Νέο trailer για το Final Fantasy XV [Gamescom 2015]

Dawn

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Dawn

Final-Fantasy-XV

Η Square Enix δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Final Fantasy XV στα πλαίσια του Gamescom 2015 με τίτλο Dawn.

Επίσης είχαμε νέες πληροφορίες για την πλοκή του παιχνιδιού:

Σε μερικές μέρες, το βασίλειο του Lucis θα υπογράψει μια ανακωχή, τελειώνοντας έτσι μια μεγάλη διαμάχη με το Niflheim. Πριν από την τελετή, ο πρίγκιπας Noctis, κληρονόμος του θρόνου του Lucis, θα επισημοποιήσει την ένωση αυτή μέσω του γάμου του με την Lady Lunafreya της αυτοκρατορίας του Tenebrae.

Η πρόταση για ειρήνη ωστόσο, δεν είναι κάτι παραπάνω από μια απάτη ώστε να πέσουν οι άμυνες του Lucis και ο αυτοκρατορικός στρατός να πάρει στα χέρια του την πόλη καθώς και το ιερό της κρύσταλλο μονομιάς. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, ο Noctis συγκλονίζετε όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του ο βασιλιάς καθώς και η αρραβωνιαστικιά του θεωρούνται νεκροί.

Τη νύχτα, το όνειρο για ειρήνη αποτελεί πια μια μακρινή ανάμνηση. Με τον κόσμο του να καταρρέει τριγύρω του, ο Noctis δεν έχει τίποτα πέρα από την αποφασιστικότητα του και τους πιστούς του συντρόφους για να αντιμετωπίσει τις δοκιμασίες που έρχονται.

Δείτε το Dawn trailer παρακάτω.

Περισσότερα νέα για το Final fantasy XV

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.