Αναταραχή στους SK Gaming;

Πηγές θέλουν τον Nrated να αποτελεί παρελθόν από τους SK Gaming

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πηγές θέλουν τον Nrated να αποτελεί παρελθόν από τους SK Gaming

Μετά τις αποχωρήσεις παικτών από τους Copenhagen Wolves, φήμες θέλουν τους SK Gaming να παίρνουν σειρά. Συγκεκριμένα, λέγεται πως την πόρτα της εξόδου θα δει ο Nrated.

nrated

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το διώξιμο του Nrated προκάλεσε αναταραχή στην ομάδα η οποία είχε ως αποτέλεσμα όλα τα μέλη των SK, με εξαίρεση τον mid laner Fox, να επιθυμούν να φύγουν. Σαν τελευταία λύση ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Alexander Müller, προσέφερε χρηματική αμοιβή στους παίκτες για να μείνουν μαζί μέχρι το τέλος του Summer Split, χωρίς πάντα τον Nrated. Αν δεν γίνει αυτό μπορεί ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα να δούμε τους SK με τελείως διαφορετικό ρόστερ.

Επισημαίνεται μάλιστα ότι έγινε πρόταση στον Hybrid, support των Gamers2, να αντικαταστήσει τον Nrated, η οποία και απορρίφθηκε. Τα λεγόμενα αυτά ενισχύονται απ’ τα αινιγματικά tweets του Candypanda, AD carry των SK, στα οποία γράφει: «Σημείο χωρίς επιστροφή – Λυπηρές στιγμές» και «Εύχομαι να μπορούσα να γράψω τι συμβαίνει».

Φυσικά επισημαίνουμε πως όλα αυτά είναι φήμες και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της διοίκησης της ομάδας.

https://twitter.com/CandyPandalol/status/619623397472010240

Περισσότερα νέα για το League of Legends