2.000 άτομα στα εγκαίνια της Gaming Mansion των Different Dimension

Η inSpot διοργάνωσε τα εγκαίνια του πρώτου Gaming Mansion στην Ελλάδα, του πιο νέου gaming project, την Παρασκευή 30 Μαΐου

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η inSpot διοργάνωσε τα εγκαίνια του πρώτου Gaming Mansion στην Ελλάδα, του πιο νέου gaming project, την Παρασκευή 30 Μαΐου

13

Το party πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του Gaming Mansion, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ν.Ρύσιου.

Gamers από όλη την Ελλάδα, αλλά και καινούργιοι φίλοι που θέλησαν να μυηθούν στον συναρπαστικό κόσμο του gaming, ήρθαν στο Ν. Ρύσιο, γνώρισαν από κοντά την καλύτερη eSports ομάδα της χώρας, τους Different Dimension και περιηγήθηκαν στο τριώροφο σπίτι τους, όπου από τις 15 Μαϊου οι πέντε καλύτεροι παίκτες του League of Legends στην Ελλάδα, ζουν και προπονούνται μαζί.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές, ενώ έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι για τη σωστή προπόνηση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, για livestreaming καθώς και χώροι αναψυχής.

Ο καιρός ήταν ο καλύτερος σύμμαχος και στον τεράστιο κήπο του σπιτιού ξεκίνησε το party. Μουσική από γνωστό Dj της πόλης και cosplayers ξεσήκωσαν τα 2000 άτομα, ενώ τη σκηνή του Gaming Mansion απογείωσε ο live αγώνας επίδειξης ανάμεσα στους Different Dimension και τους Void Gaming, μια άλλη Ελληνική eSports ομάδα. Ενθουσιασμό προκάλεσε η κλήρωση των δώρων, καθώς και οι ομαδικές ξεναγήσεις στην έπαυλη.

Όλοι ευχήθηκαν στους παίκτες καλή επιτυχία στο επόμενο μεγάλο βήμα, που είναι η συμμετοχή στο LCS, το επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του League of Legends.

Χορηγοί του Gaming Mansion είναι οι: Lenovo, e-FOOD.gr, Hell Energy Drink και Razer. Χορηγός επικοινωνίας ήταν οι Unhboxholics ενώ υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν η Amstel Radler Guarana & Lime.

Περισσότερα νέα για το League of Legends