Το Final Fantasy VII Remake δε θα γίνει στη Luminous Graphics Engine

Εκτός από τις αλλαγές στο combat system και το storyline, το Final Fantasy VII Remake θα γίνει σε διαφορετική graphics engine

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Εκτός από τις αλλαγές στο combat system και το storyline, το Final Fantasy VII Remake θα γίνει σε διαφορετική graphics engine

ff7_remake_02

Όταν η Nova Crystallis ρώτησε το σκηνοθέτη του Final Fantasy XV , Hajime Tabata, αν η ισχυρή Luminous Graphics Engine θα χρησιμοποιηθεί και για το Final Fantasy VII Remake, ο Tabata έδωσε αρνητική απάντηση.

Το Kingdom Hearts 3 θα χρησιμοποιούσε επίσης τη Luminous Graphics Engine, ώσπου ανακοίνωσε πέρυσι ότι θα την εγκατέλειπε, προτιμώντας την Unreal Engine 4.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία είδηση ​​για το ποια μηχανή γραφικών θα χρησιμοποιηθεί στο Final Fantasy VII Remake , αλλά με τη Square Enix να αποφεύγει όπως φαίνεται την πολύ ισχυρή Luminous Graphics Engine, υπήρξαν φήμες ότι ίσως δε θα είναι τόσο εύκολο να δουλέψει κανείς πάνω στη custom-built engine.

-97GhqRil8qi.878x0.Z-Z96KYq

Ο σκηνοθέτης του Final Fantasy VII Remake, Tetsuya Nomura, έχει ήδη δηλώσει ότι το επερχόμενο παιχνίδι δε θα είναι απλώς ένα Final Fantasy VII με βελτιωμένα γραφικά, αλλά ότι θα έχει μερικές αλλαγές στην ιστορία και ότι θα διαθέτει επίσης ένα ενισχυμένο combat system. Η IGN ανέφερε επίσης ότι το επερχόμενο Final Fantasy VII Remake θα «αντλήσει έμπνευση» από την ταινία Advent Children, μια ταινία-sequel του Final Fantasy VII, που κυκλοφόρησε το 2005 και σκηνοθετήθηκε επίσης από το Nomura.

Untitled

Αν και για το Final Fantasy VII Remake δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση ως προς την κυκλοφορία του, η Amazon και άλλες ιστοσελίδες το έχουν ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία, με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2016. Με την επέτειο 20 χρόνων από Final Fantasy VII να είναι στις Ιανουαρίου 2017, θα είναι πολύ άσχημο για την Square Enix να μην φροντίσει ώστε η 20η επέτειος του παιχνιδιού να συμπέσει με την κυκλοφορία του remake.

Το Final Fantasy VII Remake αρχικά θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4.

Πηγή: CrossMap

Περισσότερα νέα για το Final Fantasy VII: Remake

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.