Απολογία του XiaoWeiXiao για την υπόθεση Elo Boosting

Η απάντηση του XiaoWeiXiao και της Team Impulse

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η απάντηση του XiaoWeiXiao και της Team Impulse

1354873581216769319

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο, το οποίο θα βρείτε εδώ, ο Yu «XiaoWeiXiao» Xian δικαίως κατηγορείται πως «ανέβασε» divisions ένα ξένο λογαριασμό έναντι χρημάτων, το λεγόμενο Elo Boosting. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε υποπέσει σε σοβαρή παράβαση.

Η ομάδα του Xian, η Team Impulse, εξέδωσε μια δήλωση χθές το βράδυ επιβεβαιώνοντας την πράξη του. Η ανακοίνωση περιείχε την προσωπική μαρτυρία του Xian, που περιγράφει πως δεν γνώριζε την σοβαρότητα της κατάστασης:

«Γεια σας, είμαι ο TiP XiaoWeiXiao, λυπάμαι για όλους. Λόγω της άγνοιάς μου, δεν είχα συνειδητοποιήσει πως το Elo Boosting είναι τόσο σοβαρό περιστατικό, οπότε συνέβη. Σας διαβεβαιώνω παιδιά, αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Ειλικρινά ζητάω συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς μας, την Riot Games, και κατά κύριο λόγο στους συμπαίκτες μου. Συγγνώμη που δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας».

Η TiP κρίνει το γεγονός αναφέροντας πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα λένε:

«Απ’ όσο γνωρίζουμε αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία παράβαση του XWX. Αυτό ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν στο οποίο ούτε οι παίκτες, ούτε η διοίκηση, ούτε η οργάνωση ως σύνολο συμμετείχαν ή γνώριζαν κάτι γι’ αυτό».

Η Riot είπε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως η υπόθεση του Xian διερευνάται, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Γνωρίζουμε πως η εταιρεία λαμβάνει κάθετες αποφάσεις όσον αφορά τον τομέα του Elo Boosting, το οποίο είναι απολύτως κατανοητό. Μέσω αυτού το παιχνίδι οδηγείται σε μια pay-to-win μορφή, στην οποία άτομα με ελλιπής εμπειρία κατατάσσονται σε ένα υψηλό επίπεδο, αδυνατώντας να ακολουθήσουν του ρυθμούς των συμπαικτών τους.

Περισσότερα νέα για το League of Legends