Πώς θα κάνετε την κοπέλα σας Gamer!

Ένας οδηγός από μια Gamer προς τους Gamers

Ένας οδηγός από μια Gamer προς τους Gamers

8_video_games_every_gamer_should_own

Πόσους καυγάδες είχατε με την κοπέλα σας επειδή ξοδεύετε πολύ χρόνο παίζοντας games; Επειδή προτιμάτε να παίξετε με τους φίλους σας παρά να δείτε μαζί την αγαπημένη της ταινία; Επειδή σας έπαιρνε τηλέφωνο ή σας έστελνε μηνύματα και εσεις ήσασταν αφοσιωμένος στο παιχνίδι σας;

tumblr_mr4arlPBTC1qeweuno1_500

Δώστε τέλος σε όλα αυτά, κάντε την κοπέλα σας gamer!

Αυτήν την εποχή που ζούμε και με τα games να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο, η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλά ακολουθήστε τα βήματα.

Πρώτη μέθοδος

1. Μάθετε το παρελθόν της με τα video games
Σίγουρα η κοπέλα σας έχει κάποιο παρελθόν με τα video games. Ίσως να έπαιζε Mario ή Pacman. Σίγουρα έχει παίξει κάποια παιχνίδια online ή στο Facebook. Ποιος δεν έχει παίξει Puzzle games, Farmville και Angry Birds; Μάθετε τι της αρέσει ώστε να βρείτε και το ανάλογο παιχνίδι.

405465_200x130.png

unity_pacman

2. Περάστε χρόνο μαζί της
Φυσικά με το να βρείτε το παιχνίδι που μπορεί να της αρέσει δεν σημαίνει ότι τελειώσατε. Πρέπει να περάσετε χρόνο μαζί της, να της δείξετε τις λειτουργίες του και πόσο ωραίο είναι να κάνετε πράγματα μαζί. Εάν δεν το διασκεδάσει τότε κάτι κάνετε λάθος.

3. Μας γυμνάζει!
Παίξτε Wii ή Κinect.Το ότι θα σηκωθείτε από την καρέκλα σας σίγουρα για κάποιους δεν ακούγεται διασκεδαστικό αλλά η κοπέλα σας σίγουρα θα ξετρελαθεί.

Wii Play (01) _1280x1024_

4. Αγοράστε της ρούχα και αξεσουάρ από video games
Στις γυναίκες αρέσουν τα πρωτότυπα δωράκια και φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα στο εμπόριο από φορέματα μέχρι σκουλαρίκια με θέμα το Gaming.

gochaserabbitsskirts

il_570xN.717961252_dlfn Super-Mario-Earrings-Nintendo-Jewelry-Girl-Gamer-kawaii-game-blog

Δεύτερη Μέθοδος

1. Διαλέξτε ένα παιχνίδι που θα της αρέσει
Εάν κατακρίνει συνεχώς το παιχνίδι που παίζετε, τότε μην δοκιμάσετε να την πείσετε να παίξετε το ίδιο. Μην την ρίξετε κατευθείαν στα δύσκολα. Κανείς δεν έμαθε να παίζει MOBA και FPS games σε μια μέρα, οπότε διαλέξτε κάτι εύκολο για αρχή. Προτείνω ένα game με co-op σαν το Portal 2. Μην μπείτε στην ιδέα, «κοπέλα είναι θα της αρέσει το Sims». Αυτός είναι ένας τρόπος να ξεφορτωθείτε την κοπέλα σας για ένα μήνα, αλλά όχι να την κάνετε να αγαπήσει το Gaming.

P2-Co-op
Διαλέξτε ίσως ένα παιχνίδι με γυναικείο χαρακτήρα. Tomb Raider, Borderlands, Garry’s mod, Saints Row, Mirror’s Edge, Lego games, όλα φανταστικά παιχνίδια. Δεν γίνεται η κοπέλα σας να μην αγαπήσει κάποιο απ’ αυτά.

Mirrors-Edge-iPhone-packshot

o5zj7fqjie1wcugczi0a

Saints_Row_IV_promo_image_-_crossing_the_delaware

women video games borderlands digital art maya borderlands 2 exailez 2880x1527 wallpaper_wallpaperswa.com_42

Ξεχάστε τα games όπως το GTA με τα strip clubs και τις ιερόδουλες, η κοπέλα σας «θα στραβώσει» 100% εάν δεν έχει τέτοιου είδους χιούμορ.

2. Δείξτε της τα controls
Εάν δεν της δείξετε πως να παίζει, δεν θα μάθει ποτέ μόνη της. Θα το θεωρήσει χάσιμο χρόνου και ότι δεν θέλετε να παίξετε πραγματικά μαζί της.

3. Αφήστε την να κερδίσει
Το σημαντικότερο απ όλα. Να είστε υποστηρικτικοί και να της δώσετε τον χρόνο της να μάθει το παιχνίδι. Τονίστε της τι κάνει καλά και όχι τι κάνει λάθος. Φυσικά να μην το παίξετε ο ξερόλας και ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Τέλος, μην περιμένετε να θέλει να παίξει για οχτώ ώρες συνεχόμενα. Μην ξεχνάτε πως είναι απλά ένα χόμπι που πρέπει να σας διασκεδάζει και τους δύο.

Ένας συνδυασμός όλων αυτών, μαζί με την υπομονή σας είναι η συνταγή για την επιτυχία. Εάν η κοπέλα σας γίνει ένας ακόμα Gamer τότε ετοιμαστείτε να της προτείνετε ένα καλό set-up για PC, ίσως και μια ευκαιρία να ανανεώσετε το δικό σας! Βοηθήστε την να φτιάξει έναν λογαριασμό στα Steam-Origin-Uplay ή στην κονσόλα σας, και δείξτε της όλες τις λειτουργίες.

Ειδικότερα tips, αν θέλετε σίγουρη επιτυχία:

  • Εάν παίξετε μαζί online, μην την αγνοείτε για τους φίλους σας ή μην την χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας
  • Σε First-person Shooter games, μάθετε της όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που ξέρετε, τα καλά σημεία στους χάρτες και διαλέξτε της ένα εύκολο όπλο για αρχή
  • Εάν είστε απ’ αυτούς που όταν χάνετε ένα game, ξεκινάει η κακή γλώσσα και κατηγορείτε τους πάντες, όταν θα παίζετε με την κοπέλα σας, προσέξτε την συμπεριφορά σας περισσότερο
  • Εάν η κοπέλα σας αρχίζει να σας ξεπερνάει σε skill, μην σταματήσετε να παίζετε μαζί της. Θυμηθείτε πως εσείς της μάθατε όσα ξέρει
  • Εάν κολλήσει με ένα παιχνίδι, ενώ εσείς θέλετε να παίξετε κάτι άλλο, απλά αφήστε την να το απολαύσει όσο πάει, έχετε πετύχει τον σκοπό σας.
  • Στις περισσότερες κοπέλες αρέσουν τα παιχνίδια σχετικά με μουσική. Το Dance Dance Revolution και τα Rock Band/Guitar Hero είναι πολύ καλά για αρχή

Εάν τίποτα απ’ όλα αυτά δεν πετύχει και σας πει ότι δεν την ενδιαφέρουν τα video games, απλά σεβαστείτε την απόφαση της.