5 χαρακτήρες που θα έπρεπε να έχουν δικό τους βιντεοπαιχνίδι

5 χαρακτήρες που θα έπρεπε να έχουν δικό τους βιντεοπαιχνίδι…

5 χαρακτήρες που θα έπρεπε να έχουν δικό τους βιντεοπαιχνίδι…

Υποθέτω ότι όλοι μας έχουμε σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι κάποιοι χαρακτήρες “αδικήθηκαν”μέσα από τα video games. Παρ’ όλα αυτά, ποτέ δεν είναι αργά για έναν καλύτερο τίτλο…

Darth Vader

darth

Αν και τον έχουμε συναντήσει σε αμέτρητα video games, θεωρώ ότι ο Vader αξίζει πολλά περισσότερα –όπως έναν καλύτερο τίτλο. Έχοντας όλο αυτό το “badass-φαντασμαγορικό” πακέτο, τα εκπληκτικά skills του με το lightsaber, καθώς και την “δύναμη με το μέρος του” ο Darth Vader απαιτείται να έχει ένα καλύτερο –και αποκλειστικό- τίτλο. Κατά τη γνώμη μου, ένα action/rpg βιντεοπαιχνίδι θα ήταν ότι πρέπει για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Daredevil

daredevil

Το γεγονός ότι είναι τυφλός, κάνει τον Daredevil ακόμη περισσότερο αξιοθαύμαστο χαρακτήρα. Στον συγκεκριμένο ήρωα θα άρμοζε ένας action τίτλος, με μία stealth προσέγγιση και αρκετή βάση στο platform στοιχείο.

Hellboy

hellboy

Αν και έχουμε ειδωθεί σε αρκετούς τίτλος με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, οι αναμνήσεις μας δεν είναι ευχάριστες. Στον Hellboy θα ταίριαζε ένα παιχνίδι με first-person shooter χαρακτηριστικά, ένα καλογραμμένο σενάριο και αρκετά QTE.

Green Arrow

greenarrow

Εδώ μιλάμε για την απόλυτη stealth προσέγγιση σε βιντεοπαιχνίδι, σε συνδυασμό με μία third-person camera. Σε παρόμοιο βιντεοπαιχνίδι θα μπορούσαμε κάλλιστα να εντάξουμε και τον Hawkeye!

Deadpool

deadpool-wad

Αν και υπάρχει ήδη –πρόσφατος- τίτλος με τον Deadpool, σίγουρα η ομάδα ανάπτυξης θα μπορούσε για κάτι καλύτερο. Παρ’ όλα αυτά, το χιούμορ που βιώσαμε στο “Deadpool”θα μας μείνει αξέχαστο…