Ο Γκάνγκπλανκ επιστρέφει και η εκδήλωση τελειώνει

Το Μπίλτζγουοτερ: Πύρινη Παλίρροια σαλπάρει μακριά στις 10 Αυγούστου, στις 12:00 π.μ.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

bw_lolclient_card_almostover

Με λίγα λόγια: Το Μπίλτζγουοτερ: Πύρινη Παλίρροια σαλπάρει μακριά στις 10 Αυγούστου, στις 12:00 π.μ.. Μπορείτε να αποκτήσετε την αμφίεση Καπετάν Γκάνγκπλανκ, αν έχετε τον ήρωα και παίξετε ένα παιχνίδι με εύρεση συμπαικτών με τον Γκάνγκπλανκ (ή αν έχετε παίξει ήδη ένα τέτοιο παιχνίδι), πριν από τη λήξη της εκδήλωσης.

Το σκηνοθετημένο θέαμα του βυθίσματος του Στοιχήματος Θανάτου έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο θρυλικός κουρσάρος Γκάνγκπλανκ είχε χαθεί στις φλόγες. Όμως οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ και ο Γκάνγκπλανκ επιστρέφει για να διεκδικήσει ξανά αυτό που πιστεύει ότι του ανήκει.

Με ένα νέο μεταλλικό χέρι στη θέση αυτού που έχασε, ο πειρατής που είναι γνωστός ως η Μάστιγα των Θαλασσών είναι έτοιμος να σαρώσει ξανά το Φαράγγι των Επικαλεστών με τα κανόνια του, μετά από μια σύντομη παραμονή στο PBE.

Για να γιορτάσουμε την πρώτη φορά που κάνουμε κάτι τόσο δραματικό με την ιστορία και το θέμα της εκδήλωσης, προσφέρουμε την αναμνηστική αμφίεση Καπετάν Γκάνγκπλανκ που απεικονίζει τον τρομερό πειρατή όπως ήταν πριν από τα γεγονότα του Μπίλτζγουοτερ: Πύρινη Παλίρροια. Όλοι οι παίκτες που έχουν στην κατοχή τους τον Γκάνγκπλανκ θα λάβουν δωρεάν την αμφίεση Καπετάν Γκάνγκπλανκ, αρκεί να παίξουν (ή να έχουν παίξει ήδη) ένα ολόκληρο παιχνίδι με τον ήρωα με εύρεση συμπαικτών.

Ο Καπετάν Γκάνγκπλανκ είναι το ενθύμιο μιας άλλης εποχής, όταν ο αυτοανακηρυγμένος βασιλιάς των κουρσάρων κυβερνούσε το Μπίλτζγουοτερ με το σιδερένιο του σπαθί και την ασίγαστη αγάπη του για τη χαρακτική σε κόκκαλα. Το βασικό μοντέλο του Γκάνγκπλανκ έχει αλλάξει πλέον οριστικά μετά από το σατανικό σχέδιο της Μις Φόρτσουν, αλλά η αμφίεση Καπετάν Γκάνγκπλανκ απεικονίζει τον πειρατή όπως ήταν πριν από την αιματηρή πτώση του.

Τώρα που η επιστροφή του Γκάνγκπλανκ βρίσκεται προ των πυλών και η ιστορία του Μπίλτζγουοτερ: Πύρινη Παλίρροια φτάνει στο τέλος της, η ειδική αυτή εκδήλωση του παιχνιδιού φτάνει στο τέλος της.

Το Μπίλτζγουοτερ: Πύρινη Παλίρροια ετοιμάζεται να σαλπάρει μακριά σε μόλις μια εβδομάδα και μαζί του φεύγουν και τα πακέτα, το merch, τα εικονίδια και οι νέες λειτουργίες παιχνιδιού, κλειδωμένα στο αμπάρι του. Αν θέλετε να μονομαχήσετε στη μαύρη αγορά, να προσθέσετε στη συλλογή σας τη δωρεάν αμφίεση Καπετάν Γκάνγκπλανκ ή να αρπάξετε κι άλλο πλιάτσικο από το Μπίλτζγουοτερ, έχετε μέχρι τις 10 Αυγούστου, στις 12 π.μ..

Ελπίζουμε να σας άρεσε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι. Τα λέμε στο πεδίο της μάχης!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends