Ο Ryu θα είναι ο καινούριος μαχητής στο Super Smash Bros!

Επιβεβαιώνονται οι φήμες του Ryu στο Smash με ένα leaked video

Platforms
 

Επιβεβαιώνονται οι φήμες του Ryu στο Smash με ένα leaked video

Φήμες που θέλουν τον Ryu να εισέρχεται στο roster του Smash κυκλοφορούν από την εποχή του πρώτου non-Nintendo χαρακτήρα που εισήλθε στη σειρά, του Snake στο Smash Bros Brawl.

Πιο πρόσφατα, φημολογούνταν ότι ο διάσημος χαρακτήρας της Capcom είναι ο νικητής του poll που έκανε η Nintendo στους fans της για το ποιος θα είναι ο επόμενος χαρακτήρας που θα προστεθεί στο παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν ήρθε επιτέλους η επιβεβαίωση σε όλες αυτές οι φήμες, με τη μορφή ενός YouTube video που κατά τα φαινόμενα διέρρευσε από την αναμενόμενη παρουσίαση της Nintendo στην Ε3. Το video αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα αφαιρεθεί σύντομα, αλλά μέχρι τότε μπορούμε να έχουμε μια πρώτη γεύση για το gameplay του πολυαναμενόμενου Ryu.

Με την αποκάλυψη αυτή, το hype για το Smash – καθώς και την Ε3 – κορυφώνεται. Με τον Ryu στο Smash, οι πιθανότητες για καινούριους χαρακτήρες από άλλα franchise φαίνονται όλο και πιο υψηλές, και αυτό μας συναρπάζει.

Ενημέρωση: Εξ αιτίας του χάους που επικράτησε με την αποκάλυψη του Ryu, φαίνεται να χάθηκε μια επιπλέον αποκάλυψη – o Roy επιστρέφει στο Smash!

Ο χαρακτήρας αυτός εμφανίστηκε στο Fire Emblem: The Blinding Blade, το οποίο δε κυκλοφόρησε ποτέ εκτός Ιαπωνίας, οπότε δεν έγινε ποτέ όσο δημοφιλής όσο ο πιο «ταξιδεμένος» Marth. Παρ’ όλα αυτά, η απουσία του στο Smash Bros Brawl στεναχώρησε πολλούς fans, οι φωνές των οποίων φαίνεται να εισακούσθηκαν από τον δημιουργό της σειράς, Masahiro Sakurai.

Έπειτα λοιπόν από 7 χρόνιας απουσίας, ο Roy φαίνεται να ξαναγυρνάει στο Smash, στο πλευρό του Ryu. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και με τον Ryu, αυτό το video φαίνεται να είναι leak από τη παρουσίαση της Nintendo στην Ε3.

Περισσότερα νέα για το Super Smash Bros