Οι 5 πιο εκνευριστικοί champions στο League of Legends

Πέρα από τα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε καθημερινώς στο League of Legends

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πέρα από τα περιστατικά που αντιμετωπίζουμε καθημερινώς στο League of Legends – troll, afk, spamming – υπάρχει και αυτή η κατηγορία champions που καταφέρνει να μας φτάνει στα όρια μας! Στο παρακάτω άρθρο, λοιπόν, θα σας παρουσιάσω τους 5 πιο εκνευριστικούς χαρακτήρες του League of Legends.

2579222-league

Teemo

Στο συγκεκριμένο ρακούν σηκώνω τα χέρια ψηλά! Αν και όλο το concept μας παρουσιάζει μία εικόνα ενός άκακου και γαλήνιου πλάσματος, στην πραγματικότητα ο Teemo είναι η αντιπροσωπεία του Διαβόλου στο LoL. Τι είναι άραγε περισσότερο εκνευριστικό επάνω του; Το γεγονός ότι μετατρέπει όλο το πεδίο σε ναρκωπέδιο; Ή μήπως ότι μπορεί να παραμείνει αόρατος και να σε πυρπολεί με το φυσοκάλαμό του; Ιδού η απορία…

Shaco

Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα που τον βρίσκεις, που τον χάνεις. Θυμάμαι άπειρες φορές όπου αυτός ο ψυχοπαθής clown δραπετεύει από τις κρίσιμες στιγμες, σώος και αβλαβής, μέσω του fear και των άλλων «ύπουλων» ικανοτήτων του.

Blitzcrank

Ένας από τους βασικούς παίκτες που θα κάνω ban σε ένα ranked game, αλλά και γενικώς θα προσπαθήσω να αποφύγω κατά τη διάρκεια κάθε παιχνιδιού. Στην περίπτωση του Blitz δε χρείαζεται πολύ, παρά ένα χέρι, για να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Singed

Από μακρυά και αγαπημένα με το συγκεκριμένο χαρακτήρα. Ο Singed χρειάζεται μόνο τα τοξικά αέριά του και λίγα μπουκαλάκια mana για να σας οδηγήσει στην παράνοια. Επίσης, το γεγονός οτί μπορεί να κάνει καλύτερο farming από εσάς, χωρίς ούτε ένα hit, με ξεπερνάει!

Master Yi

Ο «κεντέρης» του League of Legends. Αν τον πιάσετε ποτέ… καλώς!

Περισσότερα νέα για το League of Legends