Ανακεφαλαίωση E3 2015: Microsoft

Η E3 2015 ολοκληρώθηκε και εδώ θα κάνουμε μία ανακεφαλαίωση για τα παιχνίδια που μας παρουσίασε η Microsoft και μας κίνησαν το ενδιαφέρον

Η E3 2015 ολοκληρώθηκε και στο άρθρο αυτό, θα κάνουμε μία ανακεφαλαίωση των όσων  μας παρουσίασε η Microsoft

image.0

Η εταιρία ξεκίνησε την φετινή της παρουσίαση με το Halo 5: Guardians και έκλεψε τις εντυπώσεις. Πάμε όμως να δούμε τα νέα ένα προς ένα.

Halo 5: Guardians
halo-5-guardians-logo-1920x1080-7564e67a4b0e4a098adf71ed57992113

Το παιχνίδι είναι το πέμπτο παιχνίδι της σειράς και αποτελεί την συνέχεια του τέταρτου. Στην Ε3 είδαμε τον Agent Locke εν δράση, μέσω των gameplay  βίντεο που αποκαλύφθηκαν για το campaign αλλά και το multiplayer.

Recore
recoreposter-zoom_1024x1024

Το δεύτερο παιχνίδι που ανακοινώθηκε φάνηκε πολύ ενδιαφέρον  και είχαμε την δυνατότητα να το ‘γνωρίσουμε’ μέσω του trailer που παρουσιάσθηκε.

Forza Motorsport 6
forza

Ένα Racing παιχνίδι φυσικά που γνωρίζαμε ότι θα κυκλοφορήσει, αλλά δεν περιμέναμε να δούμε το Ford GT πάνω στην σκηνή. Με πάνω από 450 αυτοκίνητα και με multiplayer που θα υποστηρίζει 24 παίχτες, το Forza 6 είναι σίγουρα ερωτεύσιμο για κάποιους. Δείτε το trailer  εδώ.

Dark Souls 3
1298450376055786157

Είχαμε πάρει μια μικρή ‘γεύση’ από το παιχνίδι όταν διέρρευσαν screenshots, αλλά τώρα είναι πλέον επίσημο. Δείτε εδώ το δίλεπτο trailer.
 
Rise of the Tomb Raider
rise-of-the-tombraider

Το περιμέναμε καιρό  και η Microsoft δεν μας άφησε παραπονεμένους. Το πρώτο gameplay trailer μας συνεπήρε, καθώς οι περιπέτειες της Lara Croft είναι σίγουρο πως θα συναρπάσουν για ακόμη μια φορά τους fans. Δείτε εδώ το trailer.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
PlantsVsZombiesGW2_Screen2

Υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «Danger Zone», παρουσιάσθηκε στην Ε3 το πρώτο trailer του παιχνιδιού. Είδαμε πολλούς νέους χαρακτήρες  και ένα διασκεδαστικό  gameplay για μικρούς και μεγάλους.

Gears of War 4
Χωρίς τίτλο

Αν και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο τέλος της επόμενης χρονιάς, είδαμε ένα αρκετά μεγάλο gameplay.

Tom Clancy’s The Division

The-Division-wallpaper-header

Πέρα απ το πολύ ατμοσφαιρικό trailer που παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά, μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και πως θα δοθεί beta access αυτόν τον Δεκέμβριο για το Xbox One.

Backwards Compatibility στο Xbox One

Αυτό σημαίνει πως το Xbox One θα παίζει παιχνίδια του Xbox 360. Tα πρώτα 100 παιχνίδια θα προστεθούν στο τέλος του έτους, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Το Xbox One θα παίζει παιχνίδια πριν την κυκλοφορία τους

Σκεφτείτε το σαν το Steam Early Access. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες του Xbox One θα μπορούν να δίνουν feedback στους developers, για την περαιτέρω βελτίωση των παιχνιδιών. Μια εξίσου ενδιαφέρον πληροφορία, είναι το γεγονός πως οι gamers θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν mods. Το γεγονός αυτό, θα αναβαθμίσει την συνολική εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η κονσόλα.

Νέο Xbox Elite Controller

maxresdefault

Ένα καινούργιο ασύρματο χειριστήριο παρουσιάστηκε, για τους  ‘απαιτητικούς’ gamers. Θα λειτουργεί στο Xbox One και στα Windows 10. Δείτε το video εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση της Microsoft