Το Gaming House των Different Dimension είναι γεγονός

Μια έπαυλη για την καλύτερη eSports ομάδα της χώρας

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μια έπαυλη για την καλύτερη eSports ομάδα της χώρας

1507195_774786615941264_1468496670125732944_n

Το όνειρο των περισσότερων Ελλήνων gamers γίνεται πραγματικότητα από την inSpot. Από τις 15 Μαΐου 2015 οι πέντε καλύτεροι παίκτες League of Legends στην Ελλάδα, γνωστοί και ως η ομάδα Different Dimension (DD), ζουν και προπονούνται μαζί, κάτω από μια κοινή στέγη.

Ακολουθώντας πρότυπα εξωτερικού, η inSpot έχει υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την κορυφαία eSports ομάδα και στοχεύει να ενισχύσει τον κλάδο των eSports στην Ελλάδα, υλοποιώντας το πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό gaming project της χρονιάς, το Gaming House. Το Gaming House είναι μια έπαυλη τριών ορόφων στη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι προσφορά της inSpot, του μεγάλου χορηγού της ομάδας. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές, ενώ έχουν διαμορφωθεί ειδικοί χώροι για τη σωστή προπόνηση της ομάδας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, για livestreaming, καθώς και χώροι αναψυχής. Μέσω του σπιτιού επιδιώκεται η ενδυνάμωση των σχέσεων των παικτών, η ενίσχυση της αποδοτικότητας τους στους μετέπειτα αγώνες, καθώς και η προβολή της χώρας στο εξωτερικό. Οι παίκτες στοχεύουν στο επόμενο μεγάλο βήμα, που είναι η συμμετοχή στο LCS, το επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του League of Legends.

Ο αρχηγός της ομάδας Φόρης Κλειώτης, γνωστός και ως DD Warrior Lady, δήλωσε: «Το gaming house θα μας βοηθήσει να πάμε σε επίπεδα που δεν έχουν φτάσει ποτέ άλλες ελληνικές ομάδες και νιώθουμε πολύ τυχεροί που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία». Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της inSpot κ. Ηλιάδης Στράτος τόνισε: «Παρά την αβέβαιη οικονομική κατάσταση της χώρας, η εταιρεία μας δεν διστάζει να επενδύσει σε πρωτοποριακά για την Ελλάδα έργα, σε νέες μορφές αναψυχής, δημιουργώντας νέες προοπτικές σε ένα χώρο που αναπτύσσεται ραγδαία».

Μεγάλοι χορηγοί του Gaming House είναι οι: Lenovo, eFOOD, eSHOP.

[Δ.Τ.]

Περισσότερα νέα για το League of Legends