Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015 – Περιφερειακή κατάταξη

Με μεγάλη μας χαρά σάς παρουσιάζουμε την τελική κατάταξη ανά περιοχή

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

lcs_client_hdr_1920x1080_worlds_0

Καθώς πλησιάζουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015, με μεγάλη μας χαρά σάς παρουσιάζουμε την τελική κατάταξη ανά περιοχή. Ακολουθεί η ανάλυση της περιφερειακής κατάταξης για το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τουρνουά του 2014:

Worlds_Table_EL

Τι έχει αλλάξει σχετικά με την κατάταξη;

Ως επί το πλείστον δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις θέσεις ανά περιοχή μεταξύ 2014 και 2015. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν η Νοτιοανατολική Ασία και η Ταϊβάν.

Νοτιοανατολική Ασία: GPL και LMS

Το 2014, οι κορυφαίες ομάδες της Ταϊβάν και της Νοτιοανατολικής Ασίας έπαιζαν στο GPL. Μετά το διαχωρισμό του GPL σε LMS (που αποτελείται από τις κορυφαίες ομάδες της Ταϊβάν, του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο) και στην τρέχουσα μορφή του GPL (που περιλαμβάνει τις υπόλοιπες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας), έχουμε μεταφέρει τις δύο εγγυημένες θέσεις του πρωταθλήματος στο LMS, ενώ δώσαμε στο GPL μια δυνατότητα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέσω ενός προκριματικού International Wildcard.

Βάσει παλαιότερης και πρόσφατης απόδοσης, το LMS αξίζει να διατηρήσει τις δύο θέσεις που έχει κερδίσει μέσω του GPL, ενώ το GPL πρέπει να έχει τη δυνατότητα διεκδίκησης μιας θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενάντια σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές στους προκριματικούς International Wildcard.

Περιοχές και προκριματικοί International Wild Card

Δύο νέα πρωταθλήματα, το GPL της Νοτιοανατολικής Ασίας και το LJL της Ιαπωνίας ρίχνονται κι αυτά στη μάχη για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μαζί με τις υπόλοιπες περιοχές του International Wildcard (IWC). Θα συμμετάσχουν στους προκριματικούς IWC μαζί με την Ωκεανία, τη Λατινική Αμερική, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS), την Τουρκία και τη Βραζιλία. Η κορυφαία ομάδα από κάθε περιοχή του IWC θα λάβει μέρος σε δύο προκριματικά τουρνουά, κάθε ένα από τα οποία θα επιτρέψει την πρόκριση μίας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015:

  • Προκριματικός 1: Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, Βραζιλία και Λατινική Αμερική
  • Προκριματικός 2: Νοτιοανατολική Ασία, Τουρκία, Ιαπωνία και Ωκεανία

Το πρώτο προκριματικό τουρνουά IWC θα διεξαχθεί στη Χιλή και το δεύτερο στην Τουρκία.

Θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλήρωση των ομίλων σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ενώ θα παρακολουθούμε την πρόοδο κάθε περιοχής, καθώς οι ομάδες θα διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015. Συντονιστείτε μαζί μας για να δείτε ποιες ομάδες θα προκριθούν και θα εκπροσωπήσουν την περιοχή τους Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί φέτος στην Ευρώπη.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends