Το Active Time Report του Final Fantasy XV [Gamescom 2015]

Ότι μάθαμε για τον επερχόμενο τίτλο

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Ότι μάθαμε για τον επερχόμενο τίτλο

Final Fantasy XV

Μέσα από το Final Fantasy XV Active Time Report που παρακολουθήσαμε ζωντανά κατά την διάρκεια του Gamescom, μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο της Square Enix, ενώ επίσης είδαμε ένα μικρό κομμάτι gameplay.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με το νεότερο trailer του παιχνιδιού, ενώ αργότερα ο director του παιχνιδιού Hajime Tabata αναφέρθηκε στο backstory του παιχνιδιού.

Το trailer όπως και το backstory καλύφθηκαν σε προηγούμενη ανάρτηση και μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Κατά την διάρκεια του Active Time Report ο Tabata είπε πως δεν θα κάτσει να αναλύσει τα τέρατα που εμφανίστηκαν στο τέλος του trailer. Το μόνο που ανέφερε είναι ότι δεν πρόκειται για Eidolons.

Ο Tabata επίσης απάντησε σε μερικές ερωτήσεις του κοινού, εκ των οποίων μια είχε να κάνει με το αν θα υπάρχουν airships στο παιχνίδι. Η απάντηση που έδωσε είναι πως η ομάδα του παιχνιδιού επεξεργάζεται μια τέτοια πιθανότητα.

«Αν το ύψος που θα πετάει το airship είναι περιορισμένο, τότε θα είναι τεχνικά δυνατό», δήλωσε ο Tabata. «Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να συμπεριληφθούν στο παιχνίδι και να πετάνε στο ύψος που θα πετάνε και τα πουλιά. Αν δεν είναι στο βασικό παιχνίδι, θα ήθελα να προστεθούν αργότερα σαν downloadable content».

Μίλησε επίσης για το Cross Chain combo system και ότι θα υποστεί κάποια αλλαγές. Πέρα από αυτό θα υπάρχει και ένας νέος τύπος Cross Chain στο κεντρικό παιχνίδι που δεν υπήρχε στο Episode Duscae Demo.

Επιπλέον αναφέρθηκε στον κεντρικό κακό του παιχνιδιού λέγοντας πως θα ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους εχθρούς σε Final Fantasy. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτόν θα έχουμε στο μέλλον. Το κορίτσι με τα μαύρα μαλλιά θα παραμείνει ένα μυστήριο για την ώρα, αλλά θα παίζει μεγάλο ρόλο στην ιστορία του παιχνιδιού.

Ένα playable demo στην πόλη θα κυκλοφορήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Επιπρόσθετα, στο gameplay βίντεο είδαμε τον εχθρό Malboro εν δράση καθώς και μια κοιλάδα από το δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Μπορείτε να δείτε το gameplay βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Τέλος, ο Tabata είπε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy έχει καθιερωθεί εσωτερικά της Square Enix μαζί με κάποιες πληροφορίες που αφορούν την ημερομηνία αυτή.

Το επόμενο Active Time Report θα πραγματοποιηθεί στο PAX Prime αργότερα αυτόν τον μήνα και το μεθεπόμενο στο Tokyo Game Show τον Σεπτέμβρη.

Περισσότερα νέα για το Final fantasy XV

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.