Ξεκινάει σήμερα το LCS Summer Split 2015

0 μέρες πέρασαν από τον εκπληκτικό τελικό Unicorns of Love Vs Fnatic και για όλους εμάς που παρακολουθούμε φανατικά LCS μοιάζει με αιώνας.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

LCS Summer split επιτέλους! 40 μέρες πέρασαν από τον εκπληκτικό τελικό Unicorns of Love Vs Fnatic και για όλους εμάς που παρακολουθούμε φανατικά LCS μοιάζει με αιώνας.

EULCSEKIPE

Τέρμα στην αναμονή λοιπόν μιας και σήμερα ξεκινάει το καλοκαιρινό LCS! Νέα προσθήκη η ομάδα του xPeke, η Origen η οποία με ένα εκπληκτικό σερί 9-1 εξασφάλισε την συμμετοχή της στο LCS summer. xPeke – Soaz και Amazing είναι οι τρεις σωματοφύλακες και τους πλαισιώνουν στο bot lane οι Niels και Mithy, Marksman και Support αντίστοιχα.

Η ομάδα που έδωσε τη θέση της στην Origen και που -δεν- θα λείψει από το LCS summer split, είναι οι Meet Your Makers.

Πολλές αλλαγές έχουμε και στα roster των ομάδων όπως πάντα. Οι πιο ενδιαφέρουσες είναι η επιστροφή του Rekkles στους Fnatic και η μεταγραφή του MVP του spring split Forg1ven από τους SK Gaming στους Gambit Gaming.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο εναρκτήριο παιχνίδι του LCS summer split,  θα έχουμε μια επανάληψη του τελικού που έγινε πριν 40 μέρες. Unicorns of Love εναντίον Fnatic. Στις 8 έχουμε την παρθενική εμφάνιση των Origen στο LCS και στις 10 περίπου θα δούμε τον Forg1ven να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την ομάδα των Gambit ενάντια στους Elements.

Μάλλον ένα γεμάτο απόγευμα για τους οπαδούς τους LCS είτε για να δούμε την ομάδα των Origin είτε για να δούμε τον Forg1ven με τους Gambit και το synergy που έχει με τον Gosu είτε για τόσους ακόμα λόγους!

Όπως πάντα τους αγώνες μπορούμε να τους απολαύσουμε από το επίσημο κανάλι της Riot

Παρόλο που δεν έχουμε δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες, μιας και είναι η πρώτη αγωνιστική του LCS summer split, θα τολμήσουμε μια πρόγνωση των σημερινών αγώνων.

UoL Vs Fnatic: 2

Giants Vs origen: 2

Copenhagen Wolves Vs SK Gaming: 2 

Gambit Vs Elements: 1

H2K Vs Roccat: 1

Για να δούμε κατά πόσο έχουμε πέσει μέσα στις προβλέψεις μας…  (Τα παιχνίδια των CW και Gambit τα θεωρούμε εξαιρετικά αμφίρροπα)

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983