτρα της ομάδας σας.

W – Κουτουλιά
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ 1500 ⇒ 1200

image_037 Αζίρ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ! Αντίο, περίπλοκε κώδικα.

Εδώ και αρκετό καιρό, εργαζόμαστε στο παρασκήνιο πάνω στη βάση του κώδικά μας, ώστε να βρούμε πιο «καθαρούς» τρόπους να εφαρμόσουμε τον κώδικα τον ηρώων μας και να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά κάποιων από τους πιο… περίπλοκους (προβληματικούς) ήρωές μας. Η πρώτη μας απόπειρα ήταν η αναθεώρηση της δέσμης ενεργειών του συνδυασμού ικανοτήτων E και Q της Σίντρα στην ενημέρωση 5.13. Αυτή η ενημέρωση περιέχει τις πρώτες σειρές διορθώσεων στον Αζίρ, βελτιώνοντας το AI για τους στρατιώτες του. Καθώς θα προχωράμε, μπορείτε να περιμένετε περισσότερες ενημερώσεις τέτοιου είδους: αλλαγές στον υπολογισμό των δεσμών ενεργειών που οδηγούν σε λιγότερα σφάλματα, αλλά δεν επηρεάζουν την ισχύ σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Ας επιστρέψουμε όμως στον Αζίρ. Καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο περίπλοκους ήρωές μας, ο αυτοκράτορας απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ωστόσο, η εξισορρόπησή του μπορεί να είναι δαπανηρή, λόγω των ζητημάτων δέσμης ενεργειών που μόλις αναφέραμε. Ο στόχος των ακόλουθων διορθώσεων είναι ο Αζίρ να ρέει πιο φυσικά, καταργώντας ορισμένα ακούσια εμπόδια στην εκμάθηση του Αυτοκράτορα.

Γενικά
ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ Διορθώθηκε ένα σφάλμα με το οποίο ο Μορντεκάιζερ και ο Γιόρικ δεν μπορούσαν να δώσουν εντολές σε φαντάσματα ή ψυχές του Αζίρ
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Ο Αζίρ δεν μπορεί πλέον να βγάζει Ηλιακούς Δίσκους πάνω σε ενεργούς πύργους, όταν έχει γίνει φάντασμα από τις υπέρτατες ικανότητες του Μορντεκάιζερ ή του Γιόρικ

Q – Επέλαση της Άμμου

ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΑΧΗΣ Όλοι οι Στρατιώτες της Άμμου πλέον κινούνται στην πλησιέστερη διαθέσιμη θέση, με προτεραιότητα στις σειρές που είναι πιο κοντά στον Αζίρ
ΕΛΗΦΘΗ, ΧΡΥΣΕ ΗΓΕΤΗ Ο στοχευμένος Στρατιώτης της Άμμου από την E – Κινούμενη Άμμος θα είναι πάντα στο κέντρο του σχηματισμού

W – Έγερση!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΛΑΘΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου ορισμένες φορές οι Στρατιώτες της Άμμου εμφανίζονταν όταν χρησιμοποιούταν η Έγερση! σε έναν πύργο και αντίστροφα
ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου η Έγερση! μπορούσε να στοχεύσει πύργους από πολύ μεγαλύτερη απόσταση από την προβλεπόμενη

E – Κινούμενη Άμμος

ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον παρά μόνο εντός της εμβέλειας ενός Στρατιώτη της Άμμου
ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο INSEC Ο Αζίρ πλέον συγκρούεται με τους εχθρούς σε απόσταση 200 ⇒ 150

R – Τείχος του Αυτοκράτορα

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου ορισμένες φορές οι αντίπαλοι ήρωες δεν απωθούνταν
ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ Διορθώθηκε ένα σφάλμα που έκανε το Τείχος του Αυτοκράτορα να αγνοεί τους κλώνους των ηρώων

image_044 Ελίζ

Μειώθηκε η τρέχουσα Ζημιά επί Ζωής του Q.

Το είπαμε και το κάναμε. Η Ελίζ επέστρεψε και η παρουσία της έχει γίνει αισθητή με τις πνιχτές κραυγές των τεράτων και των ηρώων στη ζούγκλα που πιάνονται στον ιστό της (για περίπου 1,6 δευτερόλεπτα, συνήθως). Μας αρέσει πολύ ο ρόλος που έχει στις ομάδες, δηλαδή ενός ήρωα με προβάδισμα στην αρχή του παιχνιδιού που ειδικεύεται στον αιφνιδιασμό ανυποψίαστων θυμάτων, μόνο που τώρα σκοτώνει τα θύματά της υπερβολικά γρήγορα, ιδιαίτερα αυτά που δίνουν έμφαση στην άμυνα σε μια προσπάθεια να τη σταματήσουν. Οι αλλαγές επικεντρώνονται ιδιαίτερα στη ζημιά που προκαλεί η Ελίζ εκτός στόχευσης, ώστε να την αναγκάσουμε να βασιστεί περισσότερο στα πλεονεκτήματα που έχει στην αρχή του παιχνιδιού, για να ολοκληρώσει επιτυχημένα την παρουσία της σε έναν αγώνα.

Q – Νευροτοξίνη

ΖΗΜΙΑ 40/75/110/145/180 + 8% της τρέχουσας Ζωής του στόχου ⇒ 40/75/110/145/180 +4% της τρέχουσας Ζωής του στόχου

image_048 Κάσαντιν

Το Διαστημικό Άλμα πλέον διαθέτει αναλογία Ισχύος Ικανότητας. Η αναλογία πλέον αυξάνεται αναλογικά καθώς συσσωρεύετε Διαστημικό Άλμα.

Ο Κάσαντιν δεν έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του από τότε που άρχισε τα Διαστημικά Άλματα, επομένως χρειάζεται μια μικρή ενίσχυση για να υποστηρίξουμε το νέο του χόμπι. Αν και εξακολουθεί να είναι ισχυρός ως ήρωας που τηλεμεταφέρεται και ειδικεύεται στη ζημιά, ο Κάσαντιν δεν έχει αρκετά κίνητρα για να εμπλακεί σε μάχη σώμα με σώμα. Μας αρέσει πολύ η λειτουργία των μικρών Διαστημικών Αλμάτων στις αψιμαχίες και γι’ αυτό θέλουμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητά του, όταν μάχεται από κοντά.

R – Διαστημικό Άλμα
Νέο: ΑΝΑΛΟΓΙΑ Πλέον αυξάνεται αναλογικά με 0,2 Ισχύος Ικανότητας επιπλέον
Νέο: ΣΤΟΙΒΑΞΕ ΤΟ Οι επιπλέον στοίβες Διαστημικού Άλματος προσθέτουν 0,1 Ισχύ Ικανότητας ανά στοίβα

image_049 Κέιλ

5 Ζημιά Επίθεσης

Ενώ οι αλλαγές στην Κέιλ στην ενημέρωση 5.13 είχαν ως στόχο να βοηθήσουν το παιχνίδι της στη λωρίδα και την ικανότητά της στη ζούγκλα, η εισαγωγή του Χορτάτου Αδηφάγου στην ίδια ενημέρωση είχε ως αποτέλεσμα η ήδη μεγάλη ταχύτητα εκκαθάρισης της Κέιλ να φτάσει έως το 11, χάρη στον επιπλέον όγκο ζημιάς που αποκτά μεταξύ των χρήσεων της Ενάρετης Μανίας. Δεν θέλουμε να υπάρχει δυσαναλογία στην Κέιλ στη λωρίδα για έναν παίκτη, για αυτό αφαιρέσαμε… 5 Ζημιά Επίθεσης.

Γενικά

ΒΑΣΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 56 ⇒ 51

image_050 Λι Σιν

Η επιστροφή ενέργειας του Καταιγισμού σημειώνεται στην αρχή. Το πέταγμα ηρώων σε άλλους ήρωες θα προκαλεί περισσότερη ζημία με βάση την μπόνους Ζωή τους.

Ο Λι Σιν ενισχύεται. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.

Για τους επαγγελματίες παίκτες, ο Λι Σιν είναι ο τέλειος ήρωας. Συνεισφέρει ουσιαστικά σε κάθε στάδιο του παιχνιδιού, μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλά builds αντικειμένων και μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε κάθε σενάριο. Ωστόσο, για τον μέσο παίκτη, είναι ο ήρωας που δεν θέλει να βλέπει στην ομάδα του, επειδή απαιτείται μεγάλη εμπειρία για να φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ικανότητας.

Για αυτόν το λόγο, αυτές οι αλλαγές βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά του σε βασικό επίπεδο και όχι τις μέγιστες δυνατότητές του, ώστε να βοηθήσουμε λίγο τους παίκτες που αποφασίζουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το δρόμο του Τυφλού Μοναχού. Αν και οι κορυφαίοι παίκτες του Λι Σιν θα επωφεληθούν από αυτές τις αλλαγές σε συγκεκριμένες περιστάσεις, η εκμάθηση του Λι Σιν για έναν μέσο παίκτη θα πρέπει τώρα να είναι σαφώς πιο ομαλή.

Παθητική – Καταιγισμός
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 15 πόντους Ενέργειας ανά χτύπημα ⇒ 20 πόντους Ενέργειας κατά την πρώτη επίθεση, 10 πόντους Ενέργειας κατά τη δεύτερη

R – Οργή του Δράκου
Νέο: ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Οι αντίπαλοι ήρωες που συγκρούονται με το στόχο δέχονται 15/18/21% της Μπόνους Ζωής του στόχου με τη μορφή Σωματικής Ζημιάς

image_055 ΛεΜπλάν

Η ταχύτητα του βλήματος της Διαστρέβλωσης αυξήθηκε.

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η επιβράδυνση της Διαστρέβλωσης βελτιώνει τον ανταγωνισμό (και όλο το League, γενικότερα), αλλά είναι σαφές ότι το παρακάναμε. Για αυτό τώρα αποφασίσαμε να πάρουμε πίσω την αλλαγή. Στο μισό. Τι νομίζατε, εντελώς;

W – Διαστρέβλωση
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΒΛΗΜΑΤΟΣ 1300 ⇒ 1450

R – Μίμηση: Διαστρέβλωση
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΒΛΗΜΑΤΟΣ 1300 ⇒ 1450

image_056 Λισάντρα

Η χρήση του R στον εαυτό της πλέον θεραπεύει τη Λισάντρα.

Η ιδιόχρηση της υπέρτατης ικανότητας της Λισάντρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να επιβιώσετε μέχρι να ολοκληρωθεί ένας γύρος χρόνων επαναφόρτισης, αλλά μπορεί να είναι κάπως περιορισμένη σε κατάσταση απόγνωσης. Ενώ ορισμένοι παίκτες προτιμούν να εξοντώνουν τους εχθρούς τους όσο διαρκεί η ακινητοποίηση του Παγωμένου Τύμβου, θέλουμε να προσθέσουμε κι άλλες παραμέτρους σε αυτήν την απόφαση, ώστε η Λισάντρα να χρησιμοποιεί τα παγωμένα δολώματά της χωρίς δεύτερη σκέψη.

R – Παγωμένος Τύμβος
Νέο: ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΟ Η ιδιόχρηση του Παγωμένου Τύμβου πλέον θεραπεύει τη Λισάντρα για 100/150/200 + (0,3 Ισχύος Ικανότητας + 1% ανά 1% της Ζωής που σας λείπει)

image_057 Λούσιαν

Η παθητική προσαρμόζεται καλύτερα στην τελική φάση του αγώνα και προκαλεί πλήρη Ζημιά σε υπηρέτες. Το W κοστίζει λιγότερο, δίνει μεγαλύτερη Ταχύτητα Κίνησης, αλλά έχει μικρότερη διάρκεια. Οι συμπαίκτες του Λούσιαν μπορούν να του δώσουν Ταχύτητα Κίνησης μέσω του σημαδιού του W.

Κομψός και στυλάτος, ο Λούσιαν είναι άλλος ένας πρώην αγαπημένος ήρωας των επαγγελματιών παικτών που τώρα έχει πέσει σε παρακμή. Το σύστημα διαμόρφωσης της επόμενης βολής που ακολουθεί πλέον ο Εκσφενδονιστής Φωτός τού επιτρέπει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους σκοπευτές, αλλά η αξία του βασίζεται πολύ στο αν αξίζει τον κόπο η χρήση κάθε ικανότητας. Από τότε που μειώσαμε σημαντικά την αναλογία Ζημιάς Επίθεσης της Λαμπρής Φλόγας, η ικανότητα δεν έχει ικανοποιητική αίσθηση. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη χρησιμότητά της, παράλληλα με ορισμένες ρυθμίσεις στην παθητική του Λούσιαν, ώστε να βελτιώσουμε την αίσθηση του κύκλου «επίθεση-ικανότητα-επίθεση» στον οποίο βασίζεται ο ήρωας.

Παθητική – Εκσφενδονιστής Φωτός
ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η δεύτερη βολή του Εκσφενδονιστή Φωτός έχει πλέον 100% επίδραση σε υπηρέτες
ΑΝΑΛΟΓΙΑ 0,3/0,4/0,5 Ζημιάς Επίθεσης στα επίπεδα 1/7/13 ⇒ 0,3/0,4/0,5/0,6 Ζημιάς Επίθεσης στα επίπεδα 1/6/11/16

W – Λαμπρή Φλόγα
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ 40/45/50/55/60 ⇒ 60/65/70/75/80
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 δευτερόλεπτα ⇒ 1 δευτερόλεπτο
ΚΟΣΤΟΣ 60 Μάνα ⇒ 50 Μάνα
Νέο: ΛΟΥΣΙΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΥ Οι συμπαίκτες του Λούσιαν μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν τη Μπόνους Ταχύτητα Κίνησης της Λαμπρής Φλόγας γι’ αυτόν.

image_062 Νάσους

Η εμβέλεια του Q αυξάνεται.

Παρά την επ’ άπειρον κλιμάκωσή του στην τελική φάση του παιχνιδιού, η φάση των λωρίδων δεν ήταν ποτέ το φόρτε του Νάσους. Μολονότι δεν θέλουμε να αφαιρέσουμε τα τρωτά του σημεία έναντι των αντιπάλων στις λωρίδες, είπαμε να του δώσουμε μια μικρή βοήθεια για τη συσσώρευση στοιβών σε συγκεκριμένες καταστάσεις, ειδικά όταν κατευθύνει ιδιαιτέρως πυκνά κύματα υπηρετών.

Q – Χτύπημα Απορρόφησης
ΕΜΒΕΛΕΙΑ 125 ⇒ 150 (αυτή η εμβέλεια δεν συσσωρεύεται με την αύξηση εμβέλειας του R – Οργή της Άμμου)

image_063 Νάμι

Η Παθητική δίνει περισσότερη ταχύτητα και έχει υψηλότερη αναλογία Ισχύος Ικανότητας. Οι σύμμαχοι εντός του Παλιρροϊκού Κύματος της Νάμι λαμβάνουν διπλάσιο παθητικό μπόνους.

Ανάμεσα στις φούσκες, τις αλυσιδωτές θεραπείες και τα νεροπίστολα, η Νάμι είχε πάντα την ταυτότητα ενός ήρωα που δρόσιζε τους συμμάχους της με την υδάτινη μαγεία της. Αποδείχτηκε ότι η Ορμητική Παλίρροια έχαιρε της λιγότερης εκτίμησης μεταξύ των ενισχύσεων, συνεπώς αυξάνουμε την υπεραποτελεσματικότητά της (ιδιαιτέρως με Ισχύ Ικανότητας) κατά τη συμμετοχή σε μια ομαδική μάχη.

Παθητική – Ορμητική Παλίρροια
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ 40 ⇒ 60
ΑΝΑΛΟΓΙΑ 0,1 Ισχύος Ικανότητας ⇒ 0,2 Ισχύος Ικανότητας

R – Παλιρροϊκό Κύμα
Νέο: ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ Το Μπόνους Ταχύτητας Κίνησης της Ορμητικής Παλίρροιας διπλασιάζεται για τους συμμάχους εντός του Παλιρροϊκού Κύματος.

image_064 Ράμους

Η ζημιά του W αυξάνεται.

Κυρίως ήρωας ζούγκλας που εστιάζει σε ενέδρες, ο Ράμους μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες, αν δεν καταφέρει να αποκτήσει πλεονέκτημα από την πρώτη του ενέδρα. Μιλάμε συχνά για «μοτίβα υποχώρησης» – το εναλλακτικό σχέδιο ενός ήρωα, σε περίπτωση αποτυχίας της κύριας μορφής έκφρασής του – και αυτό ακριβώς ενισχύουμε εδώ. Μετάφραση: μολονότι ο Δυνατός Ράμους θα αξιοποιήσει σίγουρα αυτήν την ενίσχυση, ουσιαστικά, ο Θλιμμένος Ράμους είναι αυτός που χρειάζεται κάθε κομμάτι της ταχύτητας εκκαθάρισης, ώστε να επανέλθει στο παιχνίδι αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Και δεν πειράζει.

W – Αμυντική Συσπείρωση
ΖΗΜΙΑ 15/25/35/45/55 ⇒ 25/35/45/55/65

image_069 Ραμπλ

Ο Χρόνος Επαναφόρτισης του R αυξήθηκε. Η αρχική θέση του Ισορροπιστή ξεκινάει πιο κοντά στο δείκτη του ποντικιού.

Λίγες ικανότητες μπορούν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού πιο αποτελεσματικά από τον Ισορροπιστή, αρκεί βέβαια να μην το χρησιμοποιείτε στα κύματα των υπηρετών, γιατί δεν θα τον έχετε στη διάθεσή σας σε μια μεγάλη μάχη. Με αυτήν την αλλαγή, θέλουμε να κάνουμε κάθε χρήση του Ισορροπιστή να μετράει (γεια σου Morello). Πλέον, όταν ο παίκτης χρησιμοποιεί την υπέρτατη ικανότητά του για να κρατήσει τις αποστάσεις του, η αντίπαλη ομάδα έχει μεγάλο περιθώριο δράσης. Η σωστή τοποθέτηση εξακολουθεί να κρίνει μάχες από μόνη της, αλλά η επιμήκυνση του χρόνου αναμονής του Ραμπλ θα κάνει τους παίκτες να σκέφτονται περισσότερο αν αξίζει τον κόπο η χρήση της υπέρτατης ικανότητας.

Σημαντική σημείωση για την αλλαγή με το δείκτη του ποντικιού. Αν και πρόκειται όντως για μια πολύ μικρή αποδυνάμωση της ικανότητας στις περιπτώσεις μέγιστης εμβέλειας, με αυτήν τη ρύθμιση θα είναι σχεδόν αδύνατο να μην πετύχετε κάποιον χαρακτήρα που αγγίζει ο δείκτης του ποντικιού σας, καθώς ο Ισορροπιστής ξεκινούσε πιο μακριά από το σημείο που θέλατε να πάει. Αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει τους παίκτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να πετύχουν τον αντίπαλο με την υπέρτατη ικανότητα του Ραμπλ (όλους, δηλαδή) να σημαδεύουν καλύτερα προτού κάνουν τη μεγάλη κίνηση.

R – Ο Ισορροπιστής
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗΣ 105/90/75 δευτερόλεπτα ⇒ 120/110/100 δευτερόλεπτα
ΣΥΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ Πλέον ξεκινάει 150 μονάδες πιο κοντά στον κέρσορά σας

image_070 Ταμ Κεντς

Το W πλέον κάνει ένα μικρό stun με προτεραιότητα στους Ήρωες. Το R προειδοποιεί τους εχθρούς ένα δευτερόλεπτο αργότερα.

Η δίψα του κουστουμαρισμένου Τάμι για προσοχή δεν έχει τέλος καθώς οι παίκτες εξακολουθούν να προσαρμόζονται στα θέλγητρά (και την όρεξη) του, για αυτό αποφασίσαμε να του δώσουμε λίγα ποιοτικά ψίχουλα από το τραπέζι της κουζίνας. Αυτές οι αλλαγές εστιάζουν στο να υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο λάθους σε ορισμένες ικανότητές του – ειδικά όταν προσπαθεί να καταπιεί το σωστό ζωντανό πλάσμα ολόκληρο.

W – Καταβρόχθισμα
ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΑΡΗΣ Πλέον δίνει προτεραιότητα σε Ήρωες έναντι Υπηρετών
ΚΑΛΜΑΡΕ Οι εχθροί που βγάζει από το στόμα του πλέον εξουδετερώνονται για 0,25 δευτερόλεπτα

R – Ταξίδι στην Άβυσσο
ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ Το εφέ προειδοποίησης για εχθρούς εμφανίζεται 1 δευτερόλεπτο αργότερα (προηγουμένως εμφανιζόταν για εχθρούς πριν από το σήμα «Έρχομαι!» του Ταμ)

image_072 Τίμο

Η επιβράδυνση του R δεν μειώνεται πλέον, αλλά οι εχθροί που δηλητηριάζονται από παγίδες αποκαλύπτονται.

Ακόμα είμαστε στη φάση αξιολόγησης του πώς εξελίσσεται η ενημέρωση 5.15 για τον κύριο και σωτήρα μας, αλλά έχουμε ήδη εντοπίσει ορισμένα σημεία που χρήζουν βελτίωσης. Ήταν ωραίο να βλέπουμε τους παίκτες να χρησιμοποιούν την εμβέλεια της Δηλητηριώδους Παγίδας ευέλικτα τόσο για ομαδικές μάχες όσο και για ναρκοπέδια, αλλά είναι σαφές ότι οι παγίδες του Τίμο έχασαν μεγάλο τμήμα της δύναμης διάσπασης. Δεδομένου ότι πλέον οι παγίδες έχουν τη μισή από την αρχική διάρκειά τους, θεωρούμε ότι υπάρχει περιθώριο να επιστραφεί αυτή η ασφάλεια, ώστε, ακόμα κι αν η φωλιά από μανιτάρια του Τίμο είναι μικρότερη, κάθε μία παραμένει ένα αποτελεσματικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό οδών διαφυγής.

Παθητική – Καμουφλάζ
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΤΙΜΟ Διορθώθηκε ένα σφάλμα, όπου ο εκτοπισμός του Τίμο ενώ βρισκόταν μέσα στη βλάστηση, δεν οδηγούσε στην αποκάλυψή του

R – Δηλητηριώδης Παγίδα
Αφαιρέθηκε: ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ Η επιβράδυνση της Δηλητηριώδους Παγίδας δεν μειώνεται πλέον
Νέο: ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΟΡΑΣΗ Οι εχθροί που δηλητηριάζονται από τη Δηλητηριώδη Παγίδα αποκαλύπτονται για όσο διάστημα διαρκεί
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ Τα οπτικά εφέ του Τίμο για την εκτόξευση και τη αναπήδηση παγίδων αναβαθμίστηκαν

image_077 Τουίτς

Το κόστος Μάνα του Q μειώνεται. Η ζημία του R αυξάνεται σε μετέπειτα βαθμίδες.

Δεν σκοπεύουμε να αυξήσουμε το επίπεδο της δύναμης του αρουραίου πάρα πολύ σε αυτήν την ενημέρωση (καθώς θεωρούμε ότι δεν είναι πάρα πολύ εκτός των ορίων), αλλά καθώς οι σκοπευτές ως είδος τελευταία αισθάνονται ανεπιθύμητοι, εξακολουθούμε να προσπαθούμε να δώσουμε έμφαση στις ξεχωριστές πτυχές του καθενός. Χαλαρώνοντας τον περιορισμό σχετικά με την ικανότητα του Τουίτς να στήνει ενέδρες, οι αντίπαλοι θα αναγκαστούν να δείξουν σεβασμό, ενώ παράλληλα θα του δίνεται η δυνατότητα να ασπάζεται πιο συχνά την αόρατη πλευρά του.

Επίσης, ξεκαθαρίζουμε τους αριθμούς της υπέρτατης ικανότητάς του, γιατί η Ζημιά Επίθεσης 36 είναι λίγο περίεργη. #καθαροί αριθμοί

Q – Ενέδρα
ΚΟΣΤΟΣ 60 Μάνα ⇒ 40 Μάνα

R – Αρουραιοριπές
ΜΠΟΝΟΥΣ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 20/28/36 ⇒ 20/30/40

image_078 Βίκτορ

Ο Μαγοτεχνικός Πυρήνας δίνει λιγότερη Ισχύ Ικανότητας κατά την αγορά, αλλά περισσότερη στο επίπεδο 18. Όλο το Μάνα άλλαξε από σταθερό σε ανά επίπεδο.

Η διάκριση του Βίκτορ αυτήν τη σεζόν εγκαινίασε μια νέα εποχή ως η φωνή της εξέλιξης, σπέρνοντας τον τρόμο στο τέλος του παιχνιδιού και υποστηρίζοντας απίστευτους συνδυασμούς. Ωστόσο, τα παιχνίδια του Βίκτορ μετατράπηκαν σε κούρσα εξοπλισμών με λίγους μόνο αντίπαλους ήρωες μεσαίας λωρίδας να μπορούν να ανταγωνιστούν την ωμή αποτελεσματικότητα και την εξόντωση κυμάτων που το σήμα κατατεθέν του, ο Μαγοτεχνικός Πυρήνας, φέρνει στο Φαράγγι. Χωρίς να υποβαθμίσουμε υπερβολικά τον Βίκτορ, επανασχεδιάζουμε την καμπύλη ισχύος του που υποβοηθείται από μαγικά, ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα ιδανικά του περί εξέλιξης και να παρέχουμε στους αντιπάλους τη δυνατότητα να μπορούν να ανακόψουν το δρόμο του προς τη δόξα.

Πρωτότυπος Μαγοτεχνικός Πυρήνας
ΙΣΧΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 3 ανά επίπεδο (54 στο επίπεδο 18) ⇒ 1 ανά επίπεδο (18 στο επίπεδο 18)
Νέο: ΜΑΝΑ 10 ανά επίπεδο (180 στο επίπεδο 18)

Ο Μαγοτεχνικός Πυρήνας mk-1
ΙΣΧΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 20 + 4 ανά επίπεδο (92 στο επίπεδο 18) ⇒ 3 ανά επίπεδο (54 στο επίπεδο 18)
ΜΑΝΑ 150 ⇒ 15 ανά επίπεδο (270 στο επίπεδο 18)

Ο Μαγοτεχνικός Πυρήνας mk-2
ΙΣΧΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 40 + 5 ανά επίπεδο (130 στο επίπεδο 18) ⇒ 6 ανά επίπεδο (108 στο επίπεδο 18)
ΜΑΝΑ 300 ⇒ 20 ανά επίπεδο (360 στο επίπεδο 18)

Τέλειος Μαγοτεχνικός Πυρήνας
ΙΣΧΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 60 + 6 ανά επίπεδο (168 στο επίπεδο 18) ⇒ 10 ανά επίπεδο (180 στο επίπεδο 18)
ΜΑΝΑ 500 ⇒ 25 ανά επίπεδο (450 στο επίπεδο 18)

image_084 Βελ’Κοζ

Ο διαχωρισμός του Q έχει μικρότερη καθυστέρηση και μεγαλύτερη εμβέλεια.

Παρά την απίστευτη ευφυΐα του και την τάση του για αποσύνθεση, ο Βελ’Κοζ είναι ένας ήρωας που δύσκολα γίνεται απολύτως κατανοητός. Δεν κάνουμε κάποια φοβερή ανανέωση σε αυτήν την ενημέρωση. Απλώς ενισχύουμε περισσότερο τις «μαθηματικές» ειδικότητες του Βελ’Κοζ, ανεξαρτήτως της λωρίδας στην οποία βρίσκεται.

Q – Σχάση Πλάσματος
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ 0,3 δευτερόλεπτα ⇒ 0,25 δευτερόλεπτα
ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΒΟΛΗΣ 900 ⇒ 1100

image_086 Βόλιμπεαρ

Ο Βόλιμπεαρ εξαπολύει κεραυνούς κατά τη χρήση του R.

Η επίκληση της θρυλικής τεχνικής των Ούρσιν, των Νυχιών του Κεραυνού, θα πρέπει να είναι μια δυνατή στιγμή για τον Βόλιμπεαρ, αλλά αφήνει πολλές ανεκπλήρωτες επιθυμίες καθώς οι εχθροί μπορούν να δραπετεύσουν κατά τη διοχέτευση. Αντί να μειώσουμε το χρόνο ενεργοποίησης και να αφαιρέσουμε το αντιστάθμισμα για τον Βόλιμπεαρ πλήρως, βελτιώνουμε την επιλογή χρήσης του στη μάχη (και να αισθάνεται ιδιαιτέρως επικός) σε όλες τις καταστάσεις.

R – Νύχια του Κεραυνού
Νέο: ΜΑΔΗΜΕΝΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Με την ενεργοποίηση, ο κεραυνός θα βγει αλυσιδωτά από τον Βόλιμπεαρ μία φορά και θα προκαλέσει ζημιά

image_087 Ζακ

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ!

Δεν υπερβάλουμε όταν λέμε ότι ο Ζακ έχει την πιο μεγάλη εμβέλεια έναρξης σε μη υπέρτατη ικανότητα στο παιχνίδι, κάτι που σε αυτήν την ενημέρωση φτάσαμε στα άκρα. Ενισχύοντας τις μοναδικές πτυχές του Ζακ, ανοίγονται Νέο: ι δρόμοι αιφνιδιασμού για το στήσιμο ενεδρών, ενώ παίζει με τη φυσική του μορφή ως η πανταχού παρούσα «ομαδική μάχη σε μάζα» για την οποία σχεδιάστηκε.

E – Ελαστική Σφεντόνα
ΕΜΒΕΛΕΙΑ 1150/1250/1350/1450/1550 ⇒ 1200/1350/1500/1650/1800

image_089 Ζεντ

Η ισορροπία είναι ένας απατηλός οδηγός.

Ο Ζεντ είναι ο τρίτος και τελευταίος εκτελεστής που αλλάξαμε σε αυτήν την ενημέρωση. Όπως συνέβη και με την ΛεΜπλάν και τον Κάσαντιν, μας αρέσει η κατεύθυνση του ήρωα, αλλά όχι ο προορισμός του. Δεν πειράζουμε το χρονόμετρο εναλλαγής (γιατί έχει πολύ ωραίες ευκαιρίες στρατηγικής αντιμετώπισης), αλλά θα γείρουμε την πλάστιγγα προς όφελος του Ζεντ.

R – Σημάδι του Θανάτου
ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ 1 δευτερόλεπτο σε όλες τις βαθμίδες ⇒ 0,5 δευτερόλεπτα σε όλες τις βαθμίδες

Αντικείμενα Κολοσσών

image_090 Νέο: Θώρακας του Νεκρού

«Νέο» αντικείμενο από τις Μαυραγορίτικες Μονομαχίες – δίνει Θωράκιση, Ζωή και επιτάχυνση Ταχύτητας Κίνησης κατά την κίνηση. Η βασική επίθεση απορροφά την μπόνους Ταχύτητα Κίνησής σας, για να προκαλέσει ζημιά και επιβράδυνση.

Όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο Θώρακας του Νεκρού θα είναι ήδη διαθέσιμος στο παιχνίδι για λίγο καιρό (πέρα από τη θητεία του στη Μαύρη Αγορά), επομένως δεν θα πούμε πολλά πράγματα. Το αντικείμενο προοριζόταν αρχικά για κολοσσούς, προτού μετατεθεί στο Μπιλτζγουότερ. Στην ουσία, ο Θώρακας του Νεκρού είναι ένα αντικείμενο που εξουδετερώνει τις επιδράσεις ακινητοποίησης, ιδιαίτερα χρήσιμο για πιο αργούς ήρωες. Λειτουργεί μόνο μία φορά (αφού χάνεται όλη η φόρα του ήρωα μόλις επιτεθεί στον στόχο), αλλά αν σας ενδιαφέρει μόνο να μπείτε στη μάχη και δεν σκοπεύετε να απεμπλακείτε, αυτό το αντικείμενο είναι για εσάς.

Σιντζντ. Αυτό σας λέμε, με λίγα λόγια. Αγοράστε το για τον Σιντζντ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2750 Χρυσός
ΦΟΡΜΟΥΛΑ Σιδερόπλεκτο Γιλέκο + Ζώνη του Γίγαντα + 1000 Χρυσός
ΖΩΗ 600
ΘΩΡΑΚΙΣΗ 50
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Θωρηκτό: Δημιουργείτε στοίβες Ορμής, ενώ κινείστε με ταχύτητα έως 100, αποκτώντας έως 60 Μπόνους Ταχύτητα Κίνησης. Η Ορμή μειώνεται γρήγορα υπό την επίδραση ακινητοποίησης καταστολής πλήθους, ενώ μειώνεται αργά υπό την επίδραση επιβράδυνσης.
ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Ισοπεδωτικό Χτύπημα: Οι βασικές επιθέσεις εξαπολύουν όλη την Ορμή και προκαλούν 1 πόντο Σωματικής Ζημιάς για κάθε 2 στοίβες Ορμής. Αν εξαπολυθούν 100 στοίβες, η ζημιά διπλασιάζεται. Αν αυτή η επίθεση είναι σώμα με σώμα, ο στόχος επίσης επιβραδύνεται κατά 75% (εξαφανίζεται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο).

image_092 Νέο: Πρόκληση του Στέρακ

Αυξάνει τη Ζωή και τη βασική Ζημιά Επίθεσης Όταν δεχτείτε ένα συγκεκριμένο ποσό ζημιάς εφορμάτε, αποκτώντας μέγεθος βασική Ζημιά Επίθεσης και ασπίδα.

Υποτίθεται ότι είστε ήρωας «που προκαλεί ζημιά από κοντά», αλλά σας κάνουν κομμάτια στην αρχή κάθε ομαδικής μάχης; Μην το ψάχνετε άλλο, η Πρόκληση του Στέρακ είναι το αντικείμενο που χρειάζονται όλοι οι αφιονισμένοι πολεμιστές. Όταν δοκιμάζαμε την ενημέρωση με τους κολοσσούς και εντοπίζαμε τα πιθανά προβλήματα της κατηγορίας, διαπιστώσαμε ότι στις μεγάλες συμπλοκές υπάρχει πάρα πολλή περιβαλλοντική ζημιά, η οποία πλήττει περισσότερο αυτούς τους ήρωες. Σίγουρα, αν φάτε στο κεφάλι μια Εντολή: Ωστικό Κύμα από πέντε παίκτες σε συνδυασμό με συσσωρευμένη ζημιά με πεδίο επιρροής θα γίνετε και πάλι κομμάτια (όπως και η υπόλοιπη ομάδα σας), αλλά η Πρόκληση του Στέρακ θέτει ένα ενδιαφέρον δίλημμα στους αντιπάλους σας: να εστιάσουν τα πυρά τους επάνω σας ή να σας εξουδετερώσουν μέχρι να ρίξουν την υπόλοιπη ομάδα. Θα πρέπει και πάλι να προσέχετε τη ζημιά που δέχεστε (δεν σας κάνει και άτρωτους), αλλά η Πρόκληση του Στέρακ είναι μια πολύ καλή επιλογή ενάντια σε ζημιά με πεδίο επιρροής, ώστε να μπορείτε να τα βάζετε μόνοι σας με ολόκληρες ομάδες.

Πριν κλείσουμε, αξίζει να διευκρινίσουμε ότι η Πρόκληση του Στέρακ σάς δίνει βασική Ζημιά Επίθεσης, δηλαδή ενισχύει τη ζημιά προτού υπολογιστούν τα αντικείμενα. Αυτό σημαίνει ότι κάνει θαύματα για τη συνολική Ζημιά Επίθεσής σας και ενισχύει σημαντικά άλλα αντικείμενα, όπως είναι το Λαμπερό Σπαθί και η Δύναμη της Τριάδας, αλλά δεν πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά τις αναλογίες μπόνους Ζημιάς Επίθεσης (ναι, Τζάρβαν, για σένα λέμε).

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2550 Χρυσός
ΦΟΡΜΟΥΛΑ Μακρύ Σπαθί + Ζώνη του Γίγαντα + 1190 Χρυσός
ΖΩΗ 500
ΒΑΣΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ +25%
ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Αν δεχτείτε τουλάχιστον 400-1800 (με βάση το επίπεδο) Ζημιά εντός 5 δευτερολέπτων, αποκτάτε Αρχέγονη Οργή για 8 δευτερόλεπτα. (45 δευτερόλεπτα Χρόνος Επαναφόρτισης)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ, ΑΡΧΗΓΕ Η Αρχέγονη Οργή έχει ως αποτέλεσμα ο ήρωάς σας να αποκτήσει αυξημένο μέγεθος, +25% επιπλέον βασική Ζημιά Επίθεσης και μια ασπίδα με ισχύ ίση με το 30% της μέγιστης Ζωής σας, που μειώνεται γρήγορα.

image_091 Νέο: Κολοσσιαία Ύδρα

Είναι σαν την Αδηφάγο Ύδρα. Μόνο που αντί για Αρπαγή Ζωής έχει Ζωή.

Ο Μαύρος Θεριστής είναι ένα αντικείμενο που ταιριάζει απόλυτα στους ήρωες που μάχονται από κοντά και βασίζονται στις ικανότητές τους. Από την άλλη πλευρά, οι μαχητές που θέλουν κάτι αντίστοιχο για να φέρουν στα κεφάλια των αντιπάλων τους δεν είχαν κάποια ξεκάθαρη επιλογή. Η Κολοσσιαία Ύδρα αντικαθιστά την Αρπαγή Ζωής με Ζωή και αποτελεί μια συνδυαστική επιλογή για επιδράσεις επιρροής, ιδανική για μπράβους στο στυλ του Τραντλ και της Σιβάνα που θέλουν μια λύση για να ρίχνουν καλές σφαλιάρες, ακόμη και με αμυντικά builds.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 3300 Χρυσός
ΦΟΡΜΟΥΛΑ Τιάματ + Ζώνη του Γίγαντα + 400 Χρυσός
ΖΩΗ 400
ΖΗΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 50
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ +100
ΤΙΤΑΝΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Σαρωτικό Χτύπημα: Οι βασικές επιθέσεις προκαλούν 5 + 1% της μέγιστης Ζωής σας στον κύριο στόχο σας και 40 +2,5% της μέγιστης Ζωής σας με τη μορφή Σωματικής Ζημιάς σε εχθρούς σε διάταξη κώνου κατά το χτύπημα (ο κύριος στόχος σας δεν δέχεται αυτήν τη ζημιά).
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ενεργή – Μισοφέγγαρο: Η ζημιά του Σαρωτικού Χτυπήματος σε όλους τους στόχους αυξάνεται σε 40 + 10% της μέγιστης Ζωής σας ως Μπόνους Σωματική Ζημιά σε μεγαλύτερη διάταξη κώνου για την επόμενη βασική επίθεσή σας (Χρόνος Επαναφόρτισης 20 δευτερόλεπτο).

image_093 Πανοπλία του Γόρμογκ

Το κόστος αυξάνεται ελαφρώς. Δεν δίνει πλέον Αναπλήρωση Ζωής ίση με τη μέγιστη Ζωή σας. Πλέον δίνει απίστευτη Αναπλήρωση Ζωής εκτός μάχης, μόλις ο ήρωάς σας αποκτήσει περισσότερη από 3000 Ζωή.

Προς το παρόν, η Πανοπλία του Γόρμογκ είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για την αντιμετώπιση πολιορκιών στο μέσο ή στο τέλος του παιχνιδιού, αλλά όπως και με τις υπόλοιπες αλλαγές αντικειμένων σε αυτήν την ενημέρωση, στόχος μας είναι να τονίσουμε ακόμη περισσότερο την ταυτότητα κάθε αντικειμένου. Αν και χάνει την τρέχουσα παθητική της ικανότητα, έχουμε τριπλασιάσει τη χρηστικότητά της ως εργαλείο αντιμετώπισης πολιορκιών, καθώς οι παίκτες που επενδύουν αρκετά στη Ζωή ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις, δεν θα έχουν ανάγκη πλέον την Επαναφορά και τη Θεραπεία. Η Πανοπλία του Γόρμογκ δεν θα σας κάνει άτρωτους στα εστιασμένα πυρά (άλλωστε υπάρχει πάντα η Βέιν), αλλά σας επιτρέπει να αντέχετε αποτελεσματικά ακόντια, βολές πυροβολικού και άλλες μορφές απομακρυσμένων επιθέσεων, αρκεί να βρίσκετε λίγο χρόνο να αναπληρώνετε τη Ζωή σας. Απλά μη σφίγγεστε τόσο πολύ.

ΚΟΣΤΟΣ 2500 Χρυσός ⇒ 2750 Χρυσός
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 0% ⇒ 200%
Καταργήθηκε: ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ Δεν δίνει πλέον 1% της μέγιστης Ζωής σας (το τριπλάσιο αν δεν έχετε δεχθεί ζημιά εντός 8 δευτερολέπτων) ως Αναπλήρωση Ζωής
Νέο: Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Παθητική – Καρδιά του Γόρμογκ: Αναπληρώνει 3% της μέγιστης Ζωής ανά δευτερόλεπτο, εάν δεν έχετε δεχθεί ζημιά εντός 8 δευτερολέπτων. Αποκτάτε την Καρδιά του Γόρμογκ αν έχετε τουλάχιστον 3000 μέγιστη Ζωή.

Αμυντικά αντικείμενα

Αντιμαγική Κάπα

Κοστίζει λιγότερο.

Αντιμετωπίστε μάγους χωρίς να ξοδεύεστε και με ευκολίες πληρωμής.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 500 Χρυσός ⇒ 450 Χρυσός

Μανδύας Εξουδετέρωσης

Κοστίζει λιγότερο.

Εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις, δώρα κάνουμε.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 850 ⇒ 800

Σκήπτρο της Αβύσσου

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2430 ⇒ 2450

Κουκούλα του Φαντάσματος

Αυξήθηκε η Αντίσταση Μαγείας.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ 35 ⇒ 40

Όψη Πνευμάτων

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2750 Χρυσός ⇒ 2700 Χρυσός
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ 55 ⇒ 60
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 100% ⇒ 150%

Πέπλο της Καταραμένης

Ο Κρυστάλλινος Δακτύλιος είναι ένα καλό αντικείμενο, αλλά δεν χρησιμοποιείται πολύ, για αυτό το συνδυάζουμε με περισσότερα αντικείμενα.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2750 Χρυσός ⇒ 2700 Χρυσός
ΦΟΡΜΟΥΛΑ Κουκούλα του Φαντάσματος + Ρουμπινένιος Κρύσταλλος + 1150 Χρυσός ⇒ Κουκούλα του Φαντάσματος + Κρυστάλλινος Δακτύλιος + 1050 Χρυσός
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ 55 ⇒ 60

Αιγίδα της Λεγεώνας

Κοστίζει λιγότερο. Πλέον δίνει Αναπλήρωση Ζωής στον αγοραστή, αλλά χάνει την αύρα Αναπλήρωσης Ζωής και τμήμα της Αντίστασης Μαγείας της.

Όπως είναι τώρα, η Αιγίδα της Λεγεώνας (και το Μενταγιόν, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω) είναι υποχρεωτική εναντίον ομάδων με έστω και την παραμικρή κλίση για Μαγική Ζημιά, λόγω της αμφίσημης αλλά ισχυρής φύσης της αύρας Αναπλήρωσης Ζωής της. Αλλάξαμε τη φόρμουλα και τις γραμμές στατιστικών ώστε να είναι πιο ελκυστική σε ήρωες υποστήριξης χαμηλού εισοδήματος, αλλά λιγότερο ισχυρή.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 1900 Χρυσός ⇒ 1600 Χρυσός
ΦΟΡΜΟΥΛΑ Αντιμαγική Κάπα + Κρυστάλλινος Δακτύλιος + 550 Χρυσός
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 0% ⇒ 100%
ΑΥΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ 20 σε όλες τις κοντινές μονάδες ⇒ 15 σε όλες τις κοντινές μονάδες
ΑΥΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΖΩΗΣ 75% Αναπλήρωση Ζωής σε όλες τις κοντινές μονάδες ⇒ 0

Μενταγιόν των Σιδηρών Σολάρι

Κοστίζει λιγότερο. Πλέον δίνει Αναπλήρωση Ζωής στον αγοραστή, αλλά χάνει την αύρα Αναπλήρωσης Ζωής και τμήμα της Αντίστασης Μαγείας της. Επιπλέον, παρέχει μεγαλύτερη ασπίδα, αλλά έχει σημαντικά μικρότερη διάρκεια.

Όπως αναφέραμε ακριβώς παραπάνω, ενισχύουμε λίγο τις αύρες ώστε να εξακολουθείτε να τις θέλετε όταν φαίνονται καλές (εναντίον ομάδων Μαγικής Ζημιάς) αλλά δεν είναι τόσο ισχυρές ώστε να είναι «παντός καιρού». Στην περίπτωση του Μενταγιόν, πήγαμε αυτήν την ενίσχυση ένα βήμα παραπέρα, ενισχύοντας σημαντικά την Ασπίδα των Σολάρι, αλλά πλέον απαιτεί μεγαλύτερο συγχρονισμό. Με τον τρόπο αυτό, καθίσταται ιδανική για να μειώσει τη ζημιά από Ταχυμεταφορά + Τίμπερς, αλλά όχι τόσο χρήσιμη εναντίον αδηφάγων που σας κατασπαράζουν το πρόσωπο. Το Μενταγιόν παραμένει μια εξαιρετική επιλογή εναντίον διπλής Ισχύος Ικανότητας και τα συναφή, αλλά απαιτεί λίγη περισσότερη σκέψη.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2800 Χρυσός ⇒ 2750 Χρυσός
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 0% ⇒ 100%
ΑΥΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ 20 σε όλες τις κοντινές μονάδες ⇒ 15 σε όλες τις κοντινές μονάδες
ΑΥΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΖΩΗΣ 75% Αναπλήρωση Ζωής σε όλες τις κοντινές μονάδες ⇒ 0
ΠΟΣΟ ΑΣΠΙΔΑΣ 60~230 (50 + 10 ανά επίπεδο ήρωα) ⇒ 90~345 (75 + 15 ανά επίπεδο ήρωα)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΠΙΔΑΣ5 δευτερόλεπτα ⇒ 2 δευτερόλεπτα

Έμβλημα Υπακοής

Κάτι πρέπει να κάνουν και οι υπηρέτες του Βαρόνου

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 3000 Χρυσός ⇒ 2750 Χρυσός

Μανδύας Αρπακτικού

Κοστίζει περισσότερο, αλλά πλέον έχει περισσότερη Αναπλήρωση Ζωής. Η Ταχύτητα Κίνησης μειώθηκε, αλλά πλέον μειώνεται σταδιακά και όχι στιγμιαία.

Είναι ένα υποτιμημένο αντικείμενο, για αυτό ξεκαθαρίζουμε την παθητική ώστε το παιχνίδι γύρω από τους πύργους να γίνει πιο ομαλό.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 1000 Χρυσός ⇒ 1100 Χρυσός
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 100% ⇒ 150%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ 30% ⇒ 20%
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ Η επιβράδυνση πλέον μειώνεται αντί να εξαφανίζεται αμέσως

Πύλη Ζζ’Ροτ

Περισσότερη Αναπλήρωση Ζωής και η τοπική επιτάχυνση μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Οι υπηρέτες του Κενού είναι πιο ανθεκτικοί και πάνε πιο μακριά, αλλά προκαλούν λιγότερη ζημιά.

Μολονότι είναι ήδη ένα αντικείμενο με απίστευτα αποτελεσματικά στατιστικά, η Πύλη Ζζ’Ροτ θεωρείται συχνά περισσότερο «μηχανισμός εξαπάτησης» και όχι τόσο ένα καλό στρατηγικό εργαλείο πίεσης που θα έπρεπε να είναι. Καραβιές ολόκληρες περισσότερης εμβέλειας (άραγε τα καράβια είναι μονάδα μέτρησης απόστασης;) και αυξημένη δυνατότητα επιβίωσης θα δώσουν στις ομάδες που αναζητούν εναλλακτικές μορφές πίεσης μια δυναμική πολιορκίας ανυπολόγιστης αξίας (υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να προστατέψετε την πύλη).

Σε περίπτωση που αποτύχετε, μπορείτε πάντα να την αφήσετε σε μια λωρίδα, ενώ πολεμάτε τους αντιπάλους σας στη ζούγκλα – πετυχαίνοντας συχνά δύο στόχους ταυτόχρονα. Οι πύλες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεστε.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2800 Χρυσός ⇒ 2750 Χρυσός
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 100% ⇒ 150%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ 30% ⇒ 20%
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΠΥΛΗΣ Η επιβράδυνση πλέον μειώνεται αντί να εξαφανίζεται αμέσως
ΜΕΙΩΣΗ ΖΩΗΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ Μειώνει την τρέχουσα Ζωή αντί τη μέγιστη Ζωή
ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ 100% της συνολικής Θωράκισης + Αντίσταση Μαγείας ως Μπόνους Ζημιά ⇒ 15% της συνολικής Ζωής ως Μπόνους Ζημιά
ΖΩΗ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΑΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ 15 ⇒ 20
ΖΗΜΙΑ ΑΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ 10 ⇒ 5

Αντιστάτης

Περισσότερη Αναπλήρωση Ζωής και η τοπική επιτάχυνση μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε: Μανδύας Αρπακτικού.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2600 (καμία αλλαγή)
ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ 100% ⇒ 150%
ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΩ Η επιβράδυνση πλέον μειώνεται αντί να εξαφανίζεται αμέσως

Σάβανο των Παγετώνων

Κοστίζει επίσης λιγότερο.

Μειώσαμε λίγο το κόστος, ώστε να επιλέγεται πιο εύκολα στη λωρίδα. Τα σάβανα δεν έχουν τσέπες.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 950 Χρυσός ⇒ 900 Χρυσός
ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ Το Γάντι από Πάγο και ο Προάγγελος του Ζέκε κοστίζουν 50 Χρυσό λιγότερο

Πανοπλία του Φύλακα

Κοστίζει περισσότερο. Ε τι, όλο τα ίδια;

Από την άλλη, η Πανοπλία του Φύλακα έχει γίνει πιο ανθεκτική. Θα συνεχίσουμε να σε αγοράζουμε, κι ας κοστίζεις περισσότερο.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 1050 Χρυσός ⇒ 1100 Χρυσός

Παγωμένη Καρδιά

Η Παγωμένη Καρδιά είναι εκτός στατιστικών ορίων για αρκετό καιρό, για αυτό μειώνουμε την απόδοση κόστους / ισχύος. Μπορείτε να μας πείτε άκαρδους, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι παραμένει ένα εξαιρετικό αντικείμενο.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2450 Χρυσός ⇒ 2600 Χρυσός
ΘΩΡΑΚΙΣΗ 100 ⇒ 90

Αγκαθωράκιση

Κοστίζει περισσότερο. Επιστρέφει λιγότερη ζημιά στους επιτιθέμενους, αλλά κλιμακώνεται με τη Θωράκιση.

Ένα ακόμα αντικείμενο κατά πολύ εκτός ορίων από άποψη αποτελεσματικότητας. Η Αγκαθωράκιση έχει τη μεγαλύτερη ισχύ όταν μπορείτε να συσσωρεύσετε Ζωή με άνεση. Αν και σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο θέμα (η Θωράκιση + Ζωή είναι πάντα ευπρόσδεκτη), φροντίζουμε ώστε το αντικείμενο επίσης να κλιμακώνεται με τη συσσώρευση Θωράκισης, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται επίσης καλές συνεργασίες για ήρωες με ενισχύσεις Θωράκισης κατ’ απαίτηση (όπως η Λεόνα ή ο Ράμους) με το οποίο εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Σημαντική σημείωση – αν για οποιονδήποτε λόγο σημειωθεί μείωση στο ποσοστό της Θωράκισης (ας υποθέσουμε, έναν αδέσποτο Μαύρο Θεριστή στο πρόσωπο), η Αγκαθωράκιση θα τον αγνοήσει κατά τον υπολογισμό της ζημιάς της. Εύγε, Αγκαθωράκιση.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2100 Χρυσός ⇒ 2300 Χρυσός
ΖΗΜΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ 30% της επίθεσης ⇒ 15% της επίθεσης
Νέο: ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗΣ Πλέον κλιμακώνεται με 0,25 Μπόνους Θωράκιση

Οιωνός του Ραντουίν

Κοστίζει λιγότερο, αλλά έχει λιγότερη Ζωή και Θωράκιση. Η διάρκεια της επιβράδυνσης κανονικοποιήθηκε και πλέον μειώνει όλη τη ζημιά από Καίρια Χτυπήματα.

Ολοκληρώνοντας τα τρία «πανταχού παρόντα αντικείμενα θωράκισης», ο Οιωνός του Ραντουίν (όπως η Παγωμένη Καρδιά και η Αγκαθωράκιση) δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο να τον προτιμήσετε έναντι άλλων αντικειμένων. Αν και οι προσαρμογές των στατιστικών θα πρέπει να αντανακλούν μια μέτρια αποδυνάμωση στο αντικείμενο συνολικά, επεκτείνουμε το θέμα του σχετικά με προστασία από βασικές επιθέσεις από απλή επιβράδυνση της Ταχύτητας Επίθεσης σε «Θεέ μου, βοήθεια, πεθαίνει από Καίρια Χτυπήματα».

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2850 Χρυσός ⇒ 2700 Χρυσός
ΖΩΗ 500 ⇒ 400
ΘΩΡΑΚΙΣΗ 70 ⇒ 60
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ 2 (+0,5% Μπόνους Θωράκιση + 0,5% Μπόνους Αντίσταση Μαγείας) δευτερόλεπτα ⇒ 4 δευτερόλεπτα
Νέο: ΚΑΙΡΙΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ Μειώνει την εισερχόμενη ζημιά από Καίριο χτύπημα κατά 10%

Ενίσχυση – Φλεγόμενος Γίγαντας

Υψηλότερη άμεση Ζωή, αλλά χαμηλότερος πολλαπλασιαστής.

Μολονότι δεν είναι πλέον η κυρίαρχη επιλογή όπως κάποτε, ο Φλεγόμενος Γίγαντας είναι ένα αντικείμενο που εστιάζει στην τελική φάση του παιχνιδιού για μια κατηγορία ηρώων που ήδη ακμάζουν στο τέλος του παιχνιδιού. Αν και αυτό αποδυναμώνει τις πηγές Ζωής 6 αντικειμένων των χρηστών του Φλεγόμενου Γίγαντα, η ενίσχυση κατά την ολοκλήρωση αντιπροσωπεύει περισσότερη δύναμη στη μέση του παιχνιδιού ώστε να μην επισκιαστούν εντελώς από τον Αδηφάγο και τη Ρουνική Λεπίδα πριν από τη συμπλήρωση του πλήρους σετ αντικειμένων.

ΖΩΗ 300 ⇒ 400
ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΖΩΗΣ 25% ⇒ 15%

Ενάρετη Δόξα

Κοστίζει λιγότερο, αλλά χάνει την παθητική καταλύτη κατά την αναβάθμιση.

Περαιτέρω διαφοροποίηση μεταξύ κάθε διαφορετικής φόρμουλας του Καταλύτη, ενώ εισαγάγεται ένα αντιστάθμισμα για την αναβάθμιση της Ενάρετης Δόξας ως πρώτο αντικείμενο. Το χαμηλότερο κόστος λογικά θα διευκολύνει την αναβάθμιση όποτε τη χρειάζεστε (και οι ήρωες υποστήριξης δεν θα αρνηθούν να την αποκτήσουν πιο φτηνά), αλλά η Ενάρετη Δόξα ως πρώτο αντικείμενο είναι μια δύσκολη επιλογή μεταξύ της δυνατότητας έναρξης της μάχης ή της συνεχούς ασφάλειας στις λωρίδες.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 2500 Χρυσός ⇒ 2400 Χρυσός
Καταργήθηκε: ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ Χάνει την «Ανταμοιβή της Ανδρείας» (παθητική αναβάθμισης του καταλύτη) κατά την αναβάθμιση

Ενημερώσεις στις ενδείξεις οθόνης (HUD)

Εξακολουθούμε να κάνουμε βελτιώσεις βάσει των προτάσεών σας! Αυτήν τη φορά, αλλάξαμε τα εξής:

Βελτιώσεις στην αναγνωσιμότητα

 • Ο Χρόνος Επαναφόρτισης που απομένει έχει πλέον προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων καταστάσεων ικανοτήτων (π.χ. καταστολή, εξάντληση Μάνα) ώστε να μπορείτε να σχεδιάζετε την επόμενη κίνησή σας όταν έχετε την Κλεψύδρα της Ζόνια
 • Τα μη διαθέσιμα εικονίδια (π.χ. κλειδωμένη Επιλογή Κάρτας, Φίλτρα Ζωής όταν έχετε πλήρη Ζωή) είναι λιγότερο γκρίζα
 • Κάναμε πιο σκοτεινά τα εικονίδια αναβάθμισης για ικανότητες που δεν μπορούν να αναβαθμιστούν ακόμα
 • Αυξήσαμε τη φωτεινότητα του μίνι χάρτη
 • Ο πίνακας βαθμολογίας εμφανίζει πλέον ένα μεγάλο «?» δίπλα στους αντίπαλους ήρωες που δεν μπορείτε να δείτε (πέρα από τα σβησμένα πορτρέτα που υπήρχαν ήδη)

Βελτιστοποίηση τοποθέτησης

 • Μειώθηκε το κενό μεταξύ του μίνι χάρτη και του πλαισίου του
 • Ο πίνακας βαθμολογίας δεν καλύπτει πλέον το παράθυρο συνομιλίας
 • Το παράθυρο παράδοσης δεν καλύπτει πλέον τα πλαίσια συμμάχων/αντιπάλων

Σύστημα άμεσων σχολίων

 • Κυκλοφόρησε μια ακόμα ενημέρωση στο Σύστημα άμεσων σχολίων. Αυτήν τη φορά εστιάσαμε στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο το σύστημα αξιολογεί την τοξικότητα των αρχείων καταγραφής σύντομων συνομιλιών και τα μηνύματα που αποστέλλονται από παίκτες στους οποίους έχει ήδη απαγορευτεί η συνομιλία.

Διορθώσεις σφαλμάτων

 • Ενημερώθηκαν οι επεξηγήσεις εργαλείων της Φιόρα με βάση την τελευταία ενημέρωση
 • Ο Σάκο και η Λούλου δεν μπορούν πλέον να δημιουργούν αγέλες λύκων με την Ενίσχυση – Αδηφάγος
 • Επέστρεψαν τα προσαρμοσμένα οπτικά και ηχητικά εφέ για την ικανότητα Ε – Γροθιά Δύναμης του Riot Μπλίτζκρανκ
 • Επέστρεψαν τα προσαρμοσμένα οπτικά και ηχητικά εφέ για την ικανότητα R – Αρχέγονη Έκρηξη της αμφίεσης «Βέιγκαρ, ο Κακός Άη Βασίλης»

Επερχόμενες αμφιέσεις

Οι παρακάτω αμφιέσεις θα κυκλοφορήσουν σε κάποιο χρονικό σημείο κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης 5.16:

 • Arcade Ρίβεν
 • Battle Boss Μπλίτζκρανκ
 • Μαθήτρια Άρι
 • Μαθητής Ντάριους
 • Μαθητής Έκκο
 • Μαθητής Βλάντιμιρ

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends