Η Team SoloMid σπάει την «μονοτονία»

Η TSM επιστρέφει δριμύτερη

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η TSM επιστρέφει δριμύτερη

tsm

Μετά από 4 συνεχόμενες ήττες και πολλές κακές αποφάσεις, σήμερα κατάφερε να νικήσει την Team Dignitas. Αυτό σημαίνει πως αν νικήσουν τους Enemy Sports και Cloud 9 φτάνουν στο 12-6, και καταφέρνουν να κερδίσουν μία θέση στα Play-offs.

Ο Βjergsen με AP Kog Maw στο mid, αγόρασε το Τear of Goddess και το Luden’s Echo, καταφέρνοντας αρκετές φορές να εμποδίσει την Team Dignitas να κάνει κάποια απειλητική κίνηση. Στη συνέχεια η TSM, πήρε το πρώτο δράκο ανενόχλητη, προσέχοντας κάθε κίνηση και αυξάνοντας το χρυσό της ομάδας. Το ίδιο θα λέγαμε πως έκανε και ο Wildturtle αφού έπαιζε με ασφάλεια έτσι ώστε να μην τον «ξαναπιάσουν» μόνο του. Φυσικά το να κυνηγήσεις την Tristana έχοντας το W δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης. Αυτό το διαπιστώσμαμε όταν ο Wildturtle πήγε στο Top lane και δεν είχε όραση στους επάνω θάμνους. Ξέφυγε, όπως και ο Lustboy, με προτεραιότητα στο να σώσει το AD carry του και μπαίνοντας μπροστά για να μην πεθάνει. Από εκεί και πέρα ο συνδυασμός των Ap Kog Maw και Tristana ήταν φοβερός, στο laning phase και στο teamfight. Παίρνοντας την κατάλληλη θέση και οι δύο παίκτες κατάφεραν να μέινουν ζωντανοί για όλο το παιχνίδι. Επίσης μπορούμε να πούμε πως τα αντανακλαστικά του ADC της TSM δεν χάθηκαν σίγουρα μετά την επική διαφυγή του με τουλάχιστον 10% ζωή, και με ένα flash από την θανάσιμη ρουκέτα της Jinx που κατευθυνόταν πάνω του. Tελικώς, αφού πήραν το Baron buff έκλεισαν το παιχνίδι με 1-10 και δύο αθάνατα carrys.

Όλα οφείλονται στο ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στους προπονητές της ομάδας, αφού ο Yoonsup «Locodoco» Choi είχε κάποια θέματα τελευταία και η ομάδα τον έθεσε ανίκανο ώστε να τον αντικαταστήσει ο Andy «Reginald» Dinh (ιδιοκτήτης και πρώην παίκτης της ομάδας). O Reginald θέτει υψηλά τον πήχυ προπονόντας πάρα πολύ την ομάδα, έχοντας ένα σκοπό και μόνο, τo World Champioship.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο