Σημειώσεις ενημέρωσης 5.15

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 5.15, μια μικρή ενημέρωση

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έχετε προβλήματα με την εγκατάσταση του patch; Δείτε τους πίνακες συζητήσεων για συμβουλές και λύσεις!

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 5.15, μια μικρή ενημέρωση, καθώς είπαμε να αφήσουμε το παιχνίδι να ηρεμήσει για λίγο. Μετά από όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στα αντικείμενα ζούγκλας, στην ισορροπία του παιχνιδιού και τώρα που υποχώρησε λίγο η Πύρινη Παλίρροια (ευχαριστούμε, Μις Φόρτσουν), σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερα να προσθέσουμε αυτήν τη φορά μια πιο ελαφριά ενημέρωση που επικεντρώνεται σε ορισμένους ήρωες που ξεφεύγουν λίγο από το μέσο όρο σε υψηλό επίπεδο παιχνιδιού και να δούμε πώς θα επηρεάσουν όλα αυτά το διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον του παιχνιδιού. Χαλαρώστε κι απολαύστε, λοιπόν.

Αν αναλύσουμε λίγο βαθύτερα τη νέα ενημέρωση, τελικά έχουμε ορισμένες σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει στον Τίμο, ώστε να μπορεί να συμμετέχει λίγο πιο ενεργά στις μάχες και να μην βασίζεται αποκλειστικά στα ναρκοπέδια, ελπίζοντας ότι οι αντίπαλοι θα πέσουν στην παγίδα του. Αν ανήκετε στη μερίδα παικτών που προτιμούν να τον διαγράψουμε εντελώς, θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε τη Φιόρα, με την ενημερωμένη Ντεμασιανή της γκαρνταρόμπα και τις εντυπωσιακές νέες κινήσεις της που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ένα μάθημα στη γούνινη μάστιγα. Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: εσείς γνωρίζατε ότι η τελευταία ενίσχυση που δόθηκε στον Τίμο ήταν πριν από 3 χρόνια; Έτσι, για να μην είναι τελείως άνοστος αυτός ο πρόλογος. Πρώτη φορά βέβαια παρομοιάζουμε τον πρόλογο με φαγητό, αλλά αλλιώς δεν τρώγεται (ουπς, συγγνώμη για αυτό).

Αυτά λοιπόν, δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο για την ενημέρωση 5.15. Δείτε την ανάρτησή μας για την ενημέρωση των ενδείξεων οθόνης για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ζουμερές αλλαγές που έχουν γίνει βάσει των σχολίων σας (ή διαβάστε τις σημειώσεις ενημέρωσης που ακολουθούν), καθώς και για τη νέα τεχνολογία επιλογής αμφιέσεων ματιών. Τα λέμε την επόμενη φορά!

Ήρωες

image Γκάνγκπλανκ

Ο Γκάνγκπλανκ επέστρεψε. Το Q ανιχνεύει αυτόματα το στόχο του σε πολύ μικρότερη ακτίνα. Στους εναλλακτικούς χάρτες, ο Γκάνγκπλανκ αποκτά σταθερά Ασημένια Ερπετά.

Γενικά
Στο εκρηκτικό φινάλε του Μπιλτζγουότερ: Πύρινη Παλίρροια, ο Γκάνγκπλανκ είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Τώρα επιστρέφει στο πεδίο μάχης του League, πιο αποφασισμένος από ποτέ. Μάθετε περισσότερα για τον Γκάνγκπλανκ εδώ.

Q – Κουμπουριά
ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ: Μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό η ακτίνα αυτόματης απόκτησης Βαρελιού της Κουμπουριάς με 1 Ζωή
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: Τώρα αποκτά αυτόματα 1 Ασημένιο Ερπετό ανά δευτερόλεπτο στη Μαινόμενη Άβυσσο, στο Δάσος της Σύγχυσης και στην Κρυστάλλινη Ουλή

image_005 Φιόρα

Η Φιόρα, η Ανίκητη Ξιφομάχος, θα ενημερωθεί κατά την κυκλοφορία της έκδοσης 5.15. Διαβάστε το άρθρο για την ενημέρωσή της, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα εμφάνιση και το νέο κιτ ικανοτήτων της!

image_003 Έκκο

Μειώνουμε τις βασικές τιμές και αυξάνουμε τις αναλογίες Ισχύος Ικανότητας σε όλες τις ικανότητές του. Η παθητική του πλέον προκαλεί λιγότερη επιβράδυνση, αλλά δίνει στον Έκκο περισσότερη ταχύτητα.

Όπως θα θυμάστε από τις σημειώσεις για την ενημέρωση 5.14, είχαμε αναφέρει ότι θέλαμε να εξετάσουμε καλύτερα τον Έκκο ως τανκ σε μια μελλοντική ενημέρωση και να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα, αν υπήρχαν. Εδώ είμαστε, λοιπόν.

Πρώτα από όλα, ορισμένες βασικές πληροφορίες. Γιατί γίνεται τόση φασαρία με τον Έκκο ως τανκ; Δεν είναι ωραίο να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στα build; Πολύ καλές ερωτήσεις, αλλά για να καταλάβετε γιατί πρέπει να γίνουν αλλαγές, ας απαντήσουμε σε ένα άλλο ερώτημα: ποιες είναι οι θυσίες που πρέπει να κάνει κάποιος ήρωας για να αποκτήσει ένα εναλλακτικό build ή στυλ παιχνιδιού; Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Έζρεαλ. Είτε επιλέξετε να πάρετε φουλ Ισχύ Ικανότητα, να τον διαμορφώσετε ως κανονικό σκοπευτή ή να χρησιμοποιήσετε το «Μπλε build», αποφασίζετε πού θα δώσετε έμφαση: στο μεγάλο όγκο ζημιάς με κάθε χτύπημα, στη σταθερή ζημιά ή στην ασφαλή ζημιά και στην παρενόχληση. Αυτές οι επιλογές προσθέτουν μεγάλη ποικιλία στους μηχανισμούς ενός σχετικά απλού ήρωα και του επιτρέπουν να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ομάδας του σε ζημιά.

Η απόφαση του Έκκο να γίνει λίγο πιο ριψοκίνδυνος ή ανθεκτικός, μοιάζει επιφανειακά να ανήκει στην ίδια κατηγορία, αλλά στην πραγματικότητα οι οργανωτικές του δυνατότητες καταστολής πλήθους και το ταλέντο του στη διαφυγή βασίζονται στην ιδέα ότι, αν κάνει κάποια γκάφα, δεν θα μπορεί να γλιτώσει το θάνατο, όσο και αν γυρίζει πίσω το χρόνο. Αν συνδυαστεί με τα στατιστικά των τανκ, ωστόσο, η βασική ιδέα «υψηλού κινδύνου, υψηλής ανταμοιβής» που χαρακτηρίζει τον ήρωα μετατρέπεται σε «κανένας κίνδυνος, υψηλής ανταμοιβή». Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την επιτυχία του Έκκο ως τανκ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ή ως απάντηση σε συγκεκριμένες στρατηγικές, αλλά θέλουμε να εστιάσουμε τη βασική του δύναμη στην Ισχύ Ικανότητας, για να προστατεύσουμε το «αντάρτικο» στυλ του Έκκο.

Παθητική – Αντήχηση Συσκευής Z
ΑΝΑΛΟΓΙΑ: 0,7 Ισχύος Ικανότητας ⇒ 0,8 Ισχύος Ικανότητας
ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ: 40/50/60/70/80% (στα επίπεδα 1/6/11/16/18) ⇒ 30/40/50/60% (στα επίπεδα 1/6/11/16)
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: 40/50/60/70/80% (στα επίπεδα 1/6/11/16/18) ⇒ 40/50/60/80% (στα επίπεδα 1/6/11/16)

W – Παράλληλη Σύγκλιση
ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ: 150/195/240/285/330 ⇒ 80/100/120/140/160
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΣΠΙΔΑΣ: 0,8 Ισχύος Ικανότητας ⇒ 1,5 Ισχύος Ικανότητας

R – Χρονικό Ρήγμα
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΖΩΗΣ: 20/25/30% της ζημιάς που δέχτηκε τα τελευταία 4 δευτερόλεπτα ⇒ 20% της ζημιάς που δέχτηκε τα τελευταία 4 δευτερόλεπτα
ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 1% ανά 30 Ισχύ Ικανότητας ⇒ 1% ανά 15 Ισχύ Ικανότητας

image_007 Νίνταλι

Ο χρόνος χρήσης του Q αυξήθηκε και η ζημιά μειώθηκε. Η ορατότητα που δίνει το W μειώθηκε σημαντικά.

Παρόλο που είναι μια από τις μοναδικές και αμφιλεγόμενες ηρωίδες μας (λόγω της ικανότητάς της να ξεφεύγει όταν έχει το προβάδισμα), έχουμε πολύ καιρό να ασχοληθούμε με τη Νίνταλι στις ενημερώσεις μας. Στην ενημέρωση 5.15, κάνουμε για άλλη μια φορά μία από τα ίδια: αυξάνουμε το ρίσκο που πρέπει να πάρει για να επιτύχει με τις επιθετικές τακτικές εκτέλεσής της. Η εκτόξευση τεράστιων Ακοντίων και οι ενέδρες στους αδύναμους αντιπάλους εξακολουθούν να είναι το βασικό στοιχείο του στυλ παιχνιδιού της Νίνταλι, αλλά τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της για να επιλέγει με ακρίβεια τις συνθήκες κάθε μάχης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της. Αυτές οι αλλαγές πιέζουν ακόμη περισσότερο τη Νίνταλι να βασίζεται στη μορφή του κούγκαρ για να πετυχαίνει εκτελέσεις, αντί να χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά τις ασφαλείς επιθέσεις από μακριά. Επίσης, αφήνουν περισσότερα περιθώρια διαφυγής στους αντιπάλους όταν η Νίνταλι προσπαθεί να συνεχίσει το κυνήγι και να πιέσει έναν αντίπαλο.

Q – Ρίψη Ακοντίου
ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 0,125 δευτερόλεπτα ⇒ 0,25 δευτερόλεπτα
ΖΗΜΙΑ ΑΚΟΝΤΙΟΥ: 50/75/100/125/150 ⇒ 50/70/90/110/130
ΜΕΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΚΟΝΤΙΟΥ: 150/225/300/375/450 ⇒ 150/210/270/330/390

W – Φάκα
ΑΚΤΙΝΑ ΠΕΔΙΟΥ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: 1200 για 0,5 δευτερόλεπτα ⇒ 400 για 0,5 δευτερόλεπτα

image_011 Σίβιρ

Η Ταχύτητα Κίνησης του R ξεκινά από πιο χαμηλά, αλλά κλιμακώνεται ξανά στα ίδια επίπεδα. Οι σύμμαχοι που εισέρχονται στην ακτίνα δράσης του R μοιράζονται το τρέχον μπόνους Ταχύτητας Κίνησης της Σίβιρ.

Στο τελευταίο επεισόδιο των «Σημειώσεων ενημέρωσης της Σίβιρ» που παίχτηκε τελευταία φορά στην ενημέρωση 5.11, είχαμε συζητήσει εκτενώς για την ποικιλία των ηρώων, ιδιαίτερα όσον αφορά τη Σίβιρ και τη δυνατότητά της να επιβάλλει τις μάχες (και την απενεργοποίηση άλλων στρατηγικών). Αν σας φαίνονται μπερδεμένα όλα αυτά, ξαναδιαβάστε τα με την ησυχία της. Εμείς εδώ είμαστε και θα περιμένουμε.

Τι έχει αλλάξει, λοιπόν, από τότε; Αν και υπάρχει πλέον κάπως λιγότερη Ενάρετη Δόξα και περισσότερες γρήγορες επιθέσεις και split-push, οι γενικές συνθήκες παραμένουν λίγο-πολύ οι ίδιες. Οι ομάδες που περιλαμβάνουν τη Σίβιρ μπορούν να επιβάλλουν με το ζόρι ομαδικές μάχες, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τον έλεγχο, αν κερδίσουν τις πρώτες συμπλοκές. Αντί να αποδυναμώσουμε την Σίβιρ, ώστε να μη φιγουράρει τόσο έντονα στην κορυφή (πράγμα που απλά θα είχε ως αποτέλεσμα να δώσει τη θέση της στον επόμενο δυνατό σκοπευτή), αποφασίσαμε να κόψουμε λίγο την περιττή ισχύ της υπέρτατης ικανότητάς της και να πληροφορήσουμε καλύτερα τους αντιπάλους της για το πότε είναι έτοιμη η ομάδα της Σίβιρ να ξεκινήσει τις ομαδικές επιθέσεις.

Για να διευκρινίσουμε την αλλαγή: προηγουμένως, ακόμα και αν περνούσατε μέσα από την ακτίνα της ικανότητας Στο Κυνήγι τη στιγμή που έληγε, κερδίζατε 2/3/4 με αυξημένη Ταχύτητα Κίνησης κατά 60%. Με αυτήν την αλλαγή, η ενίσχυση γίνεται κοινή για όλους – Αν βρίσκεστε μαζί με τη Σίβιρ, όταν ξεκινά την έφοδο, θα αποκτήσετε και τα 8 δευτερόλεπτα της ενίσχυσης. Αν μπείτε αργότερα, θα επωφεληθείτε μόνο από τη διάρκεια που απομένει. Να μάθετε άλλη φορά να μην αργείτε στο κυνήγι!

R – Στο Κυνήγι
ΑΡΧΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ: 60% σε όλες τις βαθμίδες ⇒ 40/50/60%
ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ Οι σύμμαχοι που εισέρχονται στην ακτίνα δράσης της ικανότητας Στο Κυνήγι μετά την ενεργοποίηση, αποκτούν το ίδιο μπόνους Ταχύτητας Κίνησης και την ίδια διάρκεια που έχει τη συγκεκριμένη στιγμή η Σίβιρ. (Προηγουμένως, οι σύμμαχοι απολάμβαναν 2/3/4 δευτερόλεπτα της αρχικής Ταχύτητας Κίνησης, οποιαδήποτε στιγμή και αν έμπαιναν Στο Κυνήγι)

image_014 Τίμο

Ο Τίμο είναι πολύ πιο ύπουλος στη βλάστηση και η Ταχύτητα Επίθεσης της παθητικής ικανότητάς του κλιμακώνεται πλέον ανάλογα με το επίπεδο. Οι παγίδες του R διαρκούν λιγότερο και χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να οπλίσουν, αλλά μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν από μεγαλύτερη απόσταση και αναπηδούν αν χτυπήσουν παγίδες που υπάρχουν ήδη.

Επιτέλους τα καταφέραμε. Μετά από χρόνια σε λήθαργο, ο σκοτεινός άρχοντας του League of Legends επιστρέφει. Παρά τη φήμη του, ο Τίμο δεν είναι από τους πιο ελκυστικούς ήρωες σε υψηλό επίπεδο, εδώ και αρκετό καιρό. Είτε ως ήρωας επάνω λωρίδας για ειδικές αποστολές ενάντια σε αντιπάλους που μάχονται από κοντά ή ως μάγος που βασίζεται στην Ισχύ Ικανότητας για να ελέγξει το χάρτη στη μεσαία λωρίδα, ο Τίμο βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο ισχυρός όσο φωνάζουν τα θύματά του.

Όποιο και αν είναι το στυλ παιχνιδιού σας με τον Αεικίνητο Ανιχνευτή, θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερα στους παίκτες του Τίμο που θέλουν να ξεδιπλώσουν τις ικανότητές τους με τρόπους που θα εκτιμήσουν και οι συμπαίκτες του. Ο ρόλος του Τίμο σε περιβάλλον 5Χ5 είναι πάντα αμφιλεγόμενος. Η ισχύς του βασίζεται στο αν οι αντίπαλοί του θα πέσουν πάνω σε κάποιο μανιτάρι, μια συνθήκη που γίνεται ακόμη πιο υποθετική, όταν η υπόλοιπη ομάδα αρνείται να αξιοποιήσει τα ναρκοπέδια στη στρατηγική της. Για αυτόν το λόγο, προσθέσαμε μερικά ωραία κολπάκια στο Καμουφλάζ και διευκολύναμε τη χρήση των Δηλητηριωδών Παγίδων, ενώ μειώσαμε την ισχύ τους που βασίζεται στο περιβάλλον, όπως είναι η διάρκεια. Με αυτόν τον τρόπο, ο μπαμπούλας της Μπαντλ Σίτι μπορεί να είναι πιο ενεργός και να συνεχίζει να να τσακίζει τις ελπίδες και τα όνειρα των αντιπάλων του με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του (όταν ο Τίμο το Κουνελάκι πετάει τα αυγά του είναι τόσο χαριτωμένος).

Παθητική – Καμουφλάζ
ΜΠΟΝΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: 40% σε όλα τα επίπεδα ⇒ 20/40/60/80% στα επίπεδα 1/5/10/15
ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ: 2 δευτερόλεπτα ⇒ 1,5 δευτερόλεπτα
Νέο: ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ: Ο Τίμο γίνεται αόρατος δύο φορές πιο γρήγορα, όταν βρίσκεται στη βλάστηση
Νέο: ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΙΟΡΝΤΕΛ: ΤΗΝ ΟΥΡΑ Όταν κινείται στη βλάστηση με ενεργοποιημένο Καμουφλάζ, ο Τίμο δεν βγαίνει πλέον από την απόκρυψη

R – Δηλητηριώδης Παγίδα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 λεπτά ⇒ 5 λεπτά
Νέο: ΖΑΡΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ: Η επιβράδυνση πλέον μειώνεται εντός 4 δευτερολέπτων
ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ: 200 ⇒ 300/600/900
ΧΡΟΝΟΣ ΟΠΛΙΣΗΣ: 1 δευτερόλεπτο ⇒ 1,5 δευτερόλεπτο
Νέο: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΖΙΓΚΣ: Αν μια παγίδα πέσει επάνω σε μια ήδη υπάρχουσα Δηλητηριώδη Παγίδα, θα αναπηδήσει σε απόσταση περίπου 3/4/5 Τίμο παραπέρα στην κατεύθυνση που είχε αρχικά
Νέο: ΦΑΡΜΑΡΙΣΜΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ: Τα μανιτάρια τώρα καταστρέφονται με 3 βασικές επιθέσεις από ήρωες που μάχονται από απόσταση (2 βασικές επιθέσεις από ήρωες που μάχονται από κοντά)

Αντικείμενα

image_015 Προάγγελος του Ζέκε

Η ενίσχυση διαρκεί περισσότερο, αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει την απαραίτητη ισχύ.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία του αντικειμένου από τότε που προστέθηκε στο παιχνίδι, για αυτόν δεν κάνουμε μεγάλες αλλαγές στον Προάγγελο του Ζέκε σε αυτήν την ενημέρωση. Η ενίσχυση του αντικειμένου μπορεί να ανατρέψει μόνη της μια μάχη (αρκεί να μπορέσετε να την ενεργοποιήσετε), αλλά πολλές φορές δεν έχει αρκετή διάρκεια για να επηρεάσει σοβαρά το παιχνίδι. Επειδή θέλουμε να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεσή μας για ένα «επιθετικό αντικείμενο υποστήριξης» που θα σας επιτρέψει να κάνετε μεγάλη ζημιά από τη λωρίδα των δύο ηρώων, ο Προάγγελος θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά θα χάσει μέρος της ταχύτητας συσσώρευσής του. Με αυτόν τον τρόπο, θέλουμε να ανταμείψουμε όσους συντονίζουν προσεκτικά τη συγκέντρωση ισχύος για να εξαπολύσουν μια συντροφική αντεπίθεση που θα σπείρει το χάος.

Παρόλα αυτά, ένας Ζιν Ζάο ζούγκλας με τον Προάγγελο του Ζέκε που βασίζεται στην Ισχύ Ικανότητας είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε έστω και μια φορά στη ζωή σας. Παρακαλούμε, παρακαλούμε.

ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ: 12 ⇒ 8
ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ: 6 ⇒ 4
ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥ: 6 ⇒ 4
ΦΟΡΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΜΜΑΧΟΥ: 3 ⇒ 2
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ: 6 δευτερόλεπτα ⇒ 8 δευτερόλεπτα
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΒΩΝ: Διορθώθηκε ένα σφάλμα που δεν επέτρεπε τη μεταφορά των στοιβών του Προάγγελου του Ζέκε σε έναν νέο στόχο, αν χρησιμοποιηθεί ξανά η ενεργή ικανότητα
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ: Διορθώθηκε ένα σφάλμα που δεν πίστωνε βοήθειες με τον Προάγγελο του Ζέκε

Ενημέρωση των ενδείξεων οθόνης (HUD)

Περνάμε την πρώτη δόση της ενημέρωσης των ενδείξεων οθόνης βάσει των σχολίων που λάβαμε από τους παίκτες. Με αυτήν την ενημέρωση, η ενημέρωση θα προστεθεί στις ουρές αγώνων κατάταξης. Τα βασικά θέματα της ενημέρωσης είναι η βελτίωση της αναγνωσιμότητας από κάθε άποψη και η προσθήκη ορισμένων βελτιώσεων που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Καθολικές αλλαγές στις γραμματοσειρές

 • Πλέον χρησιμοποιούμε μια γραμματοσειρά με μεγαλύτερο πάχος
 • Το μέγεθος της γραμματοσειράς έχει αυξηθεί σε πολλά σημεία των ενδείξεων οθόνης
 • Προστέθηκε σκίαση στο παράθυρο συνομιλίας

Πίνακας στατιστικών ήρωα

 • Τα ενισχυμένα στατιστικά εμφανίζονται και πάλι με έγχρωμο κείμενο
 • Τα εικονίδια στατιστικών είναι μεγαλύτερα
 • Η Πιθανότητα Καίριου Χτυπήματος και η Εμβέλεια Επίθεσης έχουν αλλάξει θέση μεταξύ τους. Η Πιθανότητα Καίριου Χτ είναι πλέον στην προεπιλεγμένη προβολή, ενώ η Εμβέλεια Επίθεσης εμφανίζεται στη διευρυμένη προβολή.
 • Αυξήσαμε τη φωτεινότητα της γραμμής πόντων εμπειρίας

Γραμμή ικανοτήτων

 • Οι κινούμενες ενδείξεις Χρόνου Επαναφόρτισης καλύπτουν πλέον ολόκληρο το εικονίδιο της ικανότητας
 • Νέα χρώματα που διαφοροποιούν πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις “σε επαναφόρτιση” και “το Μάνα εξαντλήθηκε”
 • Προστέθηκαν ξανά οι μπάρες χρήσης για όλες τις ικανότητες που δεν εφαρμόζονται άμεσα
 • Τα κινούμενα εφέ στις ενδείξεις οθόνης (αναβάθμιση, εναλλαγή, έξοδος από επαναφόρτιση ικανοτήτων) είναι πλέον χρυσά, αντί για μπλε
 • Τα κινούμενα εφέ των ενδείξεων οθόνης έγιναν λίγο πιο ξεκάθαρα

Στατιστικά και πληροφορίες παιχνιδιού

 • Οι εκτελέσεις πλασμάτων, το ΕΘΒ και το ΕΘΒ ομάδας έχουν μεταφερθεί στην επάνω δεξιά γωνία, δίπλα στο χρονόμετρο του παιχνιδιού
 • Το μέγεθος των πλαισίων ομάδας δίπλα από το μίνι χάρτη έχει αυξηθεί
 • Οι δείκτες Ping και FPS είναι μεγαλύτεροι

Πίνακας βαθμολογίας

 • Αυξήθηκε το διάστημα που χωρίζει διάφορα στοιχεία του πίνακα βαθμολογίας
 • Τα πορτρέτα ηρώων είναι μεγαλύτερα
 • Οι μετρητές ξορκιών συμμάχων Επικαλεστών είναι μεγαλύτεροι
 • Προστέθηκε ένα κουμπί σίγασης δίπλα από κάθε πορτρέτο ήρωα

Σύστημα άμεσων σχολίων

Όπως αναφέραμε όταν έγινε διαθέσιμο, το Σύστημα άμεσων σχολίων ήταν αρχικά ρυθμισμένο συντηρητικά για να αποφύγουμε τυχόν εσφαλμένες αναφορές. Τώρα που το έχουμε δει να λειτουργεί για μερικούς μήνες, θα αρχίσουμε να βγάζουμε τις βοηθητικές ρόδες. Συγκεκριμένα, έχει αυξηθεί η πιθανότητα τιμωρίας της ρητορικής μίσους από το σύστημα, μετά από μόλις μία περίπτωση.

Έκφραση Εξειδίκευσης Ήρωα

Αυτήν τη φορά το εννοούμε.

Όταν είχε γίνει διαθέσιμη η Εξειδίκευση Ήρωα πριν από λίγο καιρό, είχαμε πάρει την απόφαση να περιμένουμε για να δούμε πώς θα χρησιμοποιούσαν οι παίκτες τις εκφράσεις βαθμίδας 4 και 5 προτού τις κάνουμε ορατές στην αντίπαλη ομάδα. Τώρα που πέρασαν λίγοι μήνες, και αφού προσθέσαμε ένα μέτρο ασφαλείας που επιτρέπει στους παίκτες να αποφεύγουν το σπαμάρισμα των εκφράσεων, είμαστε έτοιμοι να σας επιτρέψουμε να δείξετε τα επιτεύγματά σας σε όλους τους παίκτες που συμμετέχουν στους αγώνες σας!

ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ Οι εκφράσεις Εξειδίκευσης Ήρωα βαθμίδας 4 και 5 είναι πλέον ορατές στην αντίπαλη ομάδα
ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Αν επιλέξετε να κάνετε σίγαση ενός παίκτη, δεν θα εμφανίζεται πλέον και η έκφραση Εξειδίκευσης Ήρωά του (ισχύει για συμμάχους και αντιπάλους)

Επιλογή Αμφίεσης Ματιών

Μπορείτε να επιλέξετε την αμφίεση ματιού σας στην επιλογή ήρωα.

Ποιος ξέρει, μπορεί επιτέλους να καταφέρετε να πείσετε και τους φίλους σας να βάζουν Μάτια.

Λέμε τώρα.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΤΙ: Μπορείτε τώρα να επιλέξετε μια αμφίεση ματιού στην Επιλογή ήρωα!
ΦΤΟΥ ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ Αυτή η δυνατότητα δεν έχει προστεθεί ακόμη στο Δημιουργό Ομάδας, επομένως μην ξεχάσετε να μεταβείτε στο κατάστημα και να επιλέξετε την αμφίεσή ματιού σας προτού δηλώσετε έτοιμοι!

Διορθώσεις σφαλμάτων

 • Μαυραγορίτικες Μονομαχίες Ενίσχυση: Τηλεμεταφορά χωρίς Χρόνο Επαναφόρτισης
 • Ο Γαριδρομέας ρίχνει πλέον μια ψυχή
 • Η αναβάθμιση ενός φυλαχτού δεν μηδενίζει πλέον το Χρόνο Επαναφόρτισής του (Αυτό είχε διορθωθεί από την ενημέρωση 5.14, αλλά ξεχάσαμε να το αναφέρουμε. Συγγνώμη!)
 • Η χρήση ενός αναλώσιμου αντικειμένου δεν απενεργοποιεί πλέον προσωρινά τις επιδράσεις του Αδηφάγου
 • Ο Γκάλιο πιστώνεται πλέον σωστά τις βοήθειες όταν προστατεύει τους συμμάχους του με το W – Προτείχισμα
 • Ο Φρουρός των Πνευμάτων Ούντιρ πλέον λέει μια ατάκα όταν σκοτώνει τον Γαριδρομέα
 • Επανήλθαν τα προσαρμοσμένα ηχητικά εφέ του E – Σούνπο για την Καταρίνα με Φονικό Έλκηθρο και την Καταρίνα της Αμμοθύελλας

Επερχόμενες αμφιέσεις

Η παρακάτω αμφίεση θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης 5.15:

Φιζ το Κουνελάκι

Fizz_8

Επερχόμενα Πακέτα Πακέτα Παραλλαγών

Τα παρακάτω πακέτα παραλλαγών θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης 5.15:

Βασικά πακέτα παραλλαγών

Η κατάρα της Κασσιόπης

Cassiopiea_Base

Πακέτα παραλλαγών αμφιέσεων

Δρακοκτόνος Βέιν Χάος

Vayne_Dragonslayer

Νάμι Κυπρίνος Στοιχείο

Nami_Koi

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends