Τα 20 καλύτερα KDA παγκοσμίως!

Το άρθρο περιλαμβάνει μία λίστα των 20 καλύτερων KDA στο NA LCS,EU LCS,LCK και LMS Οι παρακάτω λίστα μας δείχνει τα στατιστικά από τις 4 πρώτες εβδομάδες από το ξεκίνημα του NA και EU LCS 2015 Summer split και τις 5 πρώτες εβδομάδες από το LCK και το LMS 2015 Summer split. Το KDA ratio είναι total kills+total assists/total deaths,δηλαδή τα συνολικά kill+συνολικές assists προς των συνολικό αριθμό των death. Ρίχνοντας μία ματιά βλέπουμε ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το botlane των Fnatic,με πρώτο τον YellOwStaR και δεύτερο τον Rekkles.Επίσης παίχτες από την Δυτική σκηνή κατακτούν τις 8 από […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το άρθρο περιλαμβάνει μία λίστα των 20 καλύτερων KDA στο NA LCS,EU LCS,LCK και LMS

Οι παρακάτω λίστα μας δείχνει τα στατιστικά από τις 4 πρώτες εβδομάδες από το ξεκίνημα του NA και EU LCS 2015 Summer split και τις 5 πρώτες εβδομάδες από το LCK και το LMS 2015 Summer split.

Το KDA ratio είναι total kills+total assists/total deaths,δηλαδή τα συνολικά kill+συνολικές assists προς των συνολικό αριθμό των death.

kda

Ρίχνοντας μία ματιά βλέπουμε ότι στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το botlane των Fnatic,με πρώτο τον YellOwStaR και δεύτερο τον Rekkles.Επίσης παίχτες από την Δυτική σκηνή κατακτούν τις 8 από τις 10 πρώτες καλύτερες θέσεις!

Αναμένουμε τα σχόλια σας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends