Πως να κρατήσετε τον Jungler σας χαρούμενο

Τα προβλήματα του Jungler στο Solo Q και πως μπορείτε να τα σταματήσετε

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τα προβλήματα του Jungler στο Solo Q και πως μπορείτε να τα σταματήσετε

image1429566426

Θέλετε να μάθετε έναν εύκολο τρόπο για να σας κάνουν report; Παίξτε Jungle. Πολλές φορές ο ρόλος του Jungler είναι πολύ δύσκολος, και δεν λαμβάνει την ανάλογη εκτίμηση από τους συμπαίκτες σας. Η τελευταία season έφερε τεράστιες αλλαγές στην ζούγκλα, που την έκαναν ακόμη πιο δύσκολη αλλά και κατά ένα τρόπο πιο διασκεδαστική. Το πρόβλημα είναι ότι ο Jungler είναι η πηγή όλων των κακών σύμφωνα με τους συμπαίκτες σας. Για οτιδήποτε πάει στραβά στο παιχνίδι, αμέσως κατηγορείται ο Jungler, κάτι που φυσικά χαλάει την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, αλλά κυρίως την διάθεση του ίδιου του Jungler, επηρεάζοντας αρνητικά την αποδοτικότητα του. Διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας αποτρέψουν από το να αποθαρρύνετε τον Jungler σας.

1. Να βάζετε wards στην αρχή του παιχνιδιού

Δεν ξέρω πόσες φορές έτυχε να έρθει invade ο αντίπαλος Jungler στην αρχή του παιχνιδιού χωρίς να το περιμένω. Όταν τα lanes όμως, σου βάζουν ward στην ζούγκλα, αποτρέπονται τα χειρότερα και έτσι ο Jungler σας δεν μένει πίσω. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει καθυστέρηση για τα ganks του αλλά και για το level 6. Δείτε παρακάτω μερικά καλά σημεία για να βάζετε ward για τον Jungler σας.

image1429531698

image1429531743

2. Βοηθήστε τον Jungler σας στο πρώτο του camp

H ζούγκλα της 5ης season είναι πραγματικά σκληρή. Καλό είναι να δώσετε καλό leash στον Jungler σας. Κάντε μερικές βασικές επιθέσεις ή ένα spell. Δεν θα σας στοιχίσει κάτι και θα βοηθήσει τον Jungler σας πάρα πολύ.

3. Μην απαιτείτε gank, ζητείστε το ευγενικά

Όταν είστε καλοί με κάποιον, το πιο πιθανόν είναι να είναι και αυτός καλός μαζί σας. Άμα χρειάζεστε gank ρωτήστε τον Jungler σας αν μπορεί να βοηθήσει. Η ευγένεια είναι το πιο σημαντικό, και δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε γιατί δεν σας έχει κάνει ακόμα gank.

4. Να έχετε επικοινωνία με τον Jungler σας

Σε αυτή την περίπτωση, να ενημερώνετε ποια summoner spells έχει ο αντίπαλος σας, και που έχει τοποθετήσει wards. Αυτό βοηθάει τον Jungler σας να κάνει καλύτερα ganks. Αυτές οι πληροφορίες είναι παρα πολύ σημαντικές, οπότε βεβαιωθείτε ότι τις παρέχετε στον Jungler σας.

5. Μην παίρνετε τα camps από τον Jungler σας

Εάν δείτε τον Jungler να κατευθύνεται προς ένα συγκεκριμένο μέρος της ζούγκλας μην του πάρετε τα camps, ρωτήστε εάν τα χρειάζεται, προτού τα πάρετε.

6. Ρωτήστε πριν πάρετε τα buffs

Όχι mid laner δεν είναι δικό σου το blue, και όχι ADC δεν είναι δικό σου το red. Απλά ζητείστε το ευγενικά και είμαι σίγουρος ότι ο Jungler σας δεν θα σας το αρνηθεί.

7. Μην φωνάζετε στον Jungler σας

Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, κάτι που πολλοί από εμάς αγνοούν. Ο Jungler μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα, όπως πίεση στα διάφορα lanes στα πρώτα στάδια του παιχνιδιού, να βάλει ward στο χάρτη ώστε να είστε ασφαλής από αντίπαλα ganks, αλλά και να πάρει objectives, όπως δράκο και baron. Εάν όμως του φωνάζετε μειώνετε την ικανότητα του να αποδώσει σωστά.

8. Ακούτε τα calls του Jungler για baron/δράκο

Αφού ο Jungler έχει το smite είναι δουλειά του να εξασφαλίσει τα παραπάνω. Οπότε, βοηθήστε τον όταν το χρειάζεται και πάρτε τα πολυπόθητα buffs για την ομάδα σας.

9. Δώστε προσοχή στο που βρίσκεται ο Jungler σας

Κάποιες φορές ο Jungler σας νιώθει αισιόδοξος για κάποιο invade στην αντίπαλη ζούγκλα, η απλά μπήκε για να βάλει deep wards. Δώστε προσοχή γιατί μπορεί να χρειαστεί βοήθεια, και μην τον κοιτάτε απλά ρωτώντας γιατί βρισκόταν εκεί και τι έκανε. Πολλές φορές το όφελος είναι προς το μέρος σας.

Ακολουθώντας τι παραπάνω συμβουλές, θα έχετε όλα τα καλούδια που έχει να σας προσφέρει ένας Jungler, όπως buffs αλλά και τα πολυπόθητα ganks, που χρειάζεστε για να βρεθείτε μπροστά από τον αντίπαλο σας.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το League of Legends