Η ενημέρωση HUD κυκλοφορεί με την ενημέρωση 5.14!

Μετά από μια μακρά παραμονή στο PBE, η ενημέρωση ενδείξεων οθόνης (HUD) θα είναι διαθέσιμη στους κανονικούς σέρβερ του παιχνιδιού μαζί με την ενημέρωση 5.14

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

hud-tl-banner

Μετά από μια μακρά παραμονή στο PBE, η ενημέρωση ενδείξεων οθόνης (HUD) θα είναι διαθέσιμη στους κανονικούς σέρβερ του παιχνιδιού μαζί με την ενημέρωση 5.14. Ρίξτε μια ματιά στον εξειδικευμένο ιστότοπο για την ενημέρωση HUD για να μάθετε όλο το ιστορικό. Ωστόσο, αν ήδη γνωρίζετε τις αρχικές αλλαγές και θέλετε απλώς να μάθετε τι έχει αλλάξει από τότε που οι νέες ενδείξεις οθόνης κυκλοφόρησαν στο PBE, διαβάστε παρακάτω!

Δείτε παρακάτω τι έχει αλλάξει – σε μεγάλο βαθμό χάρη στα σχόλιά σας – από τότε που η ενημέρωση ενδείξεων οθόνης κυκλοφόρησε στο PBE:

  • Μετρητές υπέρτατων ικανοτήτων συμπαικτών – προσθέσαμε μετρητές που υποδεικνύουν πότε οι σύμμαχοί σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπέρτατες ικανότητές τους! Πριν την ενημέρωση, αυτό υποδηλωνόταν από ένα δυαδικό πράσινο φως. Με την ενημέρωση, οι μετρητές υπέρτατων ικανοτήτων συμπληρώνονται και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να υπολογίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια πότε είναι η στιγμή για συνδυασμό ικανοτήτων.
  • Μετρητές ξορκιών συμπαικτών επικαλεστών – πατήστε το πλήκτρο tab ανά πάσα στιγμή και θα δείτε αν οι σύμμαχοί σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ξόρκια τους και, αν όχι, σε πόση ώρα θα μπορούν.
  • Οι γραμμές Μάνα συμπαικτών επέστρεψαν – είχαμε καταργήσει τις γραμμές Μάνα συμμάχων με την ενημέρωση, υποθέτοντας ότι δεν ήταν ιδιαιτέρως σημαντικές. Κάναμε λάθος, μας το επισημάνατε και πλέον τις επαναφέραμε.
  • Διατήρηση – αν ανοίξετε τα στατιστικά ήρωα ή την εμφάνιση καθυστέρησης κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, πλέον θα παραμένουν ανοιχτά μεταξύ των αγώνων.
  • Τελετή ανόδου επιπέδου – προσθέσαμε πολλά κινούμενα γραφικά και ήχους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι συνειδητοποιείτε την άνοδό σας.
  • Σαφήνεια γραμμής ξορκιών – κάναμε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο σχήμα, το χρώμα και τις κινήσεις του χρόνου επαναφόρτισης, της απώλειας ελέγχου και της εξάντλησης Μάνα, για να βελτιώσουμε την αναγνωσιμότητα.
  • Αλλαγές μίνι χάρτη – θεωρούσαμε ότι ο χρόνος παιχνιδιού ταίριαζε κοντά στον μίνι χάρτη, καθώς συνήθως η μέτρηση συνδέεται με τα αντικείμενα του χάρτη. Τελικά, όμως, μέσα από δοκιμές και σχόλια διαπιστώσαμε ότι ταιριάζει περισσότερο στην επάνω γωνία.
  • Οπτικό στυλ – μας αρέσει το μίνιμαλ, αλλά ίσως να υπερβάλαμε λιγάκι. Προσπαθήσαμε να προσθέσουμε περισσότερη μαγεία μέσω αλλαγών στις υφές και κινήσεων.
  • Προσβασιμότητα – επαναφέραμε το κλείδωμα κάμερας και τα κουμπιά επιλογών.

Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε την ενημέρωση ενδείξεων οθόνης (HUD) στους κανονικούς σέρβερ μαζί με την ενημέρωση 5.14. Πρώτα θα κυκλοφορήσει στις ουρές αναμονής χωρίς κατάταξη, ώστε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα προκληθεί κάποιο πρόβλημα και, στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, εντός λίγων ημερών θα την προσθέσουμε και στις ουρές αναμονής με κατάταξη.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία των νέων ενδείξεων οθόνης! Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια που ακολουθούν!

Περισσότερα νέα για το League of Legends