Γέφυρα του Χασάπη: Το event του Μπιλτζγουότερ

Εντός του καλοκαιριού, θα κυκλοφορήσει η επόμενη εκδήλωσή μας που θα ονομάζεται: Μπιλτζγουότερ: Πύρινη Παλίρροια

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

3

Εντός του καλοκαιριού, θα κυκλοφορήσει η επόμενη εκδήλωσή μας που θα ονομάζεται: Μπιλτζγουότερ: Πύρινη Παλίρροια. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο προσωρινός χάρτης ARAM Γέφυρα του Χασάπη θα δώσει πνοή στο Μπιλτζγουότερ για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Διαβάστε παρακάτω, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον νέο χάρτη και τη δημιουργική καταιγίδα στη Riot που ενέπνευσαν οι δυνατότητες αυτού του λιμανιού που σφύζει από ζωή.

Το Μπιλτζγουότερ: Πύρινη Παλίρροια θα καταφθάσει στο λιμάνι μέσα στο καλοκαίρι, αλλά περιεχόμενο της εκδήλωσης θα αρχίσει να εμφανίζεται στο PBE μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μπορείτε να θεωρήσετε αυτό το άρθρο μια γρήγορη ματιά χωρίς πληροφόρηση για τις εξελίξεις. Αν προτιμάτε να παρακολουθείτε την ιστορία καθώς εξελίσσεται, ενδεχομένως να θέλετε να αποφύγετε νέα σχετικά με το Μπιλτζγουότερ μέχρι να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Στο Μπιλτζγουότερ θα ρίξει άγκυρα η τέταρτη εκδήλωσή μας εμπνευσμένη από τη μυθολογία του League μετά τα Νησιά της Σκιάς, το Φρέλιορντ και τη Σουρίμα. Εδώ και αρκετό καιρό, όλες οι ομάδες της Riot πίστευαν ότι ήταν σαφές ότι αυτό το λιμάνι που σφύζει από ζωή θα αποτελούσε εξαιρετική τοποθεσία για ένα τέτοιο event. Οι ομάδες των συγγραφέων και της δημιουργίας κόσμων έβαλαν τα θεμέλια για μια επικάλυψη πολιτισμών και στυλ που θα άλλαζε τη φυσιογνωμία της περιοχής και θα ζωντάνευε τη σκληρή μαύρη αγορά.

Φύγαμε για το Μπιλτζγουοτερ

2Διαλέξαμε το Μπιλτζγουότερ όταν μια ομάδα προγραμματιστών δημιούργησε από το μηδέν έναν χάρτη ARAM στο στυλ του Μπιλτζγουότερ κατά τη διάρκεια ενός μαραθωνίου προγραμματισμού Thunderdome. Ο ενθουσιασμός όλων όταν είδαν το Μπιλτζγουότερ να παίρνει σάρκα και οστά μέσα στο παιχνίδι έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για την ευρύτερη θεματική της εκδήλωσης. Μετά την έκρηξη δημιουργικότητας που πυροδότησε το Thunderdome, πολλές ομάδες από ολόκληρη τη Riot συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μια εμπειρία στο Μπιλτζγουότερ με ένα ευρύ περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης μια εκ νέου σχεδιασμένης εξέλιξης του χάρτη από το Thunderdome.

Ένας νέος χάρτης ARAM

4

Η Γέφυρα του Χασάπη δίνει ζωή στο Μπιλτζγουότερ μέσα στο παιχνίδι. Στο νέο χάρτη, συγχωνεύτηκαν η τοπική κουλτούρα του Μπιλτζγουότερ και εξωτερικές επιρροές από όλη τη Γη των Ρούνων, αναδεικνύοντας τις διαστρωματώσεις του συγκερασμού φυλών, πολιτισμών και ιδεολογιών.

Ενσωματώσαμε μείγματα αρχαίων και σύγχρονων χαρακτηριστικών του Μπιλτζγουότερ σε Ινχίμπιτορ, Νέξους, πύργους και τα τοποθετήσαμε γύρω από τις βάσεις. Από τη μία πλευρά, λεμβοστάσια συνορεύουν με μια πόρτα ναού και, από την άλλη, το κρυμμένο κουφάρι ενός τεράστιου πλοίου, κυκλωμένο από ανάγλυφες παραστάσεις ναών στα βράχια. Περιστρεφόμενοι πύργοι με κανόνια εξαπολύουν ισχυρά πυρά μαζί με άλλες μικρές λεπτομέρειες που έχουν σχεδιαστεί για να μπείτε στον κόλπο των πειρατών.

Σε αυτό το άρθρο εστιάζουμε στα οπτικά στοιχεία, γιατί ο τρόπος παιχνιδιού για το ARAM δεν αλλάζει καθόλου. Θα ζήσετε και πάλι την ίδια, φρενήρη δράση του ARAM. Απλώς τώρα, δεδομένης της φύσης της αποβάθρας του θανάτου, ουσιαστικά θα μάχεστε σε μια φονική γέφυρα.

Μια διαφορετική ματιά

Έχοντας ως βασικό στόχο να προσφέρουμε μια εις βάθος εξερεύνηση του κόσμου, έπρεπε να ξανασκεφτούμε τι ακριβώς σημαίνει να είναι κανείς κάτοικος του Μπιλτζγουότερ. Οι εξερευνήσεις μας ανάμεσα σε πειρατές, λαθρέμπορους και άτομα που ζούνε σε παράγκες μας οδήγησαν σε μια γηγενή νησιωτική κοινωνία όταν κατέστη σαφές ότι η πόλη υπάρχει εδώ και αιώνες.

Ακολουθώντας αυτές τις προτάσεις, οι καλλιτέχνες εξέλιξαν την αρχιτεκτονική των νησιών με ζωντανά χρώματα, σχήματα με μοναδική υφή και διακοσμητικά μοτίβα. Η κουλτούρα των γηγενών διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος, δίνοντας έμφαση στο κυνήγι και το εμπόριο οργάνων θαλάσσιων τεράτων που ανέπτυξαν οι αυτόχθονες πληθυσμοί.

Θαλάσσια τέρατα και ναύτες

5Το κυνήγι και το εμπόριο οργάνων θαλάσσιων τεράτων είναι συνήθης τρόπος ζωής στο Μπιλτζγουότερ και τα τέρατα που αναδύονται από τα βάθη της θάλασσας είναι μέρος της καθημερινότητας των μπαρουτοκαπνισμένων βετεράνων αυτού του καταφυγίου παρανόμων. Για το λόγο αυτό, θα βλέπετε απεικονίσεις θαλάσσιων τεράτων σε ολόκληρη την εκδήλωση, ως αναπόσπαστο κομμάτι της μοναδικής εμφάνισης του Μπιλτζγουότερ.

Η βοή και οι εργασίες ενός πολυσύχναστου λιμανιού προδίδουν το ευρύ φάσμα επιρροών στην πόλη. Ανάμεσα σε αναποδογυρισμένα πολεμικά πλοία του Φρέλιορντ πάνω στα σκαλισμένα βράχια, την αργή εξέλιξη των ανάγλυφων παραστάσεων των αυτοχθόνων και σε στοιχεία σε άλλες περιοχές του κόσμου, το βάθος της αφήγησης πίσω από τους δρόμους και την κουλτούρα βρίσκει νέους τρόπους έκφρασης.

Η Γέφυρα του Χασάπη

1Ο νέος χάρτης πήρε το όνομά του από την τεράστια, ρημαγμένη γέφυρα που δεσπόζει πάνω από την αποβάθρα του θανάτου. Πρόκειται για μια αρχαία πέτρινη γέφυρα που οδηγούσε στην είσοδο ενός ναού και έχει διατηρηθεί από τύχη. Αποτελεί το τέλειο πεδίο για μάχες ARAM.

Καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαύρη αγορά της Γης των Ρούνων, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για λαθραία, κωδικοποιημένα μηνύματα, παράνομα κλεμμένα μαγοτεχνικά αντικείμενα από το Πιλτόβερ και άλλα μυστικά κρυμμένα ανάμεσα στα εμπορεύματα των καταστημάτων και τα συνδυασμένα σκορπισμένα αντικείμενα στο σκηνικό.

Έπονται κι άλλα

Η Γέφυρα του Χασάπη θα περάσει από τη σκληρή δοκιμασία του PBE και θα παραμείνει εκεί για λίγο καιρό, καθώς πρέπει να γίνουν ακόμα λίγα πράγματα για να είναι έτοιμη να σαλπάρει. Μια τελευταία σημείωση για το χάρτη: αν και η Γέφυρα του Χασάπη αντικαθιστά τη Μαινόμενη Άβυσσο ως τον προορισμό για επιθέσεις ARAM κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Μπιλτζγουότερ: Πύρινη Παλίρροια, εξετάζουμε ορισμένες επιλογές μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας και να σας δούμε στην εκδήλωση Μπιλτζγουότερ: Πύρινη Παλίρροια, την επόμενη εκδήλωση του League of Legends!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends