Κάντε τη διαφορά με τα Πακέτα Αποχρώσεων

Εκφράστε το στυλ και την προσωπικότητά σας στο League of Legends με τα Πακέτα Αποχρώσεων

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

article.header.chroma2

Εκφράστε το στυλ και την προσωπικότητά σας στο League of Legends με τα Πακέτα Αποχρώσεων που σας επιτρέπουν να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στους αγαπημένους σας ήρωες και αμφιέσεις. Σε αντίθεση με τις αμφιέσεις που πειραματίζονται με εναλλακτικά θέματα για κάθε ήρωα, τα Πακέτα Αποχρώσεων προσφέρουν νέους τρόπους εξατομίκευσης συγκεκριμένων ηρώων ή αμφιέσεων.

Κάθε Πακέτο Αποχρώσεων έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη σαφήνεια και βασίζεται σε μια θεματική παλέτα συμπληρωματικών χρωμάτων, ενώ περιέχει τρεις Αποχρώσεις που αλλάζουν τα βασικά χρώματα ενός ήρωα ή τα χρώματα των αμφιέσεών του. Πρόκειται για νέα, προαιρετικά, διακοσμητικά αντικείμενα που δεν επηρεάζουν την ισορροπία ή τη δυνατότητά σας να παίξετε το παιχνίδι, αυτά τα αρχικά πακέτα θα είναι διαθέσιμα για 590 RP το καθένα.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε Πακέτα Αποχρώσεων μόνο για ήρωες και αμφιέσεις που έχετε ήδη στην κατοχή σας. Μεταβείτε στην καρτέλα «Πακέτα» του καταστήματος για να ξεκλειδώσετε το Πακέτο Αποχρώσεων που σας ταιριάζει. Όταν έχετε αποκτήσει ορισμένα Πακέτα Αποχρώσεων που σας ταιριάζουν, οι Αποχρώσεις θα εμφανίζονται στην καρτέλα αμφιέσεων της οθόνης επιλογής ήρωα και θα σχετίζονται με το βασικό ήρωα ή την αντίστοιχη αμφίεση (κατά την κυκλοφορία, τα Πακέτα Αποχρώσεων δεν θα είναι διαθέσιμα στον Δημιουργό Ομάδας).

Κάντε τη διαφορά με τα Πακέτα Αποχρώσεων της πρώτης σειράς:

Πακέτα Αποχρώσεων βασικών ηρώων

thumb-lucian Λούσιαν – Prime

Lucian_base_chromapack_2

thumb-garen Γκάρεν – Ευγενής

Garen_noble_chromapack

thumb-blitzcrank Μπλίτζκρανκ – Ατσάλι

Blitzcrank_steel_chromapack

thumb-fizz Φιζ – Φωτιά

Fizz_Base_chromapack

thumb-dragonfistleesin Κουνγκ-Φου Λι Σιν – Μονομαχία

Dragonfist_LeeSin_chromapack

thumb-poolpartyleona Λεόνα στη Πισίνα – Ανατολή

PoolpartyLeona_chromapack

thumb-nemesisjax Νέμεσις Τζαξ – Άμμος

Jax_Nemesis_Chromapack

Καθώς πρόκειται για ένα νέο προϊόν, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα Πακέτα Αποχρώσεων σε βάθος χρόνου. Ανυπομονούμε να τα δούμε στο παιχνίδι και περιμένουμε να ακούσουμε τα σχόλια της κοινότητας. Έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Κάντε click εδώ για να επισκεφτείτε τη σελίδα με τις Συχνές ερωτήσεις για τα Πακέτα Αποχρώσεων . Τα λέμε στο πεδίο της μάχης!

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends