Ανεβαίνοντας κατάταξη στο League of Legends: Επιλογή ήρωα για το Solo Q.

Σίγουρα όλοι έχουμε θέσει στον εαυτό μας την ερ’ωτηση, «Ποιον ήρωα να παίξω σε παιχνίδι κατάταξης;». Ιδού κάποια χρήσιμα tips που μπορείτε να κοιτάξετε για να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σίγουρα όλοι έχουμε θέσει στον εαυτό μας την ερ’ωτηση, «Ποιον ήρωα να παίξω σε παιχνίδι κατάταξης;». Ιδού κάποια χρήσιμα tips που μπορείτε να κοιτάξετε για να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

league-of-legends-game-hd-wallpaper-1920x1200-3120

Win rate (Ποσοστό επιτυχίας)
Μια καλή αρχή για να επιλέξεις έναν παίχτη, είναι να κοιτάξεις το πόσο καλά τα πηγαίνει στο Solo Q. Υπάρχουν διάφορες σελίδες που καταγράφουν το ποσοστό επιτυχίας κάποιου ήρωα όπως το Lolking, από το πιο χαμηλό στο πιο υψηλό. Αυτό φυσικά δεν σας απομακρύνει από το να αφοσιωθείτε και να βελτιωθείτε σε έναν ήρωα της προτίμησής σας.

winrate
Bans/Picks Rates (Ποσοστά bans και επιλογής κάποιου ήρωα)
Αρκετά σημαντικό κομμάτι για να εστιάσεις. Εφόσον έχεις επιλέξει τον ήρωα που θέλεις και τον έχεις λιώσει σε normal παιχνίδια, αποφασίζεις να μπεις σε παιχνίδι κατάταξης για να δεις τον ήρωα σου μπαναρισμένο, ή να τον έχει επιλέξει κάποιος άλλος για τον εαυτό του. Επομένως, αν ο ήρωας που θέλεις να μάθεις έχει υψηλό ban rate, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς… Μια καλή ιστοσελίδα για να ελέγξεις το ban/pick rate είναι το Lolking όπως προανέφερα πιο πάνω.

ban rate

Απολαμβάνεις να παίζεις αυτόν τον ήρωα;
Έκατσες διάβασες τα ποσοστά επιτυχίας, επιλογής αλλά και ban, και έχεις καταλήξει στην επιλογή ήρωα. Τον απολαμβάνεις όμως; Είναι αρκετά σημαντικό να περνάς εσύ καλά με τον ήρωα που παίζεις, γιατί αργά η γρήγορα θα κουραστείς. Πρέπει επομένως, να βρείς το genre της προτίμησής σου. Αυτό θα το καθορίσεις εσύ από τις προηγούμενές σου εμπειρίες, γνωρίζοντας τι ήρωες απολαμβάνεις περισσότερο όταν τους χρησιμοποιείς.
Θες έναν ήρωα για περισσότερες από μία θέσεις;
Μερικοί ήρωες μπορεί να παιχτούν σε περισσότερες από μία θέση. Μπορείς να κοιτάξεις για ένα ήρωα που θα μπορεί να πάει Jungle/top όπως ο Wukong η Mid/Top όπως η Lissandra, ώστε και εσύ ο ίδιος να έχεις περισσότερες επιλογές στα χέρια σου εάν σου πάρουν την θέση.

 

A-group-of-HD-wallpapers-of-League-of-Legends-05
Υποτιμημένος Ήρωας= Καλός ήρωας
Πολλές φορές ένα υποτιμημένος ήρωας είναι και καλός, όπως μας απόδειξε η πρόσφατη επιλογή του ήρωα Urgot στο LCS. Στο solo Q τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι φέρνει τον αντίπαλο σου προ εκπλήξεως, δίνοντάς σου πλεονέκτημα.

Δεν τον παίρνουν στο LCS = ο παίχτης είναι χάλια.
Αυτό είναι μια λανθασμένη αντίληψη που έχουν πολλοί από εμάς. Το LCS είναι ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον όπου εκεί τα άτομα προπονούνται ως μία ομάδα. Στο solo Q είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Η Fiora δεν παίζεται ποτέ στο LCS αλλά νομίζω έχουμε δει όλοι τον Warrior Lady να κάνει εκπληκτικά scores με Fiora στο Solo Q. Οπότε ξανασκεφτείτε το πριν αποφασίσετε να παίρνετε μόνο ήρωες που παίζονται στο LCS.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να περνάτε εσείς καλά. Με αυτό τον τρόπο σίγουρα θα παίζετε καλύτερα, και θα έχετε καλύτερη διάθεση στο παιχνίδι, που θα σας οδηγήσει στη νίκη. Καλή επιτυχία στα επόμενα σας παιχνίδια!

Πηγή

Περισσότερα νέα για το League of Legends