Τα 3 κορυφαία mods για το GTA V

Σε όλους τους PC gamers αρέσουν τα mods, αφού δίνουν την αίσθηση του κάτι παραπάνω

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σε όλους τους PC gamers αρέσουν τα mods, αφού δίνουν την αίσθηση του κάτι παραπάνω που λείπει συνήθως σε ένα game. Eδώ λοιπόν έχουμε τα 3 κορυφαία Mods για το GTA V

LSPDFR

Ένα από τα καλύτερα mods στο GTA που σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις σαν αστυνομικός, δηλαδή να κάνεις συλλήψεις να παίρνεις κλήσεις για περιστατικά ακόμα και να κόβεις πρόστιμα. Mπορείς να επιλέξεις το αστυνομικό σου τμήμα ,τη στολή σου και το όχημά σου. Αμέσως μετά μπαίνεις σε υπηρεσία και κάνεις τη δουλειά ενός αστυνομικού των Η.Π.Α.

Δείτε ένα βίντεο με το mod.

Prison mod

Τώρα από την άλλη πλευρά έχουμε ένα Mod το οποίο είναι για να βάλει επιπλέον δράση μέσα στο παιχνίδι καθώς και να το κάνει πιο ρεαλιστικό.To prison mod δίνει την δυνατότητα στο κάθε παίκτη να μπεί στη φυλακή. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κάθε υποψήφιος φυλακισμένος ειναι απλά να πάρει 1 αστεράκι και να συλληφθεί απο την αστυνομία. Αφού γίνει αυτό, το παιχνίδι συνεχίζεται μέσα στη φυλακή και για να ξαναγυρίσει στη καθημερινή ζωή ο παίκτης πρέπει να αποδράσει. Αυτό θα το πετύχει εάν προσέχει πολύ τους συγκρατούμενούς του.

Riot mod

Τελευταίο και καλύτερο έχουμε το riot mod που σου δίνει τη δυνατότητα να προκαλέσεις κυριολεκτικά χάος σε ολόκληρη τη χώρα. Οι πολίτες ξαφνικά τρελαίνονται, παίρνουν όπλα και σκοτώνονται μεταξύ τους. Το Mod περιέχει από αυτοκίνητα που τινάζονται στον αέρα μέχρι και πολίτες που σε σκοτώνουν για το παραμικρό. Σκοπός του Mod η επιβίωση.

Περισσότερα νέα για το GTA V