Πληροφορίες για το νέο Xbox Controller της Microsoft

To Χbox Elite Wireless Controller αποτελεί το νέο προϊόν της εταιρείας

Developer
 

To Χbox Elite Wireless Controller αποτελεί το νέο προϊόν της εταιρείας

Η Microsoft παρουσίασε το Xbox Elite Wireless Controller την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια του E3. To gamepad αξίας $149.99 σχεδιάστηκε για να αποτελέσει το ιδανικό προϊόν όλων των gamers και κυρίως αυτών που ασχολούνται με τον τομέα των esports. Ένα νέο βίντεο της Microsoft, που αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτώβρη.

xbox-logo

Το προαναφερόμενο βίντεο δείχνει τον David Prien, της Microsoft, να μιλάει σχετικά με το βάρος του Elite controller, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο από το κανονικό Xbox One gamepad. Η αλλαγή αυτή ευθύνεται στην πρόσθεση ατσάλινων κομματιών στη Elite έκδοση. Ακόμα έχουν προστεθεί υλικά τα οποία χαμηλώνουν την τριβή στο πάνω μέρος του περιβλήματος, ώστε να μην φθείρεται όπως τα συνηθισμένα gaming sticks.

Επίσης, το βίντεο, παρουσιάζει την εφαρμογή του Xbox Elite Wireless Controller για το Xbox One, η οποία θα επιτρέπει στους κατόχους της, να προγραμματίζουν οποιοδήποτε μέρος του. Γι’ αυτό το λόγο, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά profiles τα οποία μπορεί να επεξεργαστεί ο κάτοχος και να επιλέξει σε κάθε περίπτωση αυτό που τον βολεύει, ανάλογα με το παιχνίδι.

Tέλος, γίνεται αναφορά στα αφαιρούμενα thumbsticks και D-pads του controller, με σκοπό οι gamers να έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές κάθε φορά που θα θελήσουν να προσαρμόσουν την διαρρύθμιση του controller τους.

Ακολουθεί η παρουσίαση του Xbox Elite Wireless Controller: