Η ιστορία πίσω από το LG G4

LG G4 , η αντεπίθεση της LG στην Samsung

LG G3

Το LG G3 (mini και original edition) ήταν ένα από τα πιο διαδεδομένα headsets στον κόσμο τον προηγούμενο χρόνο , είχε κερδίσει στην LG μια θέση στο τραπέζι των «τιτάνων» της αγοράς. Πολλά χαρακτηριστικά του ήταν πρωτότυπα και πρωτοεμφανιζόμενα , έκαναν θραύση στην αγορά. Όπως ήταν αναμενόμενο , ξεπέρασε το Galaxy S5. Η Samsung έκανε μία νέα κίνηση: έβγαλε στην αγορά το πολυαναμενόμενο Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Αυτό σηματοδότησε την αντεπίθεση της LG. Ανακοίνωσε πως από τον Απρίλιο θα δώσει 4 χιλιάδες συσκευές για 30 μέρες εντός των ορίων μιας καμπάνιας που τελεί με το όνομα «Καμπάνια Εμπειρίας Καταναλωτών» , η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της. Η κάμερα του νέου της κινητού , του G4 είναι λίγο καλύτερη από αυτή του S6. Αν και λίγο καλύτερη , έίναι ακόμα , καλύτερη.Το LG G4 έχει ανακοινωθεί πως θα δημοσιευθεί στις 28 Απριλίου με αναβαθμισμένο υλικό , 5,5 ίντσες οθόνη και την καινούργια έκδοση android προσαρμοσμένη από την LG για μέγιστη απόδοση. Οι φωτογραφίες δεν εξαρτώνται μόνο από το υλικό , αλλά και από τους μυστικούς αλγορίθμους επεξεργασίας κάθε εταιρίας. Άλλο ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η επιλογή του υλικού της πλάτης του κινητού , όπως πλαστικό , αλουμίνιο και δέρμα. Ήδη στο Amazon έχουν αρχίσει να πρωτοεμφανίζονται θήκες για το κινητό.

LG G4 with CPU

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Teaser Video της συσκευής εδώ:

Επίσης , μπορείτε να παρακολουθήσετε το Teaser Video του νέου λογισμικού εδώ:

Το τελευταίο και πιο εκπληκτικό κομμάτι της συσκευής είναι το ενσωματομένο Fingerprint scanner που θα περιέχει η συσκευή. Αυτό θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στην ιδιωτική ζωή και τα προσωπικά δεδομένα. Με κάθε νέες τεχνολογίες και πρωτοτυπίες θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, για αυτό ας περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση της συσκευής , ας μην κρίνουμε πρόωρα την προσπάθεια της LG να νικήσει την Samsung.

Μπορεί να θεωρηθεί ότι δημοσιεύεται αυτή η συσκευή για να «πάρει λίγο αέρα» η προηγούμενη πρωτοτυπία της εταιρίας η οποία παρ΄όλες τις εντυπώσεις που προκάλεσε στο CES κατά την αρχή του χρόνου , δεν ήταν τόσο επιτυχημένο στην αγορά: το G Flex 2 (και το G Flex / G Flex 1). Υπάρχει γενικά μία τάση οι εταιρίες να προσθέτουν καμπύλες στις συσκευές τους , αλλά όπως τις curved TVs , απέτυχαν. Τώρα πλέον έχουν αρχίσει να προσθέτουν μικρότερες και πιο διακριτικές επιφάνειες με καμπύλες στα πλάγια της συσκευής.

LG G Flex 2

Αυτός ο «πόλεμος μικρής κλίμακας» μεταξύ τιτάνων της αγοράς είναι ευεργετικός προς εμάς τους καταναλωτές: πέφτει το κόστος ενώ παράλληλα ανεβαίνουν οι επιδώσεις!

Θεόδωρος Ντάκουρης 4/9/2015
Gamespace.gr