Πληροφορίες για το online του Tony Hawk’s Pro Skater 5

Αποκλειστικό μόνο για τις εκδόσεις Playstaion 4 και Xbox One

Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αποκλειστικό μόνο για τις εκδόσεις Playstaion 4 και Xbox One

THPS5_07-13-15

Η Activision ανακοίνωσε ότι το online κομμάτι του Tony Hawk’s Pro Skater 5 θα είναι αποκλειστικά για PS4 και Xbox One και πως δεν θα περιλαμβάνεται στις φθηνότερες εκδόσεις του PS3 και Xbox 360. Μερικές ακόμα πληροφορίες που έδωσε:

  • Τα επίπεδα freeskate λειτουργούν σαν λόμπι και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 20 άτομα, ενώ αποτελούν και το κεντρικό σημείο όπου οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διάφορες αποστολές και αγώνες online
  • Λειτουργεί με dedicated serves επιτρέποντας στους χρήστες να μπουν ή να βγουν από το freeskate οποιαδήποτε στιγμή
  • Από το μενού Sessions, μπορείτε να πάρετε μέρος σε διάφορες αποστολές μαζί με την ομάδα σας ή να προκαλέσετε άλλες ομάδες. Μέσα από αυτό το μενού μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε την ομάδα σας και να δείτε ποιος βρίσκεται online

Οι χρήστες PS3 και PS4 θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν παίκτες με τα κεφάλια τους Sackboy (LittleBigPlanet), Sweet Tooth (Twisted Metal) και Ratchet (Ratchet and Clank).

Το Tony Hawk’s Pro Skater 5 θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εκδόσεις για PS3 και Xbox 360 κάποια στιγμή πριν τις γιορτές.

Περισσότερα νέα για το Tony Hawk's Pro Skater 5

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.