Μόνιμα Out of Stock η Nintendo

Η αγαπημένη μας Nintendo δεν τα πάει καλά με το stock των προϊόντων της τελευταία

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η αγαπημένη μας Nintendo δεν τα πάει καλά με το stock  των προϊόντων της τελευταία

nintendo-characters

Αναμφισβήτητα η Nintendo είναι μια εταιρεία που μας προσφέρει σταθερά ποιοτικούς τίτλους, και έχει καθιερώσει το όνομα της με τρία μεγαθήρια τίτλους γνωστούς σε όλους μας, Mario, Zelda, Pokémon. Αυτοί οι τίτλοι σίγουρα είναι console buyers. Τι θα πει αυτό; Ότι πολλοί θα αγοράσουν κονσόλα μόνο για να παίξουν κάποιους από αυτούς τους τίτλους.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα είναι με το καινούριο δημιούργημα της, τα Amiibo. Τα Amiibo είναι φιγούρες από διάφορες σειρές της Nintendo, και όχι μόνο, που είναι συμβατά με κάποια παιχνίδια της, στα οποία κάνεις scan την φιγούρα και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ήρωα της φιγούρας μέσα στο παιχνίδι. Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει πολλαπλά waves τα οποία έχουν ξετρελάνει τους fans της Nintendo, οι οποίοι έσπευσαν να τα αποκτήσουν όλα. Κάπου εκεί προέκυψε ένα πρόβλημα όμως. Το υπάρχον stock δεν ήταν αρκετό για να καλύψει την ζήτηση, και κάποια συγκεκριμένα Amiibo δεν θα επανακυκλοφορήσουν, η τουλάχιστον η Nintendo δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση. Το πρόβλημα όμως έχει προκύψει και με κάποιους τίτλους και αξεσουάρ όπως το Nintendo Wii U Gamecube Controller Adapter, το οποίο εξαφανίστηκε από τα ράφια αμέσως μόλις κυκλοφόρησε μαζί με το Super Smash Bros για το Wii U. Τίτλοι όπως οι Pikmin 3 και Zelda: Ocarina of Time, που είναι δημοφιλείς και έχουν αρκετή ζήτηση, έχουν εξαντληθεί από τα ράφια και δεν έχει ανακοινωθεί εάν θα υπάρξει επανακυκλοφορία τους προς το παρόν.

Τι πρέπει να κάνει η Nintendo γι αυτό; Μήπως πρέπει να κυκλοφορεί μεγαλύτερο stock και να σταματήσει να το παίζει «safe» αφού βλέπει ότι υπάρχει και η ανάλογη ζήτηση; Είναι κρίμα όλοι οι fans εκεί έξω να πληρώνουν premium τιμές σε ebay και amazon απλά για να αποκτήσουν ένα προϊόν που δεν μπορούν να το βρουν στο τοπικό τους κατάστημα. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα φτάνουν πολύ περιορισμένα κομμάτια από συλλεκτικές εκδόσεις, αλλά και Amiibo, ενώ γίνεται ένας χαμός στις προπαραγγελίες, που αμέσως μετά μπαίνουν για μεταπώληση, με σκοπό το κέρδος. Τροφή για σκέψη τα παραπάνω, και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, μέχρι να κατανοήσει το πρόβλημα η Nintendo, και να επιληφθεί της κατάστασης.