Ο Diego «Quas» Ruiz επαναπροσδιορίζει το Top

Ο Quas πάει αντίθετα στο «ρεύμα»

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

quas-hero

  • Ομάδα: Team Liquid
  • Περιοχή: North America
  • Θέση: Top
  • Χαρακτηριστικοί Champions:

Swain Hecarim Renekton Ryze

Ο Quas πάει αντίθετα στο «ρεύμα», τόσο στον τρόπο παιχνιδιού του όσο και στις σύνθηκες υπό τις οποίες βρίσκει τον δρόμο του προς το LCS. Ακόμα, αποδέχεται οποιαδήποτε πρόκληση εμφανίζεται στην επαγγελματική σκηνή. Οι περισσότεροι παίκτες που έρχονται στο LCS από άλλες περιοχές, προέρχονται από την Ευρώπη ή την Κορέα, ενώ ο Quas είναι ο μόνος παίκτης που έρχεται στο NA LCS από την Νότια Αμερική.

Ο παίκτης από την Βενεζουέλα έχει την φήμη ενός από τους πιο γνώστες επαγγελματίες παίκτες. Απόδειξη αυτού, αποτελεί το ότι επιλέχτηκε από την Curse τo 2013. Λόγω της εμπειρίας του στο mid lane, μπόρεσε να βοηθήσει τον Joedat «Voyboy» Esfahani. Αυτοί οι δυο αντάλλαζαν συνεχώς ιδέες για το παιχνίδι και την βελτίωση στους συγκεκριμένους ρόλους που είχαν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014.

Με την μετάβαση του στην Team Liquid το 2015, ο Quas παραμένει ένας από τους πρωτοπόρους στην αναθεώρηση του τρόπου παιχνιδιού στο top lane. Έχει παίξει 13 ήρωες σε 18 παιχνίδια στο Spring Split, προσφέροντας εξαιρετικές στιγμές. Με αυτό τον αποδεικνύει την δυνατότητα του στο να προσαρμόζεται στην κάθε περίσταση. H ικανότητα και η ευστροφία του Quas θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία των Team Liquid στα Playoffs και στο World Championship.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο