Εκδηλώσεις προβολής EU LCS Summer Finals!

Η εμπειρία ενός σημαντικού αγώνα γίνεται πολύ πιο απολαυστική με την κατάλληλη παρέα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

vp_el

Απαντήστε μας σε μια μικρή έρευνα: Όταν ξεκινήσουν οι LCS Summer Finals Ευρώπης στις 23 Αυγούστου και μπείτε κι εσείς στο Twitter για να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία με το hashtag “This is how I #LCS”, προτιμάτε να ανεβάσετε: (1) το laptop σας στην άκρη του κρεβατιού ή (2) ένα πλήθος φίλων του League που πίνουν και περνάνε τέλεια;

Η εμπειρία ενός σημαντικού αγώνα γίνεται πολύ πιο απολαυστική με την κατάλληλη παρέα. Τι γίνεται, ας πούμε, όταν η αγαπημένη σας ομάδα κλέβει έναν Βαρόνο και εσείς θέλετε να το πανηγυρίσετε; Σηκώνετε το χέρι σας για ένα δυναμικό high-five και… συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει κανείς εκεί γύρω, επομένως χτυπιέστε μόνοι σας (δεν αφήνεις ποτέ στον αέρα ένα high-five!). Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στη Στοκχόλμη, δείτε στη λίστα που ακολουθεί αν υπάρχουν εκδηλώσεις προβολής στην περιοχή σας:

Αθήνα
EU LCS Viewing Party @ inSpot Πανόρμου
23 Αυγούστου 2015
Πανόρμου 86, 115 23

Θεσσαλονίκη
EU LCS Viewing Party @ inSpot Ροτόντας
23 Αυγούστου 2015
Πατριάρχου Ιωακείμ 28, 546 35

Δεν μπορείτε να βρείτε εκδηλώσεις προβολής στην πόλη σας; Γιατί να μην το πάρετε επάνω σας και να οργανώσετε τη δική σας; Πρόσφατα δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με συμβουλές για την οργάνωση της δικής σας εκδήλωσης προβολής, το οποίο εξηγεί πολλά πράγματα για όσους δεν το έχουν ξανακάνει. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο. Επιπλέον, θα γίνετε ο ήρωας των υπόλοιπων φίλων του LCS στην πόλη σας.

Αφού κλείσετε το χώρο σας, θα πρέπει να τον διακοσμήσετε κατάλληλα για να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες ότι είναι στο σωστό μέρος. Για να σας διευκολύνουμε, έχουμε δημιουργήσει έναν φάκελο που μπορείτε να κατεβάσετε με όλο το καλλιτεχνικό υλικό που θα χρειαστείτε για να στολίσετε το χώρο της εκδήλωσής σας. (Σημείωση: το αρχείο zip είναι 1,7 GB, επομένως φροντίστε να κάνετε ένα καλό ζέσταμα στη σύνδεσή σας στο Internet). Ακολουθεί μια λίστα με τα περιεχόμενα του φακέλου, μαζί με συνδέσμους για το κάθε υλικό, σε περίπτωση που δεν θέλετε να κατεβάσετε όλο το αρχείο:

Περισσότερα νέα για το League of Legends