Πρώτη μεγάλη επιτυχία για την ομάδα LoL του Gamespace

Στο club των Ελληνικών ομάδων που έχουν κερδίσει ευρωπαϊκό go4lol προστέθηκε η ομάδα του Gamespace.gr

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στο club των Ελληνικών ομάδων που έχουν κερδίσει ευρωπαϊκό go4lol προστέθηκε η ομάδα του Gamespace.gr

Μετά από Test Your Limits, Different Dimension, Void Gaming, onTop και  Epic Avalance, (βοηθήστε με για  MadGods) ήρθε η σειρά της δικιάς μας ομάδας να μπει στο club των μεγάλων και να βρεθεί στην κορυφή του εβδομαδιαίου Ευρωπαϊκού τουρνουά.

O δρόμος προς την κορυφή περιελάμβανε 2 Ελληνικές (Better Think Twice και The power of Bronze), 3 Πολωνικές και στον τελικό μια ομάδα από τη Ρουμανία (RedRush).

Πλην του τελικού στον οποίο για λίγο βρέθηκε πίσω και στα kills και στα gold, σε όλο το τουρνουά δεν έδειξε να απειλείται σε κανένα σημείο από καμία ομάδα που συνάντησε. Τη μια το Mid την άλλη το bot lane, οδηγούσε το παιχνίδι με την υποστήριξη του Jungle που ήταν παρόν σε όλα τα fights και ασκούσε διαρκή πίεση στους αντιπάλους. Πολύ επιθετικό το top lane που τελικά δικαιώθηκε για τις περισσότερες αποφάσεις του, στήριξε την προσπάθεια όλης της ομάδας χωρίς να υστερήσει σε απόδοση.

Στα πρώτα λεπτά του τελικού, μιας και το setup ήταν για late game, βρέθηκε πίσω αλλά το σχεδόν full tank line up με Nautilus – Ryze – Gragas και Gnar στο late game μπορούσε να δεχθεί άπειρο damage χωρίς να δείξει σημεία κόπωσης και επίσης να προστατέψει επαρκώς την Sivir η οποία έκανε party μόλις ολοκλήρωσε το build.

Ο τελικός έληξε σε περίπου 40 λεπτά κάπως έτσι:

gsgo4lol

Τα brackets του τουρνουά θα τα βρείτε εδώ

Gamespace line up:

  • Support: Αλέξανδρος «WrathAndLust» Φράγκος
  • Marksman: Ηλίας «DoublePrince« Σούλκας
  • Jungle:  Γιώργος «T a r z a n» Λιόντας

Fill για το συγκεκριμένο τουρνουά με πολλές ευχαριστίες από μεριάς Gamespace:

  • Top: Γιάννης «JohnaL» Αλεξόπουλος
  • Mid: Φίλιππος «uPooD»  Χονδρός

Να ευχηθούμε στην ομάδα μας, η πρωτιά αυτή να είναι η πρώτη μιας μεγάλης σειράς επιτυχιών σε online αλλά και LAN πρωταθλήματα και παράλληλα να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983