Καλίστα: Η ψυχοδεμένη συνεργία!

Η ultimate της Καλίστα, το Κάλεσμα της μοίρας, έχει μεγάλη δυνατότητα να δημιουργήσει δυνατά AoE

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

tumblr_nejv8s7gMW1tf5d1lo1_500

Η ultimate της Καλίστα, το Κάλεσμα της μοίρας, έχει μεγάλη δυνατότητα να δημιουργήσει δυνατά AoE. Το κατά πόσο αυτό θα επιτευχθεί, εξαρτάται από τον ποιον θα επιλέξεις για να κάνεις το Soul-Bound.

Ωστόσο, συνιστάται το άτομο που θα διαλέξει να έρθει μαζί σας στο botlane ως support να είναι κατάλληλο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενας περιορισμός των champions που μπορείτε να επιλέξετε.

Παρακάτω θα δείτε τους καλύτερους υποψήφιους που μπορούν να συνοδέψουν την Καλίστα!

kal

  • Γκάλιο

Ξέρω είναι περιέργο. Όμως, ο Γκάλιο θα ήταν ενα πολύ δυνατό pick μαζί με την Καλίστα. Ως support προσφέρει πόλυ harass στο early game και στο late game είναι ενα πολύ δυνατό tank. Επίσης η ulti του, Άγαλμα του Ντούραντ, είναι πολυ σημαντική. Γιατί; Φανταστείτε λιγό ενα συνδυασμό των δύο αυτών ultimate. Υπάρχει δυνατότητα για taunt πέντε αντιπάλων.

  • Άλισταρ

Η σκέψη είναι ίδια με του Γκάλιο. Δηλαδή, ο Άλισταρ προσφέρει ενα δυνατό sustain ως support και επίσης είναι ένα δυνατό tank στο late game. Το combo με τον Άλισταρ είναι πολύ δυνατό λόγω του CC που έχει. Επιπροσθέτως, ο Άλισταρ δεν έχει τόσο φόβο να πεθάνει λόγω της ultimate του, η Αδιάρρηκτη Θέληση.

chibi_kalista_by_zedrin-d8k3jay

  • Μοργκάνα

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, οι champions που μπορούν να συνεργαστούν με την Καλίστα, είναι αυτοί που έχουν κάποιου είδους CC ή κάποια AoE ικανότητα. Η Μοργκάνα σαν support μπορεί να κάνει ενα πολύ δυνατό harass με το Δέσμα του Σκότους (Q) και μπορεί να προστατεύσει την Καλίστα με την Μάυρη Ασπίδα (E). Το combo της Μοργκάνα και της Καλίστα είναι πολύ δυνατό αν το σκεφτείτε και εσείς.

league_of_legends___chibi_kalista_by_macuapo89-d87m7wu

Τέλος, οι συνδυασμοί της Καλίστα με τα support είναι αμέτρητοι. Θα μπορούσα να προσθέσω περίεργα picks που δεν θα περιμένατε να δείτε. Ο Μαοκάι, η Σόνα και ο Μαλφάϊτ είναι αξιόλογα picks για να συνδυάστουν οι ικανότητες τους με την ultimate της Καλίστα. Η γνώμη μου είναι πως όταν βλέπετε στο lobby, να θυμάστε ότι η συνεργία είναι το κλειδί για τα combo και τα damage output.

tumblr_nfghdiUFUa1u47swgo1_500

Περιμένουμε τα σχόλια και τις απορίες σας!

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags